PRIETENE FARA TITLU (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara,buna seara.Haideti la o cana de lapte cu cacao Eu astept sa iasa Diana de la baie,ca se spala pe dinti cica.De cate ori o intreb daca a terminat striga de se aude pana la parter: IMIDIAAAT! Deja de un sfert de ora e tot "imidiat" .Am invatat-o sa scuipe apa cu care se clateste (vorba vine clateste).Azi in premiera a reusit ,nu-i bai ca a scuipat-o pe pantalonii mei de trening,important e ca n-a mai inghitit-o
Azi am mers la tuns si am luat-o cu mine ca n-am scapat de ea.A fost tare cuminte acolo, a stat pe scaun si a privit,nici pas n-a zis.Doar la plecare m-a intrebat ce-i aia si ce-i cealalta,stilul ei.Pe urma am dus-o la ai mei,care au mai plimbat-o pe la tobogane pana pe la ora 20.
Acum seara ne-am ocupat de colorat si desenat,tare ne-am mai distrat.Doar ca fara mine nu sta nici jumatate de minut.Daca ii zic ce,unde si cu ce culoare sa coloreze executa.La desenat a fost show,i-am desenat iepuri si am pus-o si pe ea,evident ca i-au iesit niste paianjeni uriasi si imbarligati Mai fain a fost la omuleti.Eu i-am schitzat si ea a pus detaliile : papucii,manusile,parul,buricul si tzatzele .Cel mai perfect i-a iesit la unul putza - nu vreti sa stiti ce pozitie si lungime avea
Adevarul e ca daca stai incontinuu si te ocupi / joci cu ea e cumintenia intruchipata ,din pacate cine poate toata ziua sa faca asta ?
Am de gand sa o pun zilnic la desen ca am neglijat chestia asta,cred ca n-a mai pus mana pe creioane de vreo doua saptamani pe putin.Nu le cere daca nu o intreb eu dar daca stau cu ea se distreaza fain,a ras cu lacrimi si azi - ne radeam impreuna de ce aiureli ii ieseau

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Buna dimineata.Vorba Dianei: "tot eu si tot eu?"
Am o durere de cap ... m-a trezit Diana la 4 ca vrea lapte, ca vrea la pishu si apoi inca o data la pishu ,cred ca abia pe la 5,30 a adormit.Eu nu mai stiu dacat ca am avut si ceva cosmare dupa ce am reusit sa adorm Asta pentru ca ma bucurasem aseara ca a adormit devreme,la ora 22 - asta e rezultatul
Aseara ma gandeam la o faza si m-a apucat rasul.Am vazut ca pe Diana o apuca in timp ce se joaca (cu bucataria de exemplu) si incepe din senin sa recite cate o poezie,apoi alta ....
Si mi-am amintit cate poezii/cantecele stie Diana de Ingrid.Zic hai sa le numar si eu pe cele ce le stie a mea.Si mi-au iesit vreo 13 pe care le stie bine acum (Mos Craciun cu plete dalbe,Catelus cu parul cret,Pisicuta noastra-i hoata,Cutu cutu na Grivei,Pisicuta pis pis pis,Podul de piatra,Melc melc ,Somnoroase pasarele,Un pitic atat de mic,Iepuras coconas,Are mama o fetita,Trei iezi cucuietzi,Un elefant se legana) Mai stie ea partial unele mai lungi (gen Una este luna) sau tot felul de aiureli in versuri invatate de la ai mei .
Ei bine amuzant mi s-a parut ca anul trecut pe vremea asta numaram de zor cate cuvinte noi zic spiridusii si acum am ajuns sa numaram cate poezii stiu sa zica La anul ce-om mai numara oare?
INGRID astept filmuletul ala promis si pozele ! Eu n-am apucat sa invat eu inca bine stii tu ce ,dupa ce ma apuc,o sa o invat si pe Diana ... probabil seara la culcare. Apropo de poezii am listate o multime de poezioare dragutze,dar intai trebuie sa le invat eu ,ceea ce nu prea e genul meu O sa ne prinda bine alea cand va merge la gradinita.I-am citit intr-o seara aia cu pupaza din tei si pe urma numai PU PU PU facea Diana de una singura prin casa,vad ca i-a placut.Din pacate e lunga si n-am eu nervi de ea,ca poate ei i-ar fi usor. Eu la 3 ani stiam o multime de poezii , dar Diana mi-a luat-o binisor inainte vad si daca ii face placere sa le invete trebuie sa ii satisfac placerea,nu?
M-am intins aiureaaa rau,gata ma pun sa termin de calculat salariile alea.

