Condica Salajencelor [44]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Super Adriana, trebuie sa fi inteles asa, nu poti explica altfel problemele la nivelul lor.

olim, eu chiar nu-mi dau seama ce e de la IKEA si ce nu, ca aici toate magazinele de mobila cred ca se inspira de la ei, aceleasi modele le vad peste tot...doar preturile difera, la Jysk sunt cele mai ieftine dar mie mi se pare ca arata la fel, cel putin paturile, ca la alea ne-am uitat, sa nu le transportam din Stockholm. Iar la alt magazin de aici erau cam dublu pretul...
Iar la canapele/coltare pentru living, am vazut aici la un magazin niste preturi mari...iar modelele erau ca cele de la IKEA, unde sunt muuuult mai ieftine. Diferenta insa este ca la produsele IKEA lucrezi tu ca sa le montezi. Dar sa stii ca fetele din SUA si Canada se plang de calitatea IKEA. Noi insa visam IKEA de multa vreme, asa ca o sa luam ce putem de la ei.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Tot am vrut sa va intreb cu pot curata o bluza care am patat-o cu tus de stampila . Imi pare rau de ea si am incercat cu detergent si vanish dar nimik . Daca aveti vreo idee va rog sa-mi spuneti !

Va doresc noapte buna !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

incearca sa o cureti cu lapte dulci, incalzeste laptele si pune pe bluza si lasa bluza vreo 15 minute in lapte, asa scot eu cerneala, nu stiu daca iese si tusu

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

miha fii sigura a is de ikea, cunosc tare bine magazinu, ca 3 case le-am mobilat de la ei, si de plimbat zile intregi in magazin mai ales anu trecut cand eram gravida cu Alex.Mie imi plac multe si is foarte ieftini.Normal ca au si calitate mai slabuta, dar nu e tot una un pat de 50 de euro sau de 140, acum depinde si ce vrei.Eu sunt fff multumita de ei, relatie calitate-pret, iar al meu e expert in montat.Economisesti foarte multi bani, noi toata casa am mobilat-o cu 4000 de euro cu bucatarie cu tot, mie nu mi se pare mult, mai ales ca is 3 dormitoare si 2 bai.Plus ca primesti garantie, in romania a, luat parchet cu 25 de ani de garantie si bucataria la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

olim, chiar ca e ieftin, eu nu ma socoteam sa ies asa ieftin...eu nu am bucatarie de mobilat, decat o masa cu 6 scaune, apoi camera de zi si locul de luat masa(sufrageria cum ar veni), 2 dormitoare si o camera de joaca. Dar am in schimb de cumparat toate "rahaturile"-tacamuri, oale, pahare, perdele, covoare, lampi, ceva de pus pe tavan ca nu-mi plac candelabrele, terasa cu o masa si scaune, ornamente prin casa-vaze, cate ceva pe pereti, perne si "plapume", ceva comode in camera fetelor si in dormitorul nostru, plus un pat suplimentar pentru mama. Televizor, radio, ceas, cuptor cu microunde, prajitor de paine, filtru de cafea...uoooof, trebuie sa-mi fac si eu o lista ca voua va scriu, dar pe a mea n-am facut-o inca!
Dar nu ma agit, o sa luam strictul necesar, ne mutam, eu dau primul examen, apoi pe celalat si pe urma vom avea timp sa mai studiem ce si cum...eu n-am vrut sa ma mut pana nu termin cu examenele, ca sa am timp de ele, dar am hotarat ca nu are rost sa platim si chirie aici, ca de banii aia luam 2 paturi, asa ca eu voi invata si restul se si ma vor muta . Noi sa fim sanatosi! Io nu ma agit....

Bia, nu ai luat inca premiile?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

m-o prins rau tare jocu asta

Mergi la inceput

esti prea departe miha ca as veni sa iti dau o mana de ajutor, ca imi place la cumparaturi, si intotdeauna am noroc de reduceri.Anu trecut cand am luat apartamentu la cluj am luat toata mobila din ikea, mergeam in fiecare sambata la magazin , vreo 300 de km, umpleam masina si acasa.Colegu era vesnic plecat asa ca ma duceam singurica, plus ca eram si gravida
Da un ochi in catalog si iti notezi de acasa ce vrei si asa nu uiti nimic
blondo cum stai cu ruksaku

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

inca 15 min de suspans.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

eu nu pot sa particip

Mergi la inceput