Racusori, la apel! (37)

Racusori, la apel! (37) | Autor: MirelaV

Link direct la acest mesaj

Va astept cu drag

Lista racusoarelor, in ordinea numerelor de pe tricou

24.06 - silvana.ady - sotul taur - bebelusele fecioara & bebec
24.06 - alinaalex - sotul capricorn - bebe berbec
25.06 - MirelaV (ascendent in fecioara)
26.06 - Flaflo - sotul leu - bb capricorn
27.06 - monagan - (ascendent in Leu) - sotul scorpion
28.06 - aniast72 (ascendent in Rac) - sotul Fecioara
28.06 - gbutucica (ascendent in Balanta) - sotul Rac
29.06 - Preda_vicky - (Ascendent in Rac) - sotul rac - peste & sagetator
29.06 - Georox - mami de Sofia (26.09.2006) - sotul varsator
01.07 - RamonaD - sotul fecioara
02.07 - july_g - sotul taur - Liana
02.07 - anasebe - (ascendent in Scorpion) sotul rac - bb capricorn
02.07 - tonsis
04.07 - cookie - (Ascendent in Fecioara)- sotul scorpion, bebe capricorn
04.07 - Amalia
06.07 - mephala
08.07 - seasoul - sotul taur
10.07 - Menna
10.07 - canne - marie - sotul tot rac
11.07 - inimioara76 - sotul rac
11.07 - madau
11.07 - madalina28 (Ascendent in Rac)
13.07 - Cristina_26 - sotul rac
15.07 - ramonaa
16.07 - iulia83 - sotul rac
17.07 - missy - sotul fecioara - fiica balanta - Maia
19.07 - mikiriki
22.07 - angelapriboi - sotul leu - bb sagetator&scorpion
22.07 - mir3lly - sotul scorpion - bb taur

www.zodii.ro/index.php?unde=ascendent" target="_blank">Aici va puteti calcula ascendentul

Asteptam fotografiile voastre pentru albumul foto racusori de DC la racusori_dc@yahoo.com

www.flickr.com/photos/10334772@N07/sets/" target="_blank">Album foto

Bebelusii nascuti sub atenta noastra supraveghere:

Sofia de GeoRox - 26.09.2006
Larisa de Ramonaa - 05.01.2007
Liana de July_g - 21.07.2007
Maia de Missy - 17.09.2007
Andrei de gbutucica - 15.02.2007

Cristina_26 cu Mihai - Daniel
Amalia cu
iulia83 cu

MirelaV
pupicei pe burticei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata. Cafea, suc, iaurt, ceai? Tigari n-avem k le deranjeaza pe burticoase.
Iulia83, bine ai venit in . te-am trecut pe listuta cu ziua de nastere si in listuta de gravidute in josul paginii. Speram sa intri cat mai des pe la noi si sa aflam mai multe despre tine. Iti doresc ca ultimile 10saptamani de sarcina sa fie ok si bebelina ta sa fie sanatoasa si cumintica!
Amalia, bine ca te-ai odihnit. eu am avut 2 zile pline, dar e ok. azi sa vad cum ma urnesc sa plec pana la mama...k daca nici azi nu ma duc...ma agata in cuier
mephala, eu doar neindulcit beau ceaiul verde. nu beau din cel cu lamaie ca nu imi place combinatia. e mult mai amar. beau din cel simplu. e mult pana te obisnuiesti cu el. oricum eu beau si alte ceaiuri si nici alea cu prea mult zahar.
miki, credeam k numai eu sunt bantuici. in schimb joi seara la 10 dormeam..a sunat telefonul pe la 10.30..am vb 20 min (specific cat..k sa vezi cat de obosita eram) si in secunda in care am inchis telefonul, am adormit la loc.
restul fetelor? anne, cris, iulia, geo?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, eu vreau un ceai verde, mersi.

Am pus cateva poze cu noi, sa ne cunoasteti. Ieri a fost ziua sotului, sa nu va mirati de aperitive si tort.

o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetele, dragutele!
Hop si eu pe aici. Am papat niste cereale ciocapic cu lapte si m-am pus la calculator.
Noroc ca am iesit ieri pe afara ca azi cu vremea asta, nici o sansa.
O sa ne plictisim prin casa.
Mire, n-o supara pe mamica ta, daca te si asteapta cu atat drag!
As merge si eu undeva azi, dar nu avem pe unde...asa ca pierdem vremea pe acasa.