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am vazut si pozele restante, m-am minunat de David, cineva scria sa nu-l tunda Florinini, pai la fel zic si eu, e prea frumos cu parul asta ca sa-l tunzi. Cand creste mare, oricum il va purta scurt, acum e o frumusete de baiat cu parul numai bucle! Ai putea sa strangi pozele cu el in natura si sa faci un album separat, ca sunt superbe!
MOni, ti-am vazut si papusa cantand si dansand, m-ai dat gata! Pai tare bine spune poeziile, normal ca se chinuia putin saraca, tu n-ai obosi sa sari si sa reciti? Cred ca ar fi fain sa-ti lasi parul lung, iti sta foarte bine!
Diana ta stie multe poezii si cantecele, are memorie buna. A mea a mai invatat cateva, dar in maghiara, ca se ocupa mama de ea si ii vorbeste doar ungureste acum. Sper sa se prinda de ea...cu cat mai multe limbi, cu atat mai bine!
Azi-dimineatza i-am dat o canita de orez sa se joace, sa pot sa-mi beau cafeaua, dupa un timp m-a strigat ca a varsat putin orez pe parchet. Cand am venit mi-a spus: "strange mamico cu mine, nu te cearta mami, mami te iubeste!" Pai m-am topit de tot cand am auzit-o...cum s-o mai cert?
Ieri seara, mi-a spus: "ia mami capul de pe pernitza, perna e a mea!", vezi Doamne indraznisem sa ma culc cu capul pe perna ei! Vorbeste foarte bine, in afara de R, iar pronumele personal il foloseste corect! Eu, tu, el, al meu, a mea etc. Deci, corectatul a dat rezultate pana la urma...
Asta-seara mai am ocazia sa o filmez cum spune rugaciunea, ca maine pleaca tatal meu in Bermude si isi ia aparatul cu el. Asa ca doua saptamani o sa pot pune doar poze, nu si filme.
Deea, ce-ti mai face frumusetea cu ochi albastri? Te rog, te rog, scrie cateva cuvinte macar...sper ca ati avut un Paste fericit!
Fug sa mai pun rufe la spalat, cat e Diana afara cu socrella.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

INGRID buna ideea ta ,Flori ar putea face si un calendar cu pozele cu David asa-s de faine si el de frumos si fotogenic !!!
Mai ce fain ca are cine-o invata pe Diana ta ungureste si mie mi-ar place sa stie a mea mai multe limbi,dar in familie la noi pauza. Daca traia mama buna a lui Ghita, aveam cine sa o invete ungureste.Ea era nascuta in Marghita,precis stia,cel putin sora ei stie sigur,e si maritata cu un ungur in Oradea.Eu ce sa o invat pe Diana,italiana? Sa imi zici cum reactioneaza Diana la limba maghiara,ii place? Si i-au placut jucariile,cu ce se joaca mai mult? Diana mea vrea avion si masini,tot am zis ca ii iau si din alea,dar tot altceva am luat ... si la cumparaturi tot la rafturile cu masini se uita.Vorba aia, fiecare cu ce n-are.Adica are ea ceva,dar mai putine si din plastic.
Intrebai de DEEA: sunt ok,am vorbit cu ea ,nu prea mult ca eu am cam fost in criza de timp saptamanile astea.A pus si poze noi zilele trecute.Sper sa ne mai povesteasca si aici de Daria mai multe.Si cu Ursulina am vorbit,sunt bine vrea sa faca inca un bebe,dar se lasa asteptat.Raisa vorbeste tot mai mult si e tot pasionata de minge.Ea are acces la PC doar seara tarziu si atunci ... se joaca pe net

Diana e acasa cu taica-su,n-au iesit azi ca a plouat un pic.Se joaca cu bucataria si plastelina,se pare ca nu se satura Ba mai si deseneaza,sau mai bine zis mazgaleste.Chiar am mai listat azi vreo 30 de desene pentru colorat,sa avem material de lucru zilele astea.Sunt foarte faine pe site-ul lumea piticilor pe cine intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor sunteti tare dragute, foarte multe complimente si in drop si aici...eu zic ca toti copii sunt foarte frumosi, si scumpi ca sunt ai nostri.
I-am vazut si eu pe Marioe un barbatel adevarat, Diana de Ingrid o domnisoara foarte finutza si isteata,Emma cretuline si zglobie si Alex cel zgariat la frunte care seamana cu mami, eu asa vad, pe Vladimir care a cresut mult de cand nu l-am mai vazut si Diana de Moni puiuca draguta si vorbareata si cantareata,si am citit de peripetiile lui Selin cea scumpa si incapatanata, cat despre pozele copiilor Mirei ce sa mai zic sunt niste copii foarte reusiti, David e un barbetel adevarat, iar domnisoarele ce mai niste pisicute scumpe si dulci! Superbe pozele la zapada!

