Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Fetita eu nu pot sa-ti zic decat sa faci ce e mai bine pentru tine ,dar te sfatuiesc sa ai grija ...este posibil sa iti citeasca postarile(exista si un program care iti monitorizeaza tot ce scrii tu la calc si reda cand este accesat....asa ca fii cu ochii in 4)

http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

si totusi Guestus a avut dreptate;daca nu se afla intr-o tara gen Congo,Zambia sau Afganistan o reclamatie la politie face minuni.mai ales daca se ducea dupa ce si-a luat primele scatoalce.
si ca idee ea spune ca omul o controleaza la sange ce si cand face dar totusi are suficient timp sa faca planuri de viitor cu amicul.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

espiritu,pe calculator stau si pot vb cu el,pt ca fostul se joaca.Deci acasa sunt linistita!

Iar pe El,il vad in alea 2 ore jumate cat e fostu la lucru si eu sunt libera.Nu pot zilnic,depinde si de programul lui la serviciu..dar facem eforturi sa ne vedem.

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Pai e "fostu" atita timp cit subiectul e intitulat:Plec????? Ce fac????? Deocamdata e "actualu" zic si eu...nu dau cu paru'

Aniela

Mergi la inceput

Actualul ? De ce??
Eventual colegi de apartament !

..Dahri...

Mergi la inceput

Idiotu asta a spart o sticla in perete in seara asta.Si m`a luat de par !
De ce ?? DE nervi !
Ca banuieste,dar nu are nici o certitudine.Ca l-am amenintat ca-l denunt daca mai pune mana pe mine! A zis ca,intai ma omoara si pe urma nu-l mai intereseaza.
Ce cuvinte groaznice mi-a zis,ce blesteme..Ca vrea sa ma vada mancata de cancer,sa mor in chinuri.Le zicea cu atata ura ca m-a cutremurat.

Asta e omul pe care l-am iubit 2 ani ?? Un incult,in handicapat,incapabil !!
O sa-l urasc pana la urma !!

M-am gandit sa-l dau la politie de multe ori,dar imi era rusine de vecini...si ma gandeam cum o sa mai locuiesc pe urma cu el.

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Si cum mai dormi cu el? Si mai ales de ce?

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Clover,noi nu mai dormim impreuna.Am dormit putin timp dupa ce l-am cunoscut pe el.Dar la cateva zile am incetat sa mai dorm cu el,sa-i mai gatesc,sa mai vorbesc cu el .

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by Clover

Si cum mai dormi cu el? Si mai ales de ce?

If all else fails, look cute.

Si inca mai locuieste cu el... ;) nu stiu cum reusesti avand in vedere ca el este violent sau poate ca iti place, cine stie. paote SM

Sincer eu nu te inteleg, tiam citit toate subiectele, si eu nu inteleg ce vrei de fapt...tu stii?

daca da actioneaza acum pana nu va fi prea tarziu! Te chinui pe tine insuti!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

M-am gandit sa-l dau la politie de multe ori,dar imi era rusine de vecini...si ma gandeam cum o sa mai locuiesc pe urma cu el.

..Dahri...

Deci...trebuia sa locuiesti cu el,indiferent ce s-ar fi intamplat???

Mergi la inceput