Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor dragi va multumesc mult pentru urari!
Sunt tare obosita acum, am fost plecati toata ziua, am fost pe insula Fårö si am facut gratar, am colindat apoi pe jos sa vedem locurile frumoase de acolo.

Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! Cafeluta e servita!Avem si piscoturi, si cola si ceai! Si bineanteles pt Bia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare , slautare !

Zo is nacajita ca mi s-a stricat comp. de acasa si de vineri nu am maia vut acces la net . Asa ca mi-am amintit de colegu lui oti si rpd l-am sunat sa reyolve problemutza . Sper ca de azi sa pot intra si de acasa pe net .

Mihaela , , multa sanatate , fericire si implinirea tuturor dorintelor ! Sa va dea DD to ce va doriti si sa va iasa toate asa cum le ganditi voi !

Otilia , , pentru taticul tau ! Sa aiba parte de sanatate ca sa-si poata creste nepotii in liniste si fericire !

Sambata am spalat perdele , am schimbat paturile si am facut papitya . Ieri , neavand okupatie daca nu am avut comp. am mers la CJ , am intrat in Selgros , apoi in Praktiker ( le-am cautat fetelor o perdelutza frumoasa cu Barbie , dar nu am gasit numai de baieti ) , iar in final am mers la Polus , de unde mi-am cumparat o pereche de pantofi sport ( nu le zic adidasi ca sunt mai mult de vara cu panza , ) , iar lui Paula o pereche tot asa din panza in carouri rosu cu alb . Fetele au fost super incantate de locul de joaca din Polus .

Acum va tzuc , am tare mult de lucru , suntem in minus cu 2 colege , deci va dati seama ce saptamana crunta va fi !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutari si o saptamana usoara va doresc!
Mihaela, la multi ani inca o data!!!
Am avut un week linistit cu ceva emotii ca sor'mea a facut o viroza urata si a ajuns la urgente!
Va dati seama ca nu mi-am imgainat ca e asa de rau si cand am auzit m-am panicat toata?!
La urgente, i-au facut radio si a vazut-o un orl-ist si le-au zis ca e doar o viroza si au trimis-o acasa, apoi a intervenit mama si le-a zis ca nu se poate, tre sa-i dea ceva ca nu mancase de doua zile si tot ce incerca sa manance voma.
I-au facut o perfuzie la insistentele maica-mii, tara de nenorociti,cu medicamente cumparate de mama.
De dimineata se simtea ceva mai bine, dar tot slabita, insa a trebuit sa se duca la munca, ca a zis ca i se strang apoi multe pe sfarsit de saptamana. Mai are o colega, dar aia e mai chiulangioaica si desi e maritata si cu doi copii, nu o interseaza munca...
Asa ca s-a dus la munca!
Acu nu dau de ea, dar sper sa fie bine!

Dupa cum ziceam, am avut un we linistit, sambata seara a venit colegu, am facut ieri gratar si am stat in curte ca mustele!
Am facut si ceva probleme cu Cani la matematica ca joia trecut am avut sedinta cu parintii si ne-a zis invatatoarea ca la capitolul probleme toti stau mai rau (al meu dezastruos).
Asa ca l-am prins la cotitura si dai..
Si ce am constatat, ca saracu el nu pricepe enuntu problemei, cum sa-l converteasca in exercitii, aici bag sama ca e greutatea...
Apoi am luat-o metodic cu el si i-am facut intr-un tabel, pe o coloana enunt si in qa doua coloana ce inseamna in matematica (ex adaugati este +, diferenta este -, samd)
Un fel de vocabular sa-l fac saracu sa priceapa ce e cu matematica asta!
Acu sa nu radeti de mine, fac si eu cum ma pricep cu el, numa sa nu ajunga in coada clasei.
De note nu-mi mai pasa, numa sa inteleaga tainele aritmeticii:)))

Cam atat..
Ah si ieri, ca era sa uit, m-am harjonit cu colegu ca l-a apucat schimbatu asa...din senin?!
Adika ,el de o viata il stiu ca se duce la munca in costum. Buuun!
Si ieri pen ca si-a luat un sacou si niste pantaloni mai sport din Franta, s-a gandit domnu sa le imbrace la munca.
normal ca stiindu-l de-o viata numa-n costum la job, l-am intrebat "de ce nu-si ia costumul, nu-l place aia in costum?"
si s-a suparat ca eu invent5ez, ca sunt paranoica, ca bla, bvla

Acu ziceti si voi, e cazu sa ma ingrijorez?????

