tauroaice (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Silvia nu se vad pozele

Gabi dar salata nu poti sa maninci la dieta, asta cind ti-e foame mai tare seara, sau fructe ?! Ca ceaiul de slabit, cred ca-ti face foame...

Carmen aseara nu l-am avut pe tati, odrasla s-a trezit pe la unu noapte si striga "Titole mio", ca asa ii spune ea, nu-i zice tati , iar in seara asta sintem din nou singurele. Iar baricadez usile ca mi-e frica cind sintem numai noi doua, fara mascul in casa.

Gabitz mi-a trecut supararea, multumesc de pupic . Dau si eu la schimb , ca vazui poze frumoase , bineinteles din albumul tau

Mihaela ia-o incetisor cu dietele, mai ales daca stii ca ai probleme, iar medicamente nu poti lua.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Danelutza, pb e ca nu-mi plac salatele, verdeturile... imi plac doar cateva soiuri de ructe si sunt alergica la ele...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
mihaela - cum te mai simti?nu zici nimik, doar ne faci cu mana?
pupici.
azi si maine am program...asa ca nu cred ca mai intru.
maine sa-i tineti pumnii lui stef la concurs!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Nu-s eu prima dar ca sa vedeti cat sunt de buna si atenta, fac cinste.Poftiti la ceai, cafea si fresh de fructe!
Gabitz eu cred ca acum suntem chit; cu alte cuvinte azi ai tu cartonas de la mine
Danelutza ati trecut cu bine peste noapte?V-a deranjat cineva?
Silar promit sa-mi fac timp sa vad pozele finutului si apoi ma intorc cu impresii.
Gabi da' cine e Jordan
Mihaela ai grija de tine si imbunatateste dieta daca crezi ca de la ea te simti rau.
Aia de la Radet, chiar ca au luat-o razna.Cred ca dormeau

Fug la treburi.

Mergi la inceput

O cafea
una mai neagra si mai amara
si un suculet , de care vreti voi, la sticla, natural, cu cafeina sau fara, de portocale, lamiine, mandarine, totul pe gusturile voastre

Gabi e rau daca nu-ti plac salatele, nici mie nu-mi placeau dar acum maninc toate buruienile, asta de cind m-am maritat .

Mihaela cum stai cu durerile de cap ? Uite ca mi-am adus aminte, ma duc sa-mi pun o cafea cu o feliuta de lamiie

Carmen multumesc de intrebare, nu ne-a vizitat nimeni asta noapte, dar ma tem ca sotul vine abia luni si sintem din nou singurele . si ploua, si ploua si ploua, din nou...

Gabitza bafta lui Stef pentru miine, la concurs.

Va tuc, mai revin pe parcursul zile, ma duc sa-mi pun cafeaua cu lamiie

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Buna fetelor!Ce gasca mare pe aici!V-am citit abia acum!O sa incerc sa intru ,mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Danelutza nici mie nu-mi place sa raman in week-end fara sotior acasa.

quote:
Originally posted by Danelutza
Gabitza bafta lui Stef pentru miine, la concurs.

Despre ce concurs e vorba Gabitz, ca eu n-am prins ideea
Iahim te asteptam cat de des poti
VALABIL SI PENTRU TAUROAICELE CARE IN ULTIMUL TIMP N-AU MAI TRECUT PE AICI.Hai fetelor ca ne intram acusi in zodie si vrem sa petrecem in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Carmen: Jordan e protagonista serialului Jordan de pe Hallmark, o doctorita foarte simpatica de la criminalistica, rezolva tot felul de cazuri.
Danelutza: poate daca ma marit inca o data, o sa ma impac cu verdeturile:)))))
Gabitz tinem pumnii, bafta lui Stef!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi

Mergi la inceput

Tanananammmmm, sotiorul e pe vine, cred ca pe la miezul noptii ajunge acasa

Carmen si eu astept sa raspunda Gabitza despre concurs, eu doar i-am zis bafta, c-a zis ea sa-i tinem pumnii lui Stef

Gabi sa te auda Doamne-Doamne, o sa apara soarele si pe strada ta, ca ai suferit destul.

Mergi la inceput