Racusori, la apel! (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor
Nu v-am uitat, am citit zilnic, doar ca nu prea apuc sa mai scriu
Am avut o saptamana mai agitata. Marti am avut niste scurgeri maronii si dureri mai mari de busta ca la ciclu. Mi s-a prescris Utrogestan si No-Spa si mi-am revenit. Utrogestanul trebuie sa-l iau oricum inca 3 saptamani, dar ieri am fost la ecografie si era totul in regula, iar astazi am mers cu ecografia sa fac si bitestul, ca am intrat in saptamana 12 de sarcina. Se pare doar ca a fost o scadere a progesteronului. Scurgerile s-au oprit de cum am pus primele ovule.
Unde la sarcina cu David, n-am stiu ce sunt alea probleme, emotii...acum am parte de toate. Ii multumesc lui Dumnezeu ca ies toate bine la final.
Ma retrag la nanic cu David si revin mai tarziu.
Va pup dulce!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Amalia, offff, vorba ta: atat timp cat se rezolva cu bine problemele, ce mai conteaza?
si ai grija de tine si de bebe.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,

multumim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si eu prin zona..va era dor? m-a obosit deplasarea asta in oras cu mama cat pt 3 zile. ori poate unde nu aveam eu chef...ori lipsa de rabdare..dar am ajuns acasa obosita mai rau decat daca faceam smotru 12 ore
Amalia, numai vesti proaste...dar las....asta va face sa va doriti bb si mai tare si sa-l asteptati si cu mai multa nerabdare
pupicei..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Acum am "aterizat" acasa. AM fost la Targul de Florii, de la Muzeul Taranului Roman si mi-am cumparata bunataturi...Erau atatia oameni si era o veselie de nedescris!!!
Mephela, eu nu ma mai duc la serviciu de vreo luna..
Amalia, si eu am avut niste scurgeri maronii prin sapt a 14-a ; erau de la o infectie urinara...Ai grija de tine si bebe si ai sa vezi ca totul este ok!!!
Vicky, bietul caine!!!
Miki, gata cu munca pe saptamana asta???
Mire,
Urez si eu LA MULTI ANI!!! tuturor celor care maine isi serbeaza onomastica!!! Petrecere frumoasa!!!! ..si ne vedem luni...

Cristina 22+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare!
Imi cad ochii in gura si nu va ganditi ca am fost la vreun chef!Elfita mea s-a trezit de vreo 6 ori azi noapte. Tot pun pe seama dintisorilor, dar nu vor sa iasa!
M-am apucat eu sa citesc din urma, de la coada la cap si vad acolo tot urari "Iulia, distractie placuta si inimioare".Zic in mintea mea, valeu, fetele cred ca am plecat la Campulung numa cu consortu si am chef de love-uri! Si ma pregateam sa va povestesc cum m-a gratulat Liana mea numa cu picioare in gura si palme peste ochi toate cele 4 nopti petrecute acolo! Bine ai venit printre noi, tiza mea!
Mire, pupicei si poate reusim sa vorbim!
Cris, ma bucur ca merge bine sarcina. La fel si celorlalte gravidute!
Vicki, sarmale cu nuca????????
Giani, sa-*ti traiasca mititelul! Frumusel foc si is invidioasa ce par are!
Ma duc sa-mi hranesc famelionul! Va pup!

Mergi la inceput

neata
sor-mea...dupa ce k vii rar pe aici...nu lasi si tu la fete o cafea?? io asa facui cu barbati-tu?
dau eu o cafea fierbinte, cola, suc de porto..si..ceai pt cine vrea. papa n-avem
oricum...am uitat sa te sun vineri
cris, pup si eu. unde ai disparut azi?
urez si eu la multi ani tuturor dintre noi ce poarta nume de floare si celor apropiati voua. sa aveti parte numai de ganduri bune si o zi minunata.
gata iulia, nu mai scriu nimik. am pus mana pe telefon. te sun de la varsta mi se trage

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor
Multumesc mult pentru urarile de sanatate si incurajari
Acum sunt foarte bine, si sunt sigura ca lucrurile evolueaza spre bine.
La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor de astazi!

Il am si eu pe sotiorul meu care poarta ca al doilea nume, un nume de floare...dar din pacate taman cand terminasem si crema de zahar ars si placinta cu mere (toate la cerere il loc de tort), a sunat un fost coleg ca are un accident de masina pe langa Brasov si...dus a fost dupa el...saracii oameni..Era in masina cu sotia si cele 2 fetite de 6 ani jumatate si 10 luni. Din cate inteleg nu s-au ales decat cu rani usoare, asa ca am sperante ca e totul ok.

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Amalia, sotului si-mi pare rau pentru prieten, Doamne fereste de accidente rutiere!

Iustin are febra mare, frisoane, voma, e apatic si io mor cand il vad asa, .

La multi ani de Florii si de Sf. Gheorghe!

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Amalia, la multi ani pt sotul tau! Cum sta treaba cu colegul si familia lui?
Carmen, cum e Iustin?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza , si sa aveti o saptamina scurta si usoara.

dau si eu cafea cu cofeina , desi nu-mi place de asta mi-a dat voie Viky , pe care o

Amalia , ai grija de tine si de bb
Cristina[ pup] io gravida plimbareata la targ.
Mirela ,.
July , , sic al meu are mult par. [pu] io fata ofticata.
Carmen multa sanatate pt Iustin,

va pupacesc pe toate si o satp linistita va doresc
io is pe aci , da depinde de Andrei daca mai pove sau nu

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput