Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Gia,in ce sens sa depin ? Ca nu voi depinde financiar de el!

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ai prietene cu care poti vorbi deschis? Colege de scoala, de munca?

Cel mai bine in situatia ta ar fi sa te muti imediat cu citeva fete, sa impartiti chiria unui apartament decent. Zici ca esti la scoala. Ai incercat sa vorbesti la biroul studentesc? Nu au camin? Explica-le situatia abuziva in care te afli...

Nu m-as muta cu El! Sari din lac in put. Iti trebuie timp sa iti revii altfel se va repeta cercul abuzului.
Nu iti trebuie cineva care sa decida pentru tine, sa iti dicteze unde sa te muti si cind... Sa iti dea de mincare cu lingurita si sa iti faca de mincare... Dependenta curata...

Ai nevoie de liniste sa te regasesti sau sa te formezi ca femeie, ca adult.

Cred ca in subconstient iti cauti pe cineva sa iti tina loc de parinte. Mama sau tatal tau...Ia gindeste-te.. Cine te batea?.. Cine te controla?... Cine decidea pentru tine?

Esti un adult acum. TU decizi pentru tine!!! Tu iti controlezi deciziile!... Tu esti o persoana, ai nevoie de respect dar trebuie sa te si respecti, sa iti stii adevarata valoare!

Muta-te, dar nu cu EL!!! Imediat! Fa lucruri concrete in acest scop. Ia o foaie de hirtie si scrie ce ai de facut. Un telefon-doua la agentia de imobiliare nu se pune! Iesi din casa, du-te la o prietene, cauta de gazda, du-te la centrul studentesc (sau cum se numeste in tara aia)... Fa ceva! Lasa vorba si fa ceva cu viata ta! Ceva pozitiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coltofeanu spune:

Dahriana, in afara de barbatii acestia doi nu mai ai pe nimeni?
Parerea mea este ca nu ar trebui sa mai stai cu actualul care te bate dar nici sa te muti la celalalt. Daca nu as avea posibilitati financiare sa platesc singura o chirie undeva, as pleca pur si simplu la parinti, la o prietena , o ruda, o cunostinta, la cineva apropiat. Si numai atunci cand m-as simti destul de limpede la minte, stapana pe mine, cu un loc de munca care sa-mi asigure independenta financiara, as incepe poate o relatie cu un barbat si atunci as putea pune eu conditii lui. Daca nu le accepta... pa si la revedere!... ma descurc destul de bine si fara el. Poate chiar mai bine. Cam asa cred eu ca ar trebui sa vezi situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

daca terminai relatia la timpul ei acum probabil totul ar fi fost mai easy.dar ai ales sa mergi in doua luntrii iar acum esti in pericol sa cazi in apa.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Nu iti permiti sa te muti singura, deci te muti cu el, asta inseamna ca depinzi finaciar de el... ca poti sa iti ei sigura cola si farduri asta nu inseamna ca nu depinzi de nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Iar eu din casa abia ies! Pt ca,nu ma lasa.Trebuie sa plec pe ascuns si sa ma intorc inaintea lui..si e un chin !! Ma simt ca intr-o inchisoare.
Si abia acum realizez ca intr-o inchisoare am fost 2 ani !! Pt ca eu n-am iesit nicaieri fara el,decat la paine.Trebuia sa dau explicatii si pt kilometrajul de la masina!

quote:
poi pot, sa-ti zic ca am citit o "telenovela". Si din cate explicai tu parca esti la studii, dar nu prea inteleg ce studii, faci daca ai iesit numai sa cumperi paine.

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Eu m-am referit in timpul liber! Nu am voie sa am timp liber care sa-l excluda.Iar la serviciu merg de dupa-masa si ies cu 2 ore jumate inainte lui.Deci atunci mai scap,atat! Dar mi s-a intamplat sa vin dupa el acasa si am avut scandal.
Prietene..nu pot spune ca am.Cel putin nu pe care sa ma bazez.Colegele de la curs sunt fete de treaba,dar cam aiurite..na..asa sunt aici,chestie de mentalitate.
Romance,cunosc cateva si sunt venite cu sot,iubit,copil,familie..sau ceva de genul.Deci nu ma poate ajuta nimeni.
La parinti nu pot pleca,ca am venit aici pt altceva.Mai am cursul pana in august pe urma ma pot angaja in cu totul alt domeniu si pot face ceea ce-mi doresc.

In rest,trebuie sa dau raportul cand ies de la scoala si cand ma duc si ma suna de 4-5 ori pe zi.
Scoala nu fac decat 3 ore pe zi,e o specializare.Si am ales sa nu o fac in Ro,sa o fac in alta tara pt ca am mai multe posibilitati dupa.

Deci nu as putea lucra chiar program complet nicaieri,de asta mi-e greu !

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Muta-te cu celalalt, nu te-o bate de la inceput. Dar dc. e in alt oras, nu renunta la scoala. Poate sa accepti sa te ajute financiar, cu titlu de imprumut, ca sa poti plati chiria pana in August, cand termini scoala. Si ii inapoiezi banii cand te angajezi full-time.

Mergi la inceput

ruxij,dar asta nu inseamna ca profit?
Ca el mi-a zis ca ma intretine el pana imi gasesc serviciu.Eu castig aici destul de putin,pt ca nu e un oras mare,dar unde sta el se castiga mult mai bine si cu 1/2 de norma.
Doar ca,trebuie sa plec de aici,pt asta.

Nu am acceptat sa ma intretina el si mi-a propus atunci ca-mi da cu imprumut,dar nici asa nu vreau.
Pt ca,ma pot intretine pana imi gasesc serviciu la el in oras.
Singura chestie ar fi,sa locuim impreuna.Bun dar are 2 nivele casa unde sta el.Mi-a propus sa locuim separat daca ma incomodeaza sa locuim impreuna.
Nu stiu daca poate face el mai mult de atat pt mine...

..Dahri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai daca ii dai inapoi banii dupa ce te angajezi nu inseamna ca profiti. Stai aici in orasul in care esti, pana in august, cu chirie separata de actualul, viitorul te ajuta la plata chiriei pt. Mai-August apoi te angajezi poate la el in oras si ii dai banii inapoi cand ii strangi.

Mergi la inceput