Aspirante optimiste >20 (290)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mai fetelor, ce v-a apucat sa va legati acuma de bebi?
Asa nu-mi place cand se intampla chestii din astea, voi, mai ales voi, ar trebui sa fiti alaturi una de cealta, sa va ajutati si sa va sprijiniti, nu sa luati omul la intrebari de ce e asa si nu e asa. Nu asta inseamna prietenia.
Cred ca e treaba ei personala ce-a facut si cum a fost, nu trebuie ca voi s-o judecati.
Bebi sper sa-ti treaca supararea si sa te intorci, cred ca astenia de primavara le-a dat peste cap pe fete.

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Ramo - si eu zic ca e bb in burtik
alexia - fa HSG ca e bine facut. Cel mai bine sa mai elimini o cauza a posibilei infertilitati si sa o tratezi cat mai repede daca e de rau. Eu am factu HSG si apoi instilatii pt. ca dr a zis ca sunt slab permeabile... de fapt la mine nu asta a fost problema... asa ca am facut instilatii degeaba. Eu am o problema hormonala mult mai complicata PCOS. Si daca tot ai inceput cu investigatiile e bine sa te duci sa-ti faci si analizele hormonale... sa vezi cum stai. draguta si multa bafta de luna asta ... sa nu mai ai de luptat si de chinuit pe drum.
Pentru celelalte fete: nu stiu care si de ce se ia de voicu_bebi cand sunt atatea cazuri de fete insarcinate chiar daca au folosit prezervative si/sau anticonceptionale. Nu exista nici o metoda 100% sigura de protectie contra sarcinii inafara de abstinenta!!! Nu stiam ca aici suntem la un fel de tribunal. Se vede ca fata are nevoie de sustinere... nu de judecata. Pentru ce suntem aici?

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna fetelor,

Sunt deja mamica de un an si jumatate si acum lucram la al doilea
Ma primiti si pe mine in randul vostru?

Luna trecuta nu am avut noroc, desi am prestat in zilele 12, 13 si 14..Dar luna asta m-am blindat, am luat teste de ovulatie.
E adevarat ca din ianuarie incoace am avut CM cam neregulat (la 26, 27 si 30 zile) ceea ce nu prea se intampla la mine.
De aceea am si cumparat testele astea de ovulatie sa vedem care e treaba...

Alina (mamica fericita de Printesa - 09.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ramooooo Felicitari!!! Sarcina curat! Valorile normale pentru sptamana 4 sunt intre 5 si cateva sute... deci un palier destul de larg Felicitari!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

bebi, io nu stiu cum poti sa spui ca trebuia sa-ti vina cm-ul pe 30 ianuarie cand tie o luna iti venea si 3 ba. Cand ne rugam de tine luna de luna sa mergi la doctor. Cand tu luna de luna credeai ca esti gravida. Acum pe bune, te superi degeaba. Esti copila rau de tot. Si eu nu pot intelege cum ai fi putut sa ramai, 1 la mana avand in vedere ca te protejai si 2 lamana ca tu clar nu aveai ovulatie avand in vedere pauzele de ciclu.
SIner, intai mergi la doctor, rezolva-ti problemele si dupa aceea o sa ramai si gravida.
Si din cate imi amintesc, parca ne spusesei ca ti-a dat doctorul sa iei duphaston sa vina, acum zici ca nu ai luat

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
16+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Gugushtiuc cea mai haioasa si dulce
fata dintre fostele aspirante....Bine...NU uitam si de Anaxena....
nu pot sa cred ca ai deja bebe mare...am intrebat de multe ori de tine ...chiar ma gandeam ce oi mai face.....Babyr7 roxana
mai trece pe la noi cu noutati si burtici frumoase.....pupik...

Eteteteeteee Bebiiiii.....acum ne punem palma in si
zicem ?????...Sunt de acord cu fetele...renunta la ideea
ca ai avut sarcina aia si concentreaza-te sa ramai pe bune...
regleaza-ti in primul rand ciclul...fa-ti analize.... si pe mine ma certau luna de luna cand cica eram "gravida" la cap....si aveau dreptate..aia e.....

www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...

...TESTELE MELE!!!...

LAURA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am revenit, a fost o plimbare scurta, am trecut si mi-am luat si rezultatl scris.Am fost la o doamna dr. sa interpreteze rezultatul...eu i-am spus din prima ca, cred ca e sarcina...a spus ca nu se pronunta, ca nu poate sa infirme...dar nici sa-mi spuna sigur ca e, spunea sa repet urina maine dim si sangele dupa 7 zile.O sa fac urina maine si sangele din nou luni, intre timp, diseara vb si cu medicul meu, sa-mi spuna daca sa iau sau nu utrogestan.
Burtica tot bolboroseste si parca un pic doare, doar un pic...
Fetelor nu ma bag in discutia voastra cu Bebi, pentru ca sunt relativ noua si nu stiu povestile din lunile trecute.
Bebi nu e bine sa renunti la noi asa usor.Cum am spus mai sus nu stiu ce s-a intamplat, insa nu renunta la visul tau cu bebele, poate e si la tine acum in burtica, daca nu, mergi la medic si fa-ti toate analizele daca ai avut probleme cu ciclul.

http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Offf .....http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

uff... nu stiu ce s-a intamplat, dar nu imi place...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nu stiam ca sunt judecata aici ...si ce inters mare au unele fete in a ma tot interoga si sa tot dau explicatii pentru ceva ce ma priveste doar pe mine...
eu nu cred ca am stat sa analizez orice cuvant pe care il zic unele fete...mi-am vazut de treaba mea si am fost alaturi de voi.
sincer o sa fac ce cred eu de cuvinta.... asa cum acum 3 ani am ramas avand ciclul neregulat pot ramane si acuma. nu cred ca poti zice cuiva ca poate ramane sau nu,fiecare cu organismul ei .
eu nu as vrea sa renunt sa scriu mai ales ca sunt unele fete pe care le-am indragit si imi sunt dragi,dar poate ar trebui sa scriu mai rar . eu o sa intru mereu sa va citesc ce mai scrieti si sunt alaturi de voi.

Anca..

Mergi la inceput