Condica Salajencelor [45]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor, sie u is pe zona, mai trag cu ochiul ce scrieti si cos perdelele lui alex.
va multumesc pentru complimente, am mai facut poze, da le pun maine ca acuma nu am timp.fug sa termin perdelele de cusut
bia, sper ca sunteti bine
miha, faine poze, ca de obicei.Ce te invidieazi ca o ai pe mama ta cu tine
cami, sa ai drum bun si sa profiti la maxim de timp
oti, giulia, anacezara, ioana

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neatza la cafelutza !

Bia , ce a zis dr. de bubitze ?

Cami , cred ca nu mai ai kef de nimik , esti nerabdatoare sa te vezi in avion . Hai ca mai e un pik si o punem de-o barfa !

Hai ca mai vin da am ceva treaba acu de dimineatza !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

no,ca-s derutata rau.
dus copil la derma.vazut dr.cica dupa debut si extinderear fi rujeola,dar la aspect si palpare nu-i rujeola,ci reactia la febra.mi-o dat ceva sirop si crema sa-i administrez daca se scarpina.da nu se scarpina si nu-i agitat,doar molesit,reactie normala dupa atatea zile de febra.
am sunat la cluj si poate ajunge maine dr noastra acasa ,daca nu joi.musai sa-l vada, ca nu-si poate da seama prin telefon ce are.
mno,da io-s fericita ca nu mai face febra si ca mananca cat de cat.nu tusim, nu muculeti, nu scaune moi.nu pot sa stiu care o fost baiu.sigur ceva viral.

mai viu io intr-o pauza publicitara.

PS e un chin cu matei in casa.e marait si vlea a copi si a daia

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

salutar
bia, multa sanatate lui matei
ma duc sa ma apuc de adunat de prin caa, ca al meu fecior e tare marait azi, abia am reusit sa intind rufele de dimineata.Am vorbit cu colegu si era la Roma si a vorbit si cu Alex si e atunci e tare marait saracu.Cred ca ii este dor de el
mai viu, ma duc sa termin da adunat si cusut perdelele ca il insor pe Alex si eu tot fara perdele cu ursuleti is in camera lui
va tzuc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, bine ca nu mai face Matei febra. Precis a fost ceva viral, asa mi-a facut anul trecut Andrei era plin de harti de bubite, la el insa fara febra. 5 medici l-au vazut si nu s-au putut pronunta. Avea obrajii rosii ca si un fluture, manifestari 80% de scarlatina, insa fara febra si fara limba zmeurie. Pana la urma dr. dermatolog din Zalau a zis asa: (un diagnostic de s-au crucit altii da, no ce sa imi spuna omul?) viroza cu simptome scarlatinoase! Ne-a dat o crema, cu care l-am dat o saptamana si a trecut! Si gata. Probabil trecea oricum, da noa, asa toti am fost multumiti. In rest, cum sunteti? Eu azi am rabdat un frig aici in scoala, asa ma dor salele, ca de nu as avea sedinta cu parintii de la 5, as trimite copii acasa! Va , mai haideti la povesti ca sunt in zona!

Mergi la inceput

Olim, vad ca ai postat in timp ce scriam eu. si spor la lucru.Sa ne pui o poza cu perdelele cand or fi gata!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutare si de la mine!
Azi am fost la banca si am semnat tona de hartii :)) pentru credit, a venit proprietara si am primit cheile, apoi am fost pana la casa, impreuna cu ea ca sa ne "predea" si sa ne arate ce si cum e pe acolo. Am luat casa in primire, am studiat putin ce si cum. Din pacate Ovi e saptamana asta din nou de dupamasa, asa ca nu avem timp de studiat prea multe, poate va merge el dimineata sa mai masoare pe acolo. Eu am scoala, am examenul la vorbit poimaine, numai timp de casa nu am acum, desi ar trebui sa ma bucur, eu am asa o apasare...nu stiu de ce. Ma apuca si emotiile, se apropie si examenul scris, parca nu stiu nimic....
Nu am timp sa umblu dupa nimic pentru casa, desi trebuie sa ne mutam pana peste 2 saptamani. Noa, le-om rezolva cumva, asta sa fie cea mai mica problema....

Bia, sanatate lui Matei! Sunt curioasa ce e cu bubitzele alea...

otilia, nu mai aveti incalzire in scoala deloc?! WOW, ai grija de tine, sa nu te imbolnavesti! Spor la sedinta. Eu am maine la Diana la scoala intalnirea cu profesorul ei(unul din cei 3) ca sa vedem ce si cum. Cica Diana va face prezentarea ei si a evolutiei ei si apoi discutam, eu sunt tare curioasa cum va fi, e prima data cand merg la asa o "sedinta cu parintii" aici la scoala.

olim, spor la cusut perdelutze!

adriana, cum mai e cu bubitzele Paulei?

V-am pupat, daca apar mai rar, sa stiti de ce...am o droaie de probleme de rezolvat!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

crd ca se insoara alex si eu tot nu termin perdelele
amu ma duc sa ma uit la film, apoi mai vad eu.Cel putin le-am taiat si le-am masurat, deci trebuiesc cusute doar,
va pup pe toate, mai viu

Mergi la inceput

Miha, e un sentiment normal cand se produce asa o schimbare in viata ta. Asa am simtit si eu cand ne-am mutat la casa. Parca nu imi gaseam locul. Trece. Iti spun eu. Si nu te agita, nu te stresa, ca toate se rezolva de la sine. Da, am facut rost de un radiator si mi l-am pus langa mine la scoala. Asta pe la amiaza ca deja ma durea pe sub burta de frig. Daca e tot asa de frig si sapt viitoare, fac cumva cu toata clasa de dimineata si termin mai repede ca altfel ma tem ca oi sta in spital. Stranut intr-una deja disper! O fi si de la alergie, ca nu poate fi numai de la raceala...Acum seara suntem invitati la o verisoara la pizza. Mie mi-e asa de jena ca mereu faca ba placinte, ba te miri ce, si ne invita, si eu nu am vreme sa fac atatea bunataturi, sa ma revansez cumva! Ea motiveaza ca e casnica si se plictiseste! Asa ca va , daca mai intrati careva pana plec, mai vin ca tare dor mi-e sa mai schimbam 2 vorbe.Olim, nu dispera draga, si asa Alex e mic, ai vreme pana mai creste cu perdelele. Auzi, as povesti si eu ceva , da mi-e cam rusine. am inceput sa cos un goblen cand eram gravida, unl micut si frumos cu un ingeras. Si am cusut cu sarg, pana am ajuns la fond, care era alb. apoi am nascut, si .... acolo e si acum in accesi stare. Poate l-oi termina amu pana la toamna... Sa nu imi laudati harnicia... si sa nu faceti ca mine.

Mergi la inceput