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

giulia estu de coma.lasa-l mama sa mearga si sport elegant.au dat caldurile s-o fi saturat omu de costum.
si da e cazul sa te ingrijorezi ,ptr ca vaz ca esti jeloasasi posesiva.nu=l stresa pe om ca n-are el timp de mandre,iar pe calinut lasa-l mama mai incet,sau vrei sa-l faci olimpc ?ai grija ca acusi ,acusi or complota baietii tai impotriva ta si te-or trimite la emisiunea schimb de mame.

mihaela mai aveti putin si va mutati.spor la amenajat.

camiiiiiiiiiiiii,baga 2 randuri din romanik.hai ca te asteptam.

va tzuc da mai viu..........

PS ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pe unde esti?da un semn

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Am intrat sa va salutez!
Merg cu mama in oras sa-si cumpere ceva haine de primavara, ca e innebunita dupa hainele de la H&M. La noi e soare si frumos, e asa de placut afara, primavara adevarata. Abia astept sa ma plimb.

Adriana, spor la treaba! Mey da' la voi vesnic e asa aglomerat, cu personal lipsa...tztztz!

Bia, l-ai dus pe Matei la copii? Si la prietenutza lui, am uitat cum o cheama....

olim ce faci mama, ce mai face Alex?

giulia, daca ai zis-o de gluma sotului e OK, noi mai obisnuim sa glumim asa, dar mai rar, ca sa stim ca e gluma . Daca esti geloasa, ar trebui sa ai un motiv, altfel lasa omu' in pace, viata e atat de scurta incat nu merita sa ne amaram cu inchipuiri. Daca o vrea pe alta, o face si daca ii stai in coaste si daca nu...parerea mea.

Otilia, cum esti azi?

Gata, am fugit...

ps. Azi zugravim camera Silviei. O sa incerc sa fac cateva poze, dar mai mult de afara ca nu are rost sa va arat camere goale. Alea dupa ce vine mobila...
PUSI!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MIHAELA-LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! cu multa sanatate alaturi de cei dragi. Scuze de intirziere
BIA-pai daca nu mai ai telefon( adica mai ai dar il lasi acasa) si messenger cum sa dea omul de tine?
Ce mai zice Matei de gradi? VEzi k se apropie vacanta si o sa ai probleme daca nu-l mai duci l a copii
GIULIA- pai sa fii mindra ca omul tau e deschis la schimbare , iar Calin, lasa ce se "prinde" el mai repede sau mai tirziu la matematica...
ADRIANA-ce ciudata faza la Cluj...Eu tot timpul zic ca sunt , la toate categoriile, mai multe sortimente de produse pentru fete decit pentru baieti...
OTI-mersi de cafelutza de azi...Cume burtica?
OLIM- ce nazdravanii mai face Alex?
CAMI- hai la povestiiiiiiiiiiiii!!!!

Eu am fost in w-end la Timisoara,sa ma intilnesc cu niste fosti colegi de faculta( Luca a ramas la o matusa si s-a comportat ireprosabil...Am murit eu de dorul lui, dar sunt asa mindra de el...A mai facut un pas miculut spre independenta si autonomie personala )...A fost genial, incit mergem si de Pastisi 1 mai...Luca o sa aiba companie la joaca, iar eu o sa profit sa ma odihnesc, si sa-mi schimb monotonia zilnica...
Pup toate fetele

