Racusori, la apel! (37)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Giani, io nu te stiu, dar ce conteaza, esti de-a noastra: bine-ai revenit,
si sa-ti traiasca bebe Andrei. Astept sa vad poze cu voi.
Crestere usoara. Cum e viatza de proaspata mamica? 
Vicky, am vazut ca ati votat poza, multumesc,
.
"o batranete onorabila este copilaria imortalitatii": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii, votati-ne! 
Georox spune:
Giani, bine ai revenit!Sa-ti traiasca bebe Andrei si sa te bucuri de el!Va doresc sa scapati cat mai repde de colici pentru ca stiu ca inseamna!Multa rabdare, trec!
Mirela, sunt toto la sediu momentan, ceea ce e bine pentru mine, dar s-ar putea ca din iunie cand demareaza santierul sa ma duc la Otopeni. Placerea va fi de partea mea! Acum astept si eu sa vina Pastele caci o sa-mi iau toata saptamana libera 28.04-02.05.
Am nevoie!
Miki, multumesc pentru compliment!
Eu ma simt foarte rau caci toata noaptea m-am luptat cu oindigestie crunta, iar acum incerc sa raman la serviciu. Aveam programare la dentist dar am reprogramat-o pe miercuri, ca nu ma simt in stare...
gbutucica spune:
Mephala , asa-i nu ne stim , dar am facut cunostinta acum , mie imi pare bine sa te cunosc, virtual.
proaspata mamica ma simt fericita , chiar daca sunt uneori obosita.
Geo , multam' , am rabdare cu colicii dar sunt suparata ca-i dau tircoale lui Andrei.
ppupici
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
M&M spune:
Giani, cum sa te uitam!!!! Chiar dimineata am tras cu ochiul la mamici de martie- aprilie fiindca vazusem ca ai intrat.![]()
Sa iti traiasca bebe Andrei si sa scapati de colici..
Cristina
22+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MirelaV spune:

ma pregatesc sa plec de la birou. inclin spre a ma duce pana la mama din dotare dar sa vad daca nu-mi dispare cheful peste vreo 15min![]()
giani, bine ai revenit si sa va bucurati de bb Andrei. las k trec si colicii si vin dintii (te incurajez
)
cris, miki....masajjjjj 
viki, tre sa te prind cumva online. dar uit mereu dimineata sa intru. azi m-am uitat de tine pe la 2.30 dar nu mai erai...
miki, te-ai trezit usor azi dimi? eu am cam tras de mine ![]()
gata, 
MirelaV
pupicei pe burticei
iulia83 spune:
sa inteleg ca v-au placut pozele.
va multumesc pt complimente.
o sa incerc sa fiu mai activa, de saptamana viitoare, pt ca saptamana asta il am pe sotior acasa
si incerc sa profit de aceasta ocazie sa stam mai mult impreuna
!!! de saptamana viitoare raman iar singurica
ooofff.
Giani, bine ai revenit! Pupam bebele pe burtica sa treaca colica. eu mai am pana la colici, dar deja ma compatimesc
o seara buna tuturor
Iulia
http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png
MirelaV spune:
www.dropshots.com/racusori_dc#albums/Andrei%40Giani" target="_blank"> poze Andrei de Giani
MirelaV
pupicei pe burticei
mephala30 spune:
Mirela, multumesc de vot,
.
Am vazut pozele cu Andrei, ce pletosel e! 
noapte buna!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
(multumim celor care ne-au apreciat fotografia) 
mikiriki spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
[
miki, te-ai trezit usor azi dimi? eu am cam tras de mine
gata,
MirelaV
pupicei pe burticei
Daaaa, m-am trezit usor. La mine n-a fost chiar asa de tarziu ( sunt cu o ora in urma
Ai fost la mama ta?

Miki
mikiriki spune:
Giani, welcome back
pupicei frumuselului Andrei. sa treaca repede colicii
Cris, pune poze cu burtica. hai ca incet-incet cumperi tot.
Iulia, distractie placuta cu sotziorul tau.
Geo, ma bucur ca ramai in locul unde-ti place. bine macar ca ai concediu. multa sanatate.
Vicky, multa sanatate. ce face Dani?
Carmen, eu sunt bautoare de cafea. nu-mi place ceaiul, dar cand am dureri de cap beau un ceai negru sau verde si-mi trece. mai am cateva zile pt. votat ![]()
So.... azi a fost prima zi de munca
. Moooama si am avut mult de lucru ( m-am saturat, vreau concediu hahaha). Am facut un dus, am stat putin cu soatza la povesti ....si nu mi-e somn. Ma duc sa citesc o carte, poate adorm.
Noapte buna
Miki