Racusori, la apel! (37)
Raspunsuri - Pagina 7
MirelaV spune:

s-a mai terminat o saptamana. maine o intind la Predeal.
am citit din urma dar nu gasesc resurse pt nimic. sunt fff obosita.
aveti www.dropshots.com/racusori_dc" target="_blank"> poze Sofia
inghetata vrea cineva???? poftiti.
o seara minunata sa aveti si week end placut.
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
Georox, multumim pentru bancul zilei. M-am distrat...
Am vazut poze frumoase cu Sofia si mamica ei, 
Mirela, multumim de inghetata si odihna placuta. Cum ti-ai organizat week-dul?
Cristina, Vicky, Missy, Mikiriki si restul fetelor,
si week. frumos.
P.S. daca va plac pozele noastre din concurs, avem link la semnatura,
.
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
iulia83 spune:
maine mergem la baby expo!!!
sper sa nimerim polivalenta ![]()
weekend placut.
Iulia
http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
MirelaV spune:
neata
va las cafeaua facuta. e calda. eu plec
iulia, plimbaceala placuta si sper sa prinzi azi un bucuresti mai putin aglomerat decat de obicei
miki, sar'na. tu cum mai esti?
ne auzim maine...
week end minunat
MirelaV
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
Iulia, sa ai bafta la cumparaturi
Mire, asteptam poze
Eu am dormit 3 ore, pana l-a apucat iarasi pe Mister tremuriciul, linguseala pe langa mine, pe langa soatza. Mi-am mutat ``patul`` in curte.![]()
Revin
Miki
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
inbin utilul cu placutul
ce combinatie desavarsita!
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Amalia spune:
Buna fetelor!
Ma invart si eu pe aici. Pana acum am cautat pe net si am dat telefoane. Fetita colegei de birou a facut ieri varicela (varsat de vant). Colega mea zice ca ea ar fi avut, dar nu stiu daca stand langa copil seara, nu poate fi purtatoare...
Eu sunt abia in primul trimestru de sarcina si la ce am citit pe net, m-am ingrozit ca sunt caz de intrerupere de sarcina. Habar n-am daca am facut boala, tata nu-si mai aduce aminte, iar mama nu mai traieste s-o pot intreba.
La analizele care mi s-au dat am avut doat rubeola, CMV si toxoplasmoza..Medlife nici nu face testarea pt varicela.
Asa ca am cautat un centru care o face. Si am dat de Victor Babes. Au program de recoltari si maine dimineata asa ca ma duc sa vad macar daca am avut boala. In fine, o saptamana dureaza pana ies rezultatele, dar oricum momentan nu am altceva ce face si cum ma feri, avand in vedere ca lucrez direct cu colega.
Stresul asta nu-l mai aveam pt urmatoarele saptamani
Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si
11+
mephala30 spune:
Amalia, imi pare rau,
, sper, totusi, sa fi facut boala sau sa nu te imbolnavesti.
Ai grija de tine si tinem pumnii la analize.