Slanic Prhova
Am si eu o rugaminte.
Alexandra este mai mereu racita, cu plamanii plini se secretii. Am auzit de Slanic Prahova si as vrea si eu sa o duc la un tratament.
Puteti sa-mi dati si mie adresa exacta si ce acte, trimitere, preturi......
Multumesc mult de tot.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
Raspunsuri
paula2003 spune:
Nu-mi raspunde nimeni. Am auzit de un vaccin care nu-i mai da voie sa se imbolnavesca cu plamanii si tine 5 ani. Voi ce stiti. Nu stiu cum se numeste, nu am retinut numele.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
lucia17 spune:
Nu pot sati spun ceva concret dar am auzit la o emisiune despre vaccinuri ca mai nou se face si la noi la cerere si contra cost vaccinul pneumococic sa-i freasca pe copii de raceli la plamani,din pacate nu stiu mai mult despre acest vaccin.Multa sanatate.
paula2003 spune:
Mi-a spus sora mea de unul dar acum nu mi-l permit. Astept sa-i treaca raceala si pe urma il cumpar. Cota peste 3.000.000 si este bun pentru 5 ani.
As vrea sa fac si o cura de tratament balnear de specialitate timp de 3 ani de 2 ori pe an. Am auzit ca in urma unui astfel de tratament nu va mai raci. Secretul consta in a se face pana la 7 ani aceste cure.
heer spune:
Draga Paula,baetelul meu a primit 3 doze de PREVNAR,la 3,6si 7 luni,vaccinul a fost recomandat de medicul pediatru(medic ffff bun),special pt ca copilasu a fost prematur sever si acesti copii in special au un plaman sensibil.pe prospect la indicatii e scis asa(fac o traducere aprox pt ca e in eng)PREVNAR(PNEUMOCOCCAL 7-VALENT conjugate vaccine):este indicat pt a acctiva imunitatea copiilor intre 6 saptamani -9 ani,impotriva virusilor,pneumonie,otita medie.Pt copii mai mari de 2 ani care nu au beneficiat de acest vaccin pana la aceasta varsta este suficienta o singura doza.Cam atat am gasit mai interesant.Deci eu cred ca ar trebui sa=i faci vaccinul,adevarul e ca e scump.Multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute!Daca te pot ajuta cu ceva,cu cea mai mare placere.
paula2003 spune:
Mi-a spus ca fac doar o doza ca sunt ambii mai mari de 2 ani si 6 luni. Paul va face cred ca prin august ca sa fie peste 2 ani si 6 luni.
Mersi mult de tot.
heer spune:
fiind mai mari de 2 ani,asa este si recomandat.O singura doza este suficienta.Multa sanatate!