Aspirante optimiste >20 (291)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna fetelor ! Va pupacesc pe toate ca mi-a fost dor de voi !
ce mai faceti , ca am vazut ca ati cam scris nu gluma...Nu v-am -arasit , sa stiti , doar ca am fost acasa la mamike a mea la Slatina si n-am net acolo.....Ce sa va zic , eu am avut cm de 28 de zile si s-a nimerit sa prestez in Z10....ca l-am pacalit pe iubi ca iubi nu vrea deocamdata bebic , vrea prin noiembrie , in sfarsit....apoi i-a dat seama ca a fost ziua 10 da n-a zis nimik ca de fapt socotiseram noi gresit (el s stie :)) Acuma stau cu sufletul la gura sa vad daca am noroc.... e posibil a in Z 10 sa prestei si sa amai ? ca eu stiu ca de la ziua 13 in colo....

Butterfly1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Adix bine ai venit in randurile noastre si sper din suflet sa ajungi cat mai repede la odisee

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

adix, bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Nu stiu daca scriu unde trebuie ca sunt noua pe aici, dar important e ca am mai gasit si alte fete(femei) cu aceeas problema ca si mine(aprox), si ma bucur sa citesc experientele voastre si sa invatz si eu ceva in urma lor.
Noi incercam din dec 2006 si inca nimic.
Eu am ovare polichistice si el avea prob cu spermograma, dar s-a rezolvat cu el am mai ramas eu.
Mi-a regulat drul CM si am reusit sa obtinem ovuatie in 15,16...luna trecuta am luat pregnyl si am fost intr-o per cam nashpa si nu a mers mi-a venit exact la timp, luna asta nu am mai luat clostylbegyt si am avut in Z11 ovul de 15 mm, dupa zisele lui creste 2 mm in fiecare zi , in 6 apr-Z14 am luat pregnylul si a zis ca vi, samb , dum si am avut putzine probl samb, sa zicem ca am incercat, dar nu a mers la el..nu stiu de ce.Am incercat tot dar degeaba...
dar am completat dum, nu stiu daca a fost bine dar sa speram.
As vrea sa nu ma intereseze asa de tare ca , cred ca vrem prea mult si de aia nu vine.
Daca vine CM trebuie sa fac histerosalpingografie...musai
Nu stiu cum e dar vedem.

Felicitari la viitoparele mamaici....si eu vreeeaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuusi .
E grea asteptarea asta dar acum cu voi sunt mai optimista...

Multumesc
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ce liniste pe aici. Unde sunteti fetelor? Eu mai stau putin si ma duc la nani.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

toate fetele care ma asteptau.....Oana,Monica,Maryb Ramo, Babyr7, Miruna22,Claudela,Claudinna,Cocolyso,Yubi,Kitzy....
Anidaz m-ai impresionat jur stai linistita...nu am fost nicio secunda suparata pe tine....

bebe e bineee...cam uratzel ce-i drept..cred ca seamana cu ta-su pana la urmaInima ii pulseaza cu 158 batai pe minut.....
Se pare ca am si un mic hematom...s-a desprins sarcina un pic...dar se rezolva cu utrogestan.....In schimb doctorita ma dezamageste ....nu prea imi explica multe...mi-a zis ca morfo-fetala se face la 21 de sapt...ca atunci se afla si sexul...dar eu stiu ca info este eronata...o sa caut s-o schimb...poate cu cineva cu care sunt pe aceeasi lungime de unda.....

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa ma bucur pt tine ca bebe e bine.

==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Alexa ma bucur mult,.Scimba repede medicul,nu se poate sa nu explice ceea ce vede.Cumnata mea sta in cabinet cam 20-25 de minute cand face eco si i se explica amanuntit tot ce se vede acolo,iar la intrebari doctorul ii raspunde pe intelesul ei ,nu numai in termeni msdicali.Apropo de asta ,azi merg din nou cu ea la eco ,fiindca trebuie sa-mi filmez nepotelul sau nepotica ,taticul lipsind din localitate.Ultima data nu a stat o clipa locului,iar acum abia astept sa vad cat a mai crescut.
Va pastrez si o cafeluta calda pana va treziti si cand ma intorc sper sa fie gata capitolul asta ca ne-am cam lungit cu el

Adix bine ai venit!

http://tt.lilypie.com/d8JDp1.png
poate luna asta da!

Mergi la inceput

Alexa ,stai ca acum imi pica ideea,nu ti-a dat utrogestan de la inceput?
Daca nu ,asculta explicatia medicului nostru despre el,utrogestanul se ia in primul trimestru pe toata durata lui pentru a preveni orice fel de problema in fixarea sarcinii,iar daca exista vreo banuiala ca s-ar putea intampla ceva se continua si mai departe pana cand pericolul trece.Acest raspuns l-a dat cumnatei mele care s-a cam saturat sa inghita atata utro si l-a intrebat daca poate sa le intrerupa.Si a specificat sa-l ia oral pentru a nu bazai sarcina.Pot spune ca pana acum la 17 saptamani nu a avut nici macar greturi.

poate luna asta da!

Mergi la inceput

Eu azi incep din nou clostilbegytul si sper sa fie cu folos.

poate luna asta da!

Mergi la inceput