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Hallo lume la capitol nou. Multumim grijuliei MIRE

IULIA, dupa 2 cezariene iti zic: piece of cake! si sa nu fi barbata, ca barbatii sunt muuuult mai fricosi de ace, bisturie si din astea. cand e pe pielea lor. in timpul primei sarcini am cazut si mi-am rupt mana si am indurat o operatie la cot, mai mult fara anestezie decat cu. 2 luni mai tarziu dupa cezariana, am zis: burta sa mi=o mai taie de 10 ori daca trebe, dar sa NU umble nimeni la oasele mele. de la a doua cezariana am nici 7 luni si deja nu-mi mai audc aminte cum a fost. iar cu supica si restul, nici eu nu le-am avut si nu le am cu bucataria, dar mancarea de bebe e cel mai usor de preparat, un blender sa ai la indemana si merge totul struna.
MEPHALA - vazut poze. m-ai convins, ii iau de gineri. pe amandoi. daca te intere, pe ale mele cuconite le vezi mai jos la semnatura mea
CRIS, ce mai face Mihaita? tot mai activ?
AMALIA, cum te mai simti

pupici la toata lumea, ma striga datoria.

PS: la noi ploua. cred ca vine toamna ...

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mephala, acum am avut pozele. Sunteti super draguti toti 3 ( tu si copii). Au niste ochi de m-au imbolnavit Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Super idee cu aperitivele! Aratau foarte bine! Mi-ai dat si mie niste idei pentru viitoare vizite.
Tortul din ce era?
Pup si inca o data sa-ti traiasca sotul!

Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 10+

Mergi la inceput

missy, si la noi ploua de azi noapte
Amalia, gata n-o supar pe mama. Dar plouaaaaaaaaaaaaaa. oricum ajung la ea in 10 min pe jos. e departe tare
mephala, eu va stiam..dar oricum..sunteti ffffff frumosi. de aperitive nu ma leg. eu de cateva saptamani parca m-am tacanit de tot. gatesc numai de nevoie. eu care aveam o pasiune pt asta. ehhh...imi revin eu. oboseala isi spune cuvantul. cu groaza ma gandesc k trebuie sa ma apuc de curatenia de Paste...
sa aveti o duminica frumoasa...ne auzim cand ma intorc. in vreo 45min sper sa plec..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Missy, m-ai terminat cu fetitzele tale, sunt atat de scumpe si frumoase! Ce varste au?
Multumesc pentru urari.

Mirela, asa sunt racii, au perioade si perioade, nu sunt constanti. Odihna placuta, maine o iei de la capat.

Amalia, multumsc.
La tort am facut blatul prajiturii roz (ma inspir ft. mult de pe culinar), numai ca am folosit budinca de caramel, crema -frisca si cioco topita (un fel de ganache), cu piersici si ananas. Ft. bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetele!
azi nu prea am timp sa stau pe forum pt ca nu am inceput ziua prea placut a trebuit sa merg cu sotul la urgente cu niste dureri ingrozitoare de spate. acum stam la odihne. maine promit sa revin si poate o sa-mi fac un cont ceva sa pun pozici cu noi. pana atunci am trimis ceva pozici la adresa de mail de mai sus.
va pup si weekend placut in continuare

iulia

iulia http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput

iulia, din ce deduc din nick-ul tau..esti tinerica. oricum, sunteti frumusei amandoi. cum o va chema pe bebelina voastra?
fetele, aveti www.dropshots.com/racusori_dc" target="_blank"> aici poze cu iulia, burtik si sotul ei. nu stiu de ce dar le pune dupa data....habar nu am cum sa le pun in album....dar mai caut. pana caut...scormoniti voi in cont dupa poze
EDIT: k m-am prins cum e treaba cu albumul. il vedeti www.dropshots.com/racusori_dc#albums/Iulia83" target="_blank"> aici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

multumesc, multumesc! nu stiu totusi cat de tinerica mai sunt fac 25 in iulie bebelina, inca nu ne-am hotarat (astept sugestii ) am consultat toate listele de nume si semnificatii de pe net dar nu mi se pare nimic interesant (care sa rimeze cu Elena - numele meu si al nasei mele, sotul mai e si C-tin si socrul, bla bla bla, stiti voi sa impac pe toata lumea ) hihi am poze in albuuummmm!! aratam bine modestia asta

pupici

iulia http://bd.lilypie.com/BA7sp3.png

Mergi la inceput