Aspirante optimiste >20 (291)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Ce mai faceti?
Mie mi s-a lasat burtica, acuma ma gandesc serios daca mai apuc weekendul viitor

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Ruxi multumesc mult.
Alexa felicitari pentru buburuza vazuta la ecograf..abia astept s-o vad si eu pe a mea.

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

kitzy hai ca mai ai nitel...s-ar putea sa nasti saptamana asta? off cred ca ai mari emotii? ti-e frica de nastere?
da fetele am sa mai astept un pic pana ma testez,sa vedem ce va fi
Ramo sper sa te urmez cu ajutorul lui Dumnezeu...ce bine ar fi!

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Multumesc pentru primire. Incercam de 6 ani sa avem un copil, timp in care am avut trei sarcini oprite in evolutie la 6 sapt.Am facut aproape toate analizele si investigatiile posibile:histroscopie,2 histerosalpinografie,laparoscopie si multe analize o singura problema-prolactina.
Dupa o pauza de cateva luni(in care am vrut sa renunt) am inceput investigatiile la o alta clinica Medlife .Acum sper sa sa rezolvam problema cu ajutorul medicilor de aici.Cam asta ar fi povestea mea pe scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Kitzy, cu siguranta apuci week end-ul viitor, numai ca s-ar putea sa-l ai pe bebe in brate...
Fetelor, apropos, termenul la mine ar fi cam 14 decembrie, asa am tot citi pe net.Asta inseamna 38 de saptamani, dar daca bebe vrea sa iasa la 40 de saptamani...inseamna 29 decembrie .Nu ma deranjeaza sa fiu de sarbatori in spital, dar oare doctorul meu va fi in Bucuresti?Asta va fi printre primele intrebari luni, cand merg la el.

Ramo 4+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

adix - bine ai venit.

ramo - nu o cunosti pe bunica!!! are o guraaaaa...

http://tt.lilypie.com/QIg2p2.png

Mergi la inceput

oricum, avand in vedere ca saptamana viitoare e prima noastra incercare, eu mi-am pus in cap sa fac o saptamana un fel de cura de dezintoxicare: fara sucuri, cat mai putina cafea, beau ceai de dezintoxicare si vreau sa mananc numai cruditati si cereale si carne alba. da nu imi place pestele asa ca singura optiune este carnea de pui.

doar ca nu stiu sa o gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cristina noi am anuntat pe toata lumea de cum am vazut a doua liniuta pala. Le-am zis la toti ca e posibil sa fim parinti. Chiar am sarbatorit cu vecinii pt ca ne stransesem la un gratar si nu m-am putut abtine sa nu le zic.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

eu stiu sigur ca o sa va zic voua si lui cristi

poate si nesei mele de cununie.

a si preotului - ca doar va trebui sa ne spovedim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

eu fetelor..as vrea sa le spun parintilor si socrilor cand o sa trec de luna a 3-a ...sa fiu sigura ca trec cu bine de primul trimestru..dar sunt sigura ca sotul a sa ii anunte imediat pe ai lui

Anca..

Mergi la inceput