Florinini si David (13.01.2006)
Albume poze David
www.dropshots.com/florina1" target="_blank"> David

www.fertilityfriend.com/home/1a93be" target="_blank"> Incercam...

Mergi la inceput

Mamicilor, sper ca va mai amintiti de Ayumi mamica care a nascut o fetita mai devreme decat trebuia si apoi s-a intamplat ce s-a intamplat, astazi am vorbit cu ea si va transmite toate cele bune iar eu va dau un link sa vedeti ce a reusit sa faca pana la urmahttp://naokisiryuji.blogspot.com/

Albume poze David

Mergi la inceput

FLORI nu fi modesta mai,sigur ca-s toti frumosi in felul lor ,dar unii chiar sunt frumoooosi de pica!!! Si David al tau e printre ei,e duulce tare ,ca o fetitza!
Eu sigur ca imi amintesc de Ayumi (Bianca) si stiam de gemeni,am mai urmarit-o din umbra (are poze si in drop ).Ea n-a mai intrat la noi,probabil pentru ca noi ii amintim de micutza Ayumi Ma bucur ca-s ok micutzii mai ales ca si ei sunt nascuti prematur.

Sa va zic de Diana: a ajuns sa il atentioneze pe taica-su' ca-s aburi in bucatarie si i-a zis sa deschida hota Eu obosita ma trantisem direct in pat si l-am rugat pe el sa puna la fiert niste cartofi in coaja.El a deschis doar fereastra si hota nu,noroc cu Diana - marea gospodina Am facut acum salata de cartofi cu maioneza ca tot am oua fierte gramada.La decojit ouale m-a ajutat Diana evident .

Va las ca i-am promis muzica de gradinita la PC. In bucatarie in timp ce manevram, am invatat-o si "Vulpe tu mi-ai furat gasca ..." asa macar nu-i plictisitor la oale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
am intrat repede sa va salut ca Andrei e ocupat cu desenele...
Moni nu Ana e problema ca nu stau acasa la PC ci Andrei care nu ma lasa deloc .Asa ac voi fi pe aici mai rar din pacate...
Pupicei multi tutturor si numai bine.
Mire ce faci esti ok?

Anca 35 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Mai Moni te-ai scos ce mai!!! Ai fata frumoasa, desteapta si pe deasupra si gospodina, ce mai poti linistita sa te apuci sa mai faci un bb, ca nu o sa duci lipsa de ajutor, si inca ce ajutor. Pupa mama pe Diana sfatoasa si cantareata mica . Cred ca pana la urma e mai greu cu husband-ul decat cu copii - parere , sper ca nu te superi ca io stiu ca tu ti bine la glume. Te pup!!!

Albume poze David

Mergi la inceput

Buna dimineata! Si eu la o cafea.
ANCA nu stim de Mirela,poate or mai fi iesit prin plimbari cred ca e liber si la ei acum.
Nici pe mine nu ma prea lasa Diana,chiar acum 2 minute zbiera ca vrea bomboane.I-am zis ca-i dau dupa ce mananca si zicea ca ea a mancat MINEATZA - evident ca nici vorba,doar lapte a baut ...Acum rumega nuci si un baton de cioco cu cereale , bune si astea ...
La 8 ne-a dat desteptarea ,am mai stat in pat vreo jumatate de ora ,dar in timpul asta a vrut de vreo 4 ori la pishu si odata la kk ,numai sa ma tot ridice din pat
Nu stiu ce facem azi ,poate iesim pe strand,ziua la plimbare si seara la Festivalul Berii.Ghita vrea sa mearga la socru-meu,eu as sta sa imi pun la punct actele ,ca daca sambata plecam la tzara doar azi si maine mai pot.Probabil o sa ma ocup de ele cand doarme Diana.
De-aseara am inceput sa o invat si "In padurea cu alune ... " intai prima strofa,ca are 4.Mi-am listat-o ca n-o stiu pe de rost.Si acum dimineata ii zic hai sa o zicem si incep eu gresit cu "in casuta din padure ..." Dar Diana a sarit repede dezaprobator : CU ALUNE! Nu-s in stare sa retin o poezie cum trebuie,am ajuns sa ma corecteze ea trebuie sa trec pe lecitina
INGRID cand am ajuns la faza cu broscutza a sarit repede: CA ALEA UNDE AM PANS! (= plans ,nu stiu de ce uneori nu zice L-ul!) si-a amintit de broscutele tzestoase de la soacra-ta
Pe urma a zis : AM FOST LA DIANA IN TIMISOARA.SI DIANA M-A BATUT! Pai cum, ii zic , tu n-ai lovit-o? NUUUU ! Daaa si io zic , acum nu mai recunoaste se pare Sau poate se referea doar la faza de la nisip si cu broastele ...
Of iar s-a dus la WC e de groaza

Mergi la inceput