Megastar (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Nici mie nu-mi place stilul ei. E prea....dramatic.
Mi-e ciuda ca nu mai e Alexandra, sa o fi ascultat si pea ea, in seara aceasta.

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Si mie.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Imi place cum suna "Supreme" in interpretarea lui Florin, desi, trebuia sa cante mai energic, parca !

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pa, octavian!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

YES, a plecat Octavian ! !! In sfarsit !
Am vazut ca Oana ar fi fost urmatoarea eliminata, daca ar fi fost duel si in seara aceasta.

Sa aveti o noapte luminata si un Paste fericit, alaturi de cei dragi, fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Paste fericit dragelor.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

paste fericit!

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

paste fericit!

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Adevarat a inviat!

n-am puput fi alaturi de voi aseara - sorry - nici emisiunea n-am putut s-o vad intreaga - asa, pe bucati, nu-mi pot da seama daca a fost ok sau nu - din postarile voastre imi dau seama ca nu am pierdut prea multe.

va pup si va doresc in continuare Sarbatori fericite!

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Poftiti la cap. 5 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.

Mergi la inceput