Aspirante optimiste >20 (291)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

Salutare fetelor.
Vreau sa va spun ca va citesc in fiecare zi, dar nu prea am ce sa declar. Acum asteptam sa vedem rezultatul muncii. Luna aceasta am muncit mai mult decat in celelalte luni, sper sa fie de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_lore spune:

La ultimul control, in noiembrie, mi-a spus medicul ca am un ovar polichist. Mi-a dat sa iau clostilbegyt si duphaston, 2 luni. Nu s-a intamplat nimic de atunci. Ce ziceti fetelor, ovarul polichist poate sa ovuleze? Voi ce stiti?
Se poate sa am acum chisturi mai mari de la closti?
Va rog fetelor, lamuriti-ma. Medicul a zis ca ma asteapta dupa 6 luni, in caz ca nu raman insarcinata. El era sigur ca de la acel tratament voi ramanea in cele 2 luni, dar nu a fost asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Acum chiar ca m-am enervat...
Fetelor la ce doctori mergeti???!!!
Clau, unu la mana, tratamentul cu closty fara monitorizare poate avea reactii grave. Uite-ma pe mine de exemplu care dupa doar o luna, cu tot cu monitorizare, am facut un chist de 7 cm.
Doi la mana, cum sa vii peste 6 luni????? Dupa un tratament se merge imediat la control, sa vada daca si-a facut efectul sau nu.Ovarele polichistice, din cate stiu eu sunt predispuse la a se forma chisturi, iar closty duce la asa ceva
Fetelor, nu va mai jucati cu sanatatea voastra...A avea un copil nu e o joaca, iar daca mai sunt si probleme trebuie tratate cu multa seriozitate.
Nu e o raceala care trece cu ceaiuri. Ceva netratat la o femeie, poate avea consecinte grave.

P.S. Desi am zis ca nu mai scriu, nu pot sa nu intru cand vad asa ceva.

Oana

Un pentru noi...

noi2

Speranta moare ultima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cu ovarul cu chisturi e posibil sa nu ovulezi, depinde cat de multe si de mari sunt. daca ai ovare cu chisturi si ti-a dat stimulare trebuia sa faci macar monitorizare ecografica ca sa vezi sa nu se inmulteasca chisturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetelor, si eu sunt de acord cu oana in privinta mersului la medic. cat mai des daca sunt probleme si trebuie sa avem medici care sa aiba rabdare sa ne explice si cel mai mic detaliu si sa ne dea toate informatiile care ne trebuie.

multumesc maryb si ramo si de raspunsul la nedumerirea mea cu tratamentul de sustinere.

acuma vroiam sa va mai intreb- dupa ce am test pozitiv, cand sa merg la doctor? adica, in 2 mai ar trebui sa iasa pozitiv, in 11 mai am nunta si in 19 mai plecam in turcia. asta ca sa intelegeti cum voi sta cu timpul atunci. merg in sapt inaintea nuntii sau cea de dupa?

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cristina, il poti suna sa-i spui ca testul e pozitiv si-ti va spune el cand sa mergi....eu asa am facut.

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

asa o sa fac - ca as vrea sa ma vada inainte sa plecam in luna de miere.

ca dupa cum vedeti nu am mari dubii ca testul poate fi altfel decat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

cristi..ma bucur ca esti mai mult decat optimista,este bine
ce bine ar fi sa fiu si eu la fel ca tine

Anca..

Mergi la inceput

bebi - la mine pe langa optimism mai e si faptul ca daca nu imi iese ceva din prima fac cu nervii, ceea ce nu e bine, ca de multe ori renunt. normal, cu proiectul bebe nu se pune problema de renuntare.

si poate e si asa un fel de copilarie din partea mea - e simplu sa fii optimist daca inca nu ai incercat niciodata. in cazul in care vreo 3 luni nu imi iese... mai vedem cum o sa fiu cu starea de spirit.

simplul fapt ca prima data cand am fost la dr mi-a gasit o candidoza m-a dat peste cap vreo 2 saptamani. noroc ca dupa tratament la controlul urmator nu mai era nici urma de asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

este bine cristina,ca esti asa optimista. sie u sunt asa daca nu-mi iese ceva din prima sunt dezamagita pe urma si imi bun o gramada de intrebari.dar trebuie sa fiu optimista ca alta solutie nu e decat sa sper ca Dumnezeu nu ne va uita si voi primi si eu aceasta veste de a fi gravida in curand.

Anca..

Mergi la inceput