Megastar (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

- oana chiar nu mi-a placut;
- m-am mirat ca au ajuns la eliminari octavian si alexandra;
- doamne, ce furtuni emotionale pe oana!
- imi pare rau de alexandra, nu cred ca e mai buna decat florin, dar cu certitudine e mai buna decat octavian;
- mi-a placut dumitru; daria insa nu se auzea nici de frica;
- ce a fost varza cu ,,du-ma acasa, mai tramvai" ?!?

- a sintetizat bine iantu cand a spus ca viitorul megastar e un bun prieten.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by chris80

- oana chiar nu mi-a placut;
- m-am mirat ca au ajuns la eliminari octavian si alexandra;
- doamne, ce furtuni emotionale pe oana!
- imi pare rau de alexandra, nu cred ca e mai buna decat florin, dar cu certitudine e mai buna decat octavian;
- mi-a placut dumitru; daria insa nu se auzea nici de frica;
- ce a fost varza cu ,,du-ma acasa, mai tramvai" ?!?

- a sintetizat bine iantu cand a spus ca viitorul megastar e un bun prieten.

chris + alexandra

bebeii nostri

Hahahaha, bine spus.

Varza chiar a fost varza ( exact asta e cuvantul), Oana a canta prost ( eu ii dadeam 7), mai mult decat atat, a demonstrat ca are clar limite ( ia ganditi-va de ce si-a ales piese in registru grav), in schimb joaca teatru exceptional, nimic de zis.
La fiecare eliminare adopta acelasi ton si mimica, la fel se intampla cand juirul ii comenteaza prestatia, la fel se intampla cand trebuie sa il aleaga pe cel eliminat. Ma oboseste, si ma mir ca nu am observat asta pana acum.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fetele, ma bag si eu la subiect; niciodata n-am apucat sa scriu cu toate ca am vazut ca exista subiectul acesta MEGASTAR...

si eu cred ca trebuia sa ramana Alexandra si sa plece Octavian;

Andrei de la o vreme cred ca are o falsa masca de cantaret bun.... nu prea le canta cum trebe... adica in opinia mea e slabut!

Oana a fost cumva pe la inceputul competitiei dar de o vreme si-a aratat si ea o fata nevazuta... acu' poate o fi si ea un pic obosita; o vad parca mai chinuita, mai slaba, mai incruntata; nu mai are relaxarea si stapanirea de sine de pe la inceputuri.... cred ca de la Oana vom avea surprize in curand...

Florin mie mi se pare destul de STRONG la puterea (capacitatea) de a canta, STRONG si la cum da pe sticla, il are pe vino-'ncoace, insa pe langa toate astea, ceva nu-mi place la el.... insa ce mai conteaza, sunt atatea persoane care nu-s perfecte in viata de zi cu zi, insa ca "artisti" ne sunt f.simpatici...

Deci eu cred ca FLORIN ar merita urmatorul titlu de megastar. Succes! Oare el citeste forumul desprecopii?

pupici
si gud nai! zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

m-am uitat si eu la spartul targului la megastaru asta...bai,m mi se pare trista de tot emisiunea asta. Nicio veselie, nicio emotie pozitiva.
concuresntii sunt slabissimi.
Chiar si Aklexandra(care era cea mai buna....) nu e la nivelul celor din editia trevuta. Ma rog, a majoritatii. Mie de exemplu imi placea f mult Kamelia,a fost cea care a falsat cel mai putin dintre toti si avea un timbru special, oare ce s-o fi ales de ea?
Nu mai vorbim de Andreea, care e mai buna decat aproape toate cantaretele din tara asta.....si acu mi se face pielea de gaina cand imi amintesc de Listen.
asa ca...toata jena emisiunea asta.
Nu-mi place niciunu.....Alexandra macar putea sa cante chestii grele cat de cat ascultabil.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna seara !
Va fi cineva pe aici, in aceasta seara ?
Tare curioasa sunt cine va pleca acasa, in seara asta.
Editia aceasta nici nu se compara cu cea anterioara, care a fost net superioara, datorita concurentilor dar si organizarii, zic eu.
Totusi, dintre cei ramasi, Florin mi se pare potentialul megastar.
Sa vedem, daca nu cumva va fi scos in seara aceasta de "prietenii" ramasi alaturi de el in concurs.
Bafta, Florin !

"Sambata aceasta la Megastar, finalistii vor interpreta piese alese de juriu, precum “Tu ma poti schimba” sau “She Talks to Angels”, si cantece alese de public, printre care “Supreme” si “I Believe I Can Fly”."

Sursa

Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"

Mergi la inceput

Buna Anina, eu sunt pe aici.
Nu mi-a placut Octavian, ca de obicei.
Eu am obsesie cu vocea. Daca nu are voce buna, nu pot asculta, oricata silinta si-ar da,
El incearca, dar.... ce poate face?

7 e nota mea pentru el.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Acum sunt suparata atat pe Oana, cat si pe Florin pentru votul lor de data trecuta.

Una peste alta, Oana a demonstrat ca are limite, are probleme cu vocea in registru acut, deci.. nu e imbatabila.
Alexandra nu discuta cu ea la acest capitol, intr-adevar.

Vom vedea ce se va intampla.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oricum, a fost mult mai bine decat ,,have you really ever loved a woman" sau cantecul cu anda adam. parca vad ca el iese megastar

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Eu tot stau sa ma intreb cum pisici a intrat in finala????

Bine, Andrei ma plictiseste, ca de obicei.
Nici pe el nu-l lasam sa intre in finala.
Cine sa mai inteleaga ceva din tot concursul asta, dar serios daca nu sunt calma, si promit sa nu ma mai enervez..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Groaznica piesa

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput