AJUTOR! Sectia de pneumoftiziologie copii IX (Inst

AJUTOR! Sectia de pneumoftiziologie copii IX (Inst | Autor: carlamihaela

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Am un copil de 5 ani care are ceva probleme respiratorii, adica mi s-a spus ca in urma epetatelor bronsite combinate cu un fond alergic accentuat...tuseste foatre tare si expectoreazaza.
Mi s-a recomandat sa merg la Sectia de pneumoftiziologie copii IX (Institutul MARIUS NASTA),dr Gabriela OTEL.
V-as ruga foarte mult, daca stie cinev ceva despre acest spital sa imi dea si mie cateva detalii.
Sptalul arata cam....rau si sincer imi este frica s nu plecam cu alte boli de pe acolo.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

buna. eu iti recomand altceva. mergi la dr. Cernatescu Ioan de la Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului. Il gasesti in policlinica. Noi am fost la dansul si suntem multumiti. O alta parere nu strica niciodata.
stiu de spitalul de pnemologie, arata rau, si aceeasi temere am avut-o si eu.

multa sanatate.

poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

Mergi la inceput