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Ioana, ma bucur ca te auzim, si ca esti bine. Mai hai la povesti, mai zi-ne una, alta.Giulia, chiar asa, asculta ce zic fetele. Bia, Miha, Olim, . Adriana sper sa fie ok calcu'. Mie azi mi-a fost rau toata ziua la scoala, abia am asteptat sa ajung acasa. Amu stau si ma uit, si nu stiu de unde sa ma apuc. Toata casa e cu k..u in sus, si mi-e o lene de ma doare. Pana la urma cred ca ma apuc de neste biscuiti ca nu am chef de curatenie...Tre sa va intreb ceva: am mai avut eu simptome de astea, insa deja ma enerveaza: mai tot timpul am un gust oribil, sarat in gura. Nu mai suport sa pun sare pe nimic. Ce ar putea fi? Mi-am facut glicemia e 80, m-am gandit la diabet, am sa o repet sapt viitoare iar, sunt ingrijorata, o sa ii zic maine si medicului. A, si mi se "bate" un ochi de vreo 3... luni. mi-a trecut in perioada cat am luat calciu, si apoi a inceput iar. Ma enerveaza ingrozitor...Daca stiti pe cineva care a avut simptome asemanatoare, sa nu tot bajbai cautand si intreband la toti dr.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Fructuoasa ziua de azi...si cu bune si cu rele...
Am fost la cumparaturi, mama s-a incarcat cu cateva bluze si cativa pantaloni. Io m-am hotarat sa intru la coafor sa ma tund, la tipa aceea romanca de va mai ziceam. Am stat mult dar a meritat, m-a bibilit si mi-a facut o freza faina. Unde mai pui ca nu a vrut sa-mi ia nici un ban, de mi-a fost rusine sa ies de la ea din coafor, dar n-am avut incotro. Am pus-o sa promita ca data viitoare ma lasa sa platesc, ca altfel nu mai merg la ea.
Si apoi una rea, ca sa nu fie numai bune pe aici...am avut un card de la Banca Transilvania pe care tatal Dianei punea banii de pensie alimentara. In magazine nu-l puteam folosi, ca de multe ori patesc ca imi cere legitimatia si cum nu e pe numele meu cardul, nu voiam sa am probleme. Asa ca am mers la bancomat sa scot bani sa-i dau Dianei (ca vroia niste pantaloni) si mi-a papat cardul.... Normal ca nu au vrut cei de la banca sa mi-l dea, ca nu e pe numele meu, asa ca am ramas fara card si fara bani, ca nu am cum sa scot altii de acolo fara card .

Acu' fug sa-mi fac temele pe maine, pana is fara galagii acasa, ca au iesit la plimbare cu buni, va pup!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

am calc. acasa ....

Oti , da-i o lui Vlad din partea mea , c-apoim-oi revansa yo fata de voi !!! Mersic mult , mult de tot ca mi-a reparat comp. si nu stau degeaba acasa . Referitor la diabet , sa stii ca se poate sa faci diabet in sarcina , cumnta mea , sotia lui fratelo , a facut in sarcina , dar dupa ce a nascut i-a trecut , a revenit totul la normal . Ai grija de tine si vezi ce mai zic si dr. !

Mihaela , cum asa ? Si acum nu mai poti recupera cardul nici daca vine Diana cu tine la banca ?
Nasoala faza ... sper sa rezolvi problema si sa poti intra in posesia banilor !

Ioana , ma bucur ca Luca e cuminte , in comparatie cu fetele mele care nu au stare delok ... bine ca sta matusa cu el sa mai poti sa respiri si tu si sa mai putem pune de-o intalneala .... chiar asa ... vineri nu se lucreaza nimik , iesim la o cafelutza , fetelor ???
Cum s-a acomodat cu caminul , ii place ? Plange dimi dupa tine ? te asteptam cu povesti despre cumintzelul de Luca !

Giulia , nu freka omul ... ca mai rau e ... lasa-l in pace , poate s-o fi plictisit omul de costum si simte nevoia de o schimbare . Mai lasa-l un pik lejer , apoi mai vezi si tu daca sunt si alte schimbari sau doar e o impresie de-a ta ! Pupici !!!

Bia , cum e Matei cu gradi ? Cum sunt bubitzele , i-au disparut ? Ce zici , ne vedem vineri la o cafelutza ? Dupa ce ies de la lucru ...

Camiiiiiiiii , ai aterizat , ai macat si clatite ( banuiesc , daca zici ca asta a fost comanda ) .... acum mai hai si pe la noi si mai spune-ne cate ceva ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput