Casnicia mea a fost o minciuna?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Hoppe, ce ti-a propus si tu nu ai acceptat ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Maria

daca am retinut esentasi daca Hoppe nu se supara...
el voia sa faca ce "vrea" musshchii lui...adica sa fie liber si sa vina acasa ca la hotel....sau ca la....nu mai zic!
si ea sa ramana mama si servitoare......si ce s-o mai putea...

ca doar e "barbat" si are drepturi...sa ma scuze barbatii adevarati!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hoppe spune:

Da, asta a fost propunerea lui.
Un egoist.

quote:
Originally posted by violeta69

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Maria

daca am retinut esentasi daca Hoppe nu se supara...
el voia sa faca ce "vrea" musshchii lui...adica sa fie liber si sa vina acasa ca la hotel....sau ca la....nu mai zic!
si ea sa ramana mama si servitoare......si ce s-o mai putea...

ca doar e "barbat" si are drepturi...sa ma scuze barbatii adevarati!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naiuta spune:

Dupa ce l-ai vazut slabit si trist simt eu ca parca te simti mai bine.
M-am inchipuit in locul tau putin si parca asa mi-am dorit si eu sa-l vad distrus.
Nu ma criticati pentru asa consider ca a distrus 3 suflete nevinovate cum l-as dori fericit.
Voiam sa-ti zic ca sau iubit ei nebuneste pentru faptul ca era o iubire interzisa si de aceia luptau pentru ea si asa a devenit valoroasa.Dar acum cand ei pot forma o pereche fara piedici nu v-a mai fi interesanta aceasta iubere mai ales pentru faptul ca nici maca nu mai este noua.
Fostul i-ti spune ca o iubeste sau e iubit mai mult pentru faptul ca considera ca te poate distruge asa nemernicul.
Atata timp cