Condica Salajencelor [45]
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
fetelor pe unde sunteti? ptr toata gasca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
Yo am zoale .... am dat licentza cu ISE Timisoara si aia nu mi-au dat de la dosar diploma de BAC in original , numai cea de licenta si acum tre sa fac o Procura pe cineva care merge la TM sa-mi ridice diploma de la secretariat si tre sa fug la notar .
Va tzuc !!!
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Gata .... am rezolvat ...
Restul , ce faceti ? Pe unde umblati ?
" Carpe diem ! "
olim spune:
bei pe pagina doua sunteti
mutumim de aprecieri pt perdelute
blondo eprdelele is cumparate ca celelalte asteapta sa fie cusute
azi vine colegu acasa si is hapy dar maine pleaca
oricum macar trece pe acasa
aseara am facut un chec, asa ca de incepatori si a iesit asa bun ca l-am mancat jumate, asa ca dieta mea daneza
ma duc sa il culc pe alex si mai viu
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
olim,baga un ochi www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/4712/Dieta-SIGURA-fara-alte-vrajeli-5-kg-saptamana/" target="_blank">aici.
olim spune:
sefa
eu am slabit 7.5 kile intr-o luna si jumatate si is tare multumita, am redus painea, cola cat pot, nu manac dupa 7, dar aseara am facut un chec si a fost tare buntot de acolo luat de pe site-ul respectiv.
Asa ca diseara colegu doar il degusta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Va pup si eu in viteza, pana acum nu am avut curent, si minten mergem la parintii mei, ca e ziua tatalui meu. Asa ca ne mai auzim poate azi tarziu sau maine!Va
si va doresc numai bine!
Bimilit spune:
LA MULTI ANI!!!
tatic de oti.sa aveti parte de sanatate si bucurii,iar DD sa va dea nepoti sanatosi,mumosi si papaciosi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Salutare fetele!
Nu prea am chef de nimic, nu stiu de ce...azi am avut zi scurta la scoala, am venit acasa si am dormit. Azi noapte m-am culat la 1 jumate, am bantuit IKEA pe net ca sa vedem ce luam...inca nu ne-am hotarat pentru tot ce ne trebuie, asa ca sigur vom dormi cateva nopti pe jos . Cred ca de la grijile astea cu mutatul si de la ganduri peste ganduri am starea asta. Nici cu mama nu prea am chef de povesti, a plecat singura la plimbare, n-am avut chef sa ies cu ea. Diana vinde "floricele"...a primit de la scoala o posetuta cu floricele artificiale facute manual sub tot felul de forme si marimi, se numesc "flori de mai" si am semnat o hartie ca poate sa vinda oriunde in oras. A vandut acum 2 zile cu o colega si au batut din usa in usa aici in "cartier", in 3 ore vandusera tot, au facut 1000 de coroane si 10% e al lor, au impartit pe din doua castigul. Atat de entuziasmata a fost, incat a mai cerut o gentuta, insa colega a lasat-o balta si azi vinde singura. A gasit un coleg de clasa ai carui parinti lucreaza la magazinul din apropiere si stau acolo amandoi cu gentutzele
. A fost in alt grup de blocuri si a batut din usa in usa, a vandut ceva, dar mai are. Ei, isi face banuti de buzunar, de mult asteapta sa aiba banutii ei...
otilia, sa-ti traiasca tata berbec! Distractie faina!
pepsi, sanatate multa!
Eu m-am nascut in Turda pentru ca acolo locuiau bunicii mei. Bunica fusese medic pediatru, era pensionara la vremea nasterii mele dar tot a fost mai bine pentru mama sa nasca acolo. La vremea aceea ai mei stateau in Salaj, intr-un sat care se cheama Ip, cel mai aproape spital era la Simleu si daca nu ma insel sunt vreo 30-40 km...asa ca mama a preferat sa stea cu soacra(bunica turdeanca era mama lui tata) vreo 2 saptamani pana am aparut eu pe lume. Bunicii mei s-au mutat cand eu aveam 8 ani din Turda si nu mai am rude acolo, dar e orasul unde am copilarit in vacante la bunici, desi am putine amintiri. Bunicii stateau chiar langa teatru, vis-a-vis de biserica aceea veche care desparte strada principala in doua.
Parintii tai sunt in Turda inca? Tu ai crescut acolo?
Bia, spor la interioare! Si la comandat mobila! Chiar ca e timpul...nu mai pierde vremea.(eu vorbesc!)
adriana, bine ca ai rezolvat cu hartia!
olim, am vazut perdelutza...mumoasa!
Va pup, un we fain sa aveti. Nu stiu daca mai apuc sa scriu mare branza in we, dar daca am timp am sa citesc.
vorbe de copil...
Hobby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvana_salajan/silvana_salajan.jpg)
silvana_salajan spune:
Fetelor, multumesc de urari.Va doresc o noapte buna, linistita, si un we placut. Maine ne facem de cap in K!!! Cine mai vine?