Aspirante optimiste >20 (290)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna Arina!Am reusit sa intru si eu pe forum...Am devenit mai ocupata in ultimul timp, cu noul job, cu noi schimbari mai mici sau mai mari...
Imi pare rau ca se ajunge la treburi din astea neserioase...Pana la urma fiecare are viata lui...O gestioneaza cum crede de cuvinta...Si nu cred ca e cazul sa ne batjocorim unele pe altele...Urat comportament...
Acum stau sa ma intreb daca e bine sa povestim atat de multe aici...Ca apoi se intoarce impotriva noastra...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

mare dreptate ai claudela....

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank24 spune:

http://tt.lilypie.com/Kuesp2.png
ank

Mergi la inceput

Prefer sa stau deoparte de toata tevatura asta...
Mergem mai departe, viata nu are timp sa ne astepte sa ne trezim la realitate...

Mergi la inceput

Iar ai dreptate Claudela ....m-am uitat la tikerul tau si se apropie testarea...si la tine si la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

nu cred ca va intereseaza parerea mea, dar eu cred ca postarile facute nu au fost facute din rautate, ci pentru ca eu am citit in acea perioada la odiseea de sept-oct si stiu ca voicu_bebi punea aceeasi intrebare de mai multe ori, in loc sa se fi dus la un alt dr. sa se lamureasca....de unde sa stie fetele alea sa raspunda la toate intrebarile ei ??? asa ii spuneau toate fetele, sa se duca mai bine la o eco transvaginala ca sa se lamureasca care e situatia, dar dupa alte cateva minute venea cu alta intrebare....sincer cred ca le-a stresat pe fetele alea cu atatea intrebari, de aia au si ripostat asa acum.... Eu personal nu am nimic cu voicu_bebi, asa cum am mai spus trebuie sa fie realista, pentru ca acum spunea ca are simptome de gravida, iar cand i-a spus dr ca sarcina este oprita in evolutie i-au disparut si simptomele si spunea ca ea nu crede ca a fost sarcina...deci...ori a fost ori n-a fost...in functie de cum ii convenea ei, era sau nu insarcinata....asta cred eu ca le-a deranjat pe fete....

va doresc numai bine.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

eu, stiu cum e ...in momentele cand ai dubii, nu te controlezi si poate pui intrebari asa aiurea sau te repeti.....pt a te putea convinge si intari incertetele tale. Si apoi... nu cred ca e asa grav. Nimeni nu e obligat sa raspunda. E un forum unde ne impartasim sentimentele, dialogam... nu toti avem in jur pe mama, sora sau pritenele.
V_bebi, lasa supararea...si scrie ce vrei tu. Nu te inchide in tine ca asta nu face deloc bine, creaza stare de spirit buna in astepatrea unei sarcini...Mult noroc si sanatate!

va citesc zilnic fetelor, si sper sa aud zilele astea numai de mamici in devenire....Ciao!

Mergi la inceput

maryb trebuiau sa posteze atunci ...nu sa discrediteze acum,asta e parerea mea si mi-o mentin.Nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni ...hai sa ne respectam si sa nu aruncam cu pietre de cate ori avem ocazia
ps.Cred ca atunci cand a fost facuta afirmatia "are nevoie de un control la cap"a fost facuta cu rautate ....citeste pe odisee si ai sa-mi dai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Maryb ne intereseaza parerea tuturor fiindca fiecare are dreptul sa se exprime,in esenta eu am inteles ce a provocat aceasta noua disputa,dar pe mine personal ma deranjeaza modul in care unele doamne stiu sa posteze.
Si tu si Alexa si Oana ati spus ceva pe tema asta ,dar ati pastrat limita bunului simt,insa acest lucru se pare ca nu este cunoscut de toata lumea.De ce trebuie sa luam la misto(spus pe sleau)pe cineva cand de fapt pe toate ne leaga acelasi vis:un copil?
Sa spuna una,macar una ca nu a avut simptome false o data in viata.Eu am avut si teste pozitive si uite ca tot nu e nimic.Nu stiu cum e un avort menstrual,poate a fost sau poate nu ,dar pentru asta ar trebui sa fiu luata peste picior?
Cat despre mersul la doctor,da ,si eu sunt de acord nici o fata nu ne poate spune ceea ce ne spune si ce vede un medic.

http://tt.lilypie.com/d8JDp1.png
poate luna asta da!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

nu cred ca va intereseaza parerea mea, dar eu cred ca postarile facute nu au fost facute din rautate, ci pentru ca eu am citit in acea perioada la odiseea de sept-oct si stiu ca voicu_bebi punea aceeasi intrebare de mai multe ori, in loc sa se fi dus la un alt dr. sa se lamureasca....de unde sa stie fetele alea sa raspunda la toate intrebarile ei ??? asa ii spuneau toate fetele, sa se duca mai bine la o eco transvaginala ca sa se lamureasca care e situatia, dar dupa alte cateva minute venea cu alta intrebare....sincer cred ca le-a stresat pe fetele alea cu atatea intrebari, de aia au si ripostat asa acum.... Eu personal nu am nimic cu voicu_bebi, asa cum am mai spus trebuie sa fie realista, pentru ca acum spunea ca are simptome de gravida, iar cand i-a spus dr ca sarcina este oprita in evolutie i-au disparut si simptomele si spunea ca ea nu crede ca a fost sarcina...deci...ori a fost ori n-a fost...in functie de cum ii convenea ei, era sau nu insarcinata....asta cred eu ca le-a deranjat pe fete....

va doresc numai bine.

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Maryb, chiar si asa cum spui tu...Cine suntem noi sa judecam?Nu ne face cinste cu absolut nimic sa ne asezam pe vine si sa radem de ceilalti din varii motive...

Mergi la inceput