Plec???? Ce fac ???

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Guestus,daca nu faci tu rugaciuni pt binele meu,tot nu-i bine.
Apuca-te si spune in fiecare seara ceva pt mine,poate castigi si tu la loto.Ca stii cum e..dar din dar...

..Dahri...

cu incalzirea asta globala si cu cit popor e pe planeta yo recunosc ca sint un egoist si vreau ca tu sa te intilnesti cu dl dr de mai jos.
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/hannibal/hannibal_3.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by Dahriana

Am darul de a raspunde ironiilor prin ironii si de a ma cobora sau ridica la nivelul fiecarui om!

Ca sa vezi unde statea harul pardon darul unui om

oana,e o "veche" -"prietena" care imi poarta de grija intr-un mod nefiresc.Oana ai ceva sa-mi spui ? Spune-o in privat!

Nu permit misto`uri,asa ca...am cerut pareri nu gargara.

Si acest topic si altele deschise de tine sunt pline de gargara si de la o vreme imposibil de gestionat fara misto'uri, se cer fara voie

S-au umplut deja o gramada de pagini si sincer putin am ales de aici,putine persoane au scris la obiect.Ce ma intereseaza pe mine ce face satu...si ce a facut Cioaca cu femeia.

Nu cred ca ai ales nimic pentru ca asa cum spuneai nu te intereseaza la modul obiectiv. Doar asa sa fie scris si scris si scris... si cand expira se schimba un pic sau de tot
Sincer nu stiu nici macar de ce sta pe la orice sectiune de interes mai mult sau mai putin general, pentru ca dincolo de toate este un subiect privat care nu conforma cu interesul acestui forum la nivel general. Asta am vrut sa spun de mult mai mult timp pentru ca una din prevederile Regulamentului de utilizare este si punctul 8 chiar daca titlul nu este exact ca si exemplul dat in Regulament. Si daca ar fi un subiect in care in mod particular doresti o informatie si o primesti nimeni nu este absurd sa nu inteleaga dar in ceea ce te priveste generezi "n"spe subiecte strict personale in care doresti "n"spe sfaturi pe care le combati in "n"spe moduri si de care vei tine cont intr-o proportie de zero la suta.
Asa incat ....

Nu suntem seria Tanar si Nelinistit,nu vreau sa-mi fac reclama mascata pe aici.E viata mea,pana la urma eu decid.Si repet,am scris aici pt a asculta sfatul putinelor persoane care merita atentie pe acest forum.Gargara asta,ma lasa rece!

Ok te rog sa iti continui aceste dialoguri private cu putinele persoane care merita atentie STRICT IN MEDIUL PRIVAT de care dispui tehnic discutand si sa nu abuzam de acest forum public la urma urmei.

OK?

..Dahri...

Si acest mesaj il poti considera si unul de avertizare pentru pozitia de desconsiderare pe care ai afisat-o fata de utilizatorii acestui forum. Tot prin Regulament desigur precizez ceea ce am scris. Regulament pe care trebuie sa-l respecte orice utilizator.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

deci draga Dahriana sau cine oi fi tu e bine ca atunci cand te dai victima sa iti inveti povestea pe de rost ca sa nu dea cu virgula cateodata.nu de alta dar lumea mai si retine ceea ce scrii.iar la tine se cam incurca valsul cu tangoul si iese swing.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput