Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (127)
Raspunsuri - Pagina 19
melaniatud spune:
Ce oftici Roxana...e dreptul tau mamica!!!Cine nu intelege e limitat rau!!
Si la mine la serv e cam show daca incep sa lucrez si prestez doar 6 ore...asa ca nu ma mai duc deloc...si sa vezi ce imi simt lipsa!!!Dar ii las sa munceasca...sunt in deficit de personal...si cand mai trec pe acolo le spun...pai nu m-am decis cand ma intorc si loe pica fata si ii tin asa din luna in luna
.Tati nu ma lasa mai devreme de 2 ani...ii e tare teama de bone si a zis ca daca ne descurcam cu banii nu are rost.
rodicamaries spune:
Melania,
Tudor cumintel .
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
cecilia L spune:
Rodica, am vazut poze cu Darius si Daria, m-ai terminat....dragoste mare.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
slippers76 spune:
Rita multumim frumos
. Este superb montajul.
Rodica, multumim
. Decoratiunile acelea sunt de-a dreptul formidabile.
Prisi, ma bucur ca ai reusit si tu sa te odihnesti azi noapte. Sa o tineti tot asa
Afibebe, macar acum stii ce a avut. A avut roseola si a trecut
.
Rox, chiar voiam sa te intreb cu ce ati zburat la Lisabona, ca eu n-am gasit decat curse cu escale care mai de care mai labartzate, de ore intregi, asa incat pierdeai cel putin o zi prin sali de asteptare. Asta m-a dezumflat si am renuntat la Lisabona ca plan de escapada
. Eu am o fobie legata de cursele low cost. Cred ca e o problema la bibilica mea, dar mereu caut curse de linie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Ia uitati-va ce www.flickr.com/photos/16792873@N07/2397514771/" target="_blank">am crescut si noi![]()
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
Afibebe sanatate multa lui Cristi.
yupiiiiiiiiiiiiiiiii mai avem un dintisor. Cristi este posessorul atrei dintisori jos si doi sus, curand mai ieses unul sus se vede foarte bine........

a crescut baiatul meu....... a papat azi singurel dintr-o banana, i-am dat sa ''linga'' si el musca cate un pic si mesteca....e bine sa-l lasa sa pape singurel din banana?????? daca a muscat mai mult a scuipat afara.
poze noi
Marunzika spune:
Rita 

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
cecilia L spune:
Ana ce frumos sta el acolo in poponet.

poze noi
Marunzika spune:
Multumim tuturor pt laudele la adresa Yannisei. A avut trei rochite, caci una a adus-o nasa, una mama si una eu :)
Nana eu am reusit sa slabesc dupa ce nu am mai alaptat si am tinut cura, asa s-au dus cca 12kg. Acum au mai ramas si la mine 6kg care ma iubesc rau, dar si cu 52kg cate am acum ma simt binisor ( la 172cm) si cred ca sub 50kg nu mai vreau (aveam 46kg inainte de sarcina). Deja m-am tras rau la fata :( dar burta nu s-a tras de tot.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
cecilia felicitari pt dintisor!
rodica frumos cadou!
Ana oau ce bine sta in poponeata papanashul tau dulce!
Yannisa Milena
24.08.2007