Racusori, la apel! (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna, nu mai ziceti nimic?

Miki, ai ramas datoare cu o poveste.
Hai la povestit, ca ne prinde Pastele si nu aflam povestea.

Mirela, cum te mai simti?

Missy, sper s-o scoateti la capat, multa sanatate!

Vicky, de unde cumperi icre de stiuca? Au gust obisnuit, de icre?

m-am hotarat sa fac de Pasti si o ciorbica de miel (in locul celei radautene). E prima oara cand fac, sper sa-mi iasa si sa fie gustoasa.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Din pacate nu am net de 2 zile..noroc ca am intrat astazi putin de pe laptopul sotului
Legat de incidentul cu masina al colegului sau...a fost pana la urma totul ok, se pare ca a intrat cineva in depasire nepermisa pe langa el si venind masina din fatza, s-a bagat langa el, de a ajuns bietul om in stalp. Au avut mare noroc ca s-a nenorocit numai masina, nu si ei

Imi pare rau ca aud ca si voi si ai vostrii au tot avut probleme. Va doresc multa sanatate!!!
Eu ma simt foarte bine de cand fac tratamentul cu Utrogestan, bebe e cuminte si creste si David e foarte incantat ca incepe sa mi se vada burtica
Va pupic dulce, sa auzim numai de bine!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara,

Am citit din urma, dar credeti-ma ca n-am retinut mai nimic. Sunt foarte obosita ( azi a fost a 8a zi de munca ), ma dor picioarele, abia astept sa ajung acasa. Cum intru in casa ma asteapta Misterul sa mergem la plimbare, acum avem si noi primavara ( iar eu pic de oboseala, dar nah...cand il vad cat de fericit e cand ajung acasa, imi trece oboseala si rezist 3 ore pt. el). Abia astept sa treaca ziua de vineri si sa intru in libere.
Carmen, am citit ultima postare. sper ca inainte de Paste sa scriu povestea . O fac vineri seara.Se anunta noapte alba
asa ca... Mire te astept la povesti

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate. Va iau vineri pe toate ``la rost``
Fug la somn , la ora 3 sunt in picioare
Noapte buna

PS. Scuze de absenta, dar voi imi stiti jobul. Sper sa gasesc in curand un loc liber in firma asta ( in alt domeniu) sa ma pot muta si eu pt. ca simt ca nu mai rezist ( fizic deloc, psihic scartaie rau de tot racusoare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, e gata, aburinda, si va asteapta. Ieri am avut treaba, si la serv. si acasa, acum am terminat, e gata si curatenia, am fost tare.
Azi mai am sa curat nuca pt. cozonac, abia astept sa-i faca socrela. Cand ma gandesc ce arome o sa pluteasca prin casa mi se face foame. O sa ma ingras numai privind.
Carmen, icrele le cumpara socrela de la o cunostinta din Galati. Si au un gust divin.
fetele, merg sa pe la culinare, sa ma inspir ce sa mai gatesc de post, zilele astea. Sa aveti o zi buna!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei de azi!!!!
Deja vorbiti de cozonaci, pasca si alte bunataturi ....Spre rusinea mea , anul acesta nu am reusit sa tin post...Am incercat sa nu mananc carne, macar atata...
Si la mine, ieri a fost zi de curatenie. Azi e zi de plimbareala + cumparaturi, iar pentru maine planuim o fuga pana la Russe, sa vedem si noi ce si cum...
Miki, abia astept povestea despre nunta!!!!
Vicky, spor la curatat nuci,,,
Amalia, ma bucur ca bebe e bine!!!!
Oare graviduta nr 2 , Iulia , pe unde o umbla????
Missy, multa sanatate Alexei!!! De ce nu ii faci o radiografie ???
Carmen, ce mai face Iustin???
Annes???
Geo???
Mire, hai cfa azi e ultima zi de " scarbici"!!!!
Giani, ce mai face Matei???
O zi buna tuturor!!!

Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza. eu mi-am pregatit un ceai verde, cine mai doreste, sa pofteasca!

Viki, ai mare noroc cu soacra, .

sa aveti o zi usoara. Frumoasa nu cred ca va fi, e o vreme afara, ...

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Carmen, pot spune ca am intr-adevar mare noroc cu ea. Dar si ea cu mine. Ce modesta-s azi. Ea gateste (si gateste bine). Si o iubesc si mai mult pt. ca se pricepe la dulciuri - slabiciunea mea.
Cris, stiam ca nu trebuie sa tina post, copii si bolnavii. In fine, bravo tie. Spre rusinea mea, nu reusesc sa tin post, doar miercurea si vinerea, sunt prea pofticioasa. D-zeu sa ma ierte.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata. In sfarsit o zi in care nu ma mai doare burtik. 2 zile mi-au ajuns. Am citit dar n-am avut stare sa raspund.
Missy, ce face Alexia?
Carmen..cum sunt baietii?
Cris, abia astept sa plec azi acasa. luati-ma si pe mine in plimbaceli
Miki, vineri seara sunt prezenta. nu pot sa nu raspund la provocari.
Amalia, cum esti?
Geo?
Viki, ne sincronizam?
ma apuc de treaba...e ultima zi de munca..asa cum va spunea Cris.
pupici si o zi minunata va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..oare daca nu am tinut post ma spovedeste si ma impartaseste preotul???? Ce pretentii am...

Cristina 23+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

La multi ani pentru georgeii si derivatii acestora!!!!

Cristina , , da sa stii ca MAtei este un Andrei.si pun poze sa il mai vedeti.

noi raportam colici cica mai putini, dar existenti.
stam din ce in ce mai mult pe afara.

va pupesc per toate , mai trebuiasa mai scriu cite ceva , dar uitasi, si mi-e lene sa recitesc. asa ca va pup[pu]

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput