Racusori, la apel! (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

. Mire, iau o coffe, chiar si rece, am nevoie. Aseara am colindat putin prin Cora (aglomeratie mare), apoi am curatat cele 238 de nuci sparte de cumnatel, dimineata la 8 eram in piata (alta aglomeratie), am tocat si nuca, socrela a rosit aseara oua, azi face cozonaci si pasca, maine ne ocupam de prepararea mielului.
Acum sunt la servici si am un chef 0 de munca.
Iulia si Ionut - La multi Ani si din partea mea si la cat mai multi ani fericiti impreuna.
fetele, sunt prin zona si...

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor, iubitelor!
Of, ce ciuda imi e ca intru asa rar. Uratii astia de la RDS tot n-au rezolvat defectiunea de pe scara mea, asa ca tot n-am net...si cum n-am nici la servici, mai intru si eu de pe laptopul sotului cand ajunge mai devreme acasa
Noi suntem bine, iar azi sunt fericita ca am plecat la servici la 14in loc de ora 18
Cu pregatirile sunt in pom si pomul in aer...fac maine niste oua sa fie...ca-n rest, plecam maine dupa amiaza la socrii la Ploiesti si ducem niste pasca si cozonac luate de la brutatie astazi...ca ne-au zis sa ne aducem doar pe noi ca se ocupa ei de tot
Maine am sa fac ouale cu David. I-am luat un sevalet special in care se fixeaza oul si poate picta.I l-am aratat azi dimineata si abia astepta mititelul.

Va pupic dulce! Abia astept sa pot intra normal..

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare,

Toata lumea e in pregatiri. Doar eu stau cuminte Am facut o baie spumanta si acum bantui pe net . Va astept mai tarziu la o barfa.

Iulia La multi multi multi ani fericiti. multa fericire in continuare. pup prinetsa Liana si sotziorul Ionut

Spor la pregateli

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am aparut si eu un pic.
Am gatat drobul de pui cu ciuperci, am vopsit ouale in culori sidefate, am facut o pasca cu smantana si doi cozonaci. Harnicutza, nu?

acu ca am terminat pe azi, beau un pahar de vin si frunzaresc Dc-ul.

Iulia, fericiti impreuna!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Carmen, harnicutza harnicutza. imi sta gandul sa-mi pun un pahar cu vin spumant , dar cred ca mai astept putin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

capitolul 38

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput