lucreaza cineva la Bricostore?
Hello...am si eu i intrebare: vreau sa merg la un interviu la brico, e langa casa si m-ar avantaja, dar as fi vrut sa stiu daca vreuna din voi a lucrat sau lucreaza pe acolo sa-mi spuna si mie cum e...salariul e bunicel, program in ture de 8 ore (casier) si mai sunt...au ceva avantaje pentru angajati? conditii de munca...atitudinea fata de angajati...multam' mult pentru informatii, anticipat...
Raspunsuri
Mirrella spune:
incearca pe site-ul desprefirme,poate gasesti ceva...
http://www.desprefirme.com/index.php
Iti doresc sa gasesti un loc asa cum ti-l doresti!
cockeritza spune:
foarte interesant umorul tau capcaunule
mersi mult de tot Mirrella...am gasit foarte multe chestii acolo...si e un site care trebuie tinut minte si pentru alte ocazii...probabil ca nu voi mai ajunge la brico...am probleme cu bb si va trebui sa mai astept vreo 2 saptamani pana merg din nou la interviuri, dar oricum multumesc pentru raspuns.
dianad spune:
Fraytele meu lucreaza acolo de cativa ani, nu casier. Stiu ca are program de 8 orex5 zile pe saptamana, ca-si poate aranja cele 2 zile libere din saptamana cand doreste el, stiu ca sunt prime, decontarea abon. metrou+RATB, bonuri de masa, carte de munca din prima zi cu salariul real. El se gandeste sa avanseze in cadrul firmei, nu-si doreste sa plece in alta parte. Deocamdata i s-a propus la BNraila, insa nu lasa Bucurestiul.DianaD & Alexandru
Mirrella spune:
Cu placere,Cockeritza,e foarte util site-ul,din pacate este prea putin vizitat zic eu...Si eu mai caut acolo informatii,insa predomina cele din Bucuresti.
Si eu zic ca daca ai cum rezolva problema cu bebe,sa mergi la interviuri,de obicei de la interviu pana la angajare e ceva vreme,nu incepi munca din a doua zi dupa ce te-au acceptat.
Succes!
Elise spune:
pe desprefirme...da, sint informatii reale, din ce am vazut: pe cee despre firmele pe unde am lucrat le pot confirma, DAR EU AM PLECAT de acolo.
Si cine pleaca, pleaca cu un motiv. Sau a vazut (prea des) jumatatea goala a paharului, sau a fost intr-un loc nepotrivit - pentru ca atmosfera sint convinsa ca difera de la un departament la altul - in 90% in cazuri pleci dintr-o firma cu diverse frustrari si resentimente. Nu de minunat ce e acolo.
Asa ca eu n-as sfatui pe nimeni sa scotoceasca dupa gunoi cind se angajeaza undeva, sint lucruri pe care cu cit le descoperi mai tirziu, cu atit mai bine. Macar sa iti pastrezi momentul de glorie si cind te duci int-run loc nou sa ti se para ca ai apucat pe al'de sus de un picior!
PS: sint si opinii pozitive... dar miros a slogane false HR de la o posta...
cockeritza spune:
elise, oricum eu am luat informatiile de acolo ca titlu informativ ca si eu sunt, de exemplu, foarte inversunata pe firma la care am lucrat, dar nu trebuie sa treaca toti prin ce am trecut eu...iar informatiile pe care vi le-am cerut voua erau legate mai mult de salarii, program de lucru si chestii generale ca un conflict apare oriunde si nu trebuie sa-i implice pe toti...asa ca atentie la vorba lunga saracia omului nu prea dau...selectez doar ce ma intereseaza...multumesc oricum pentru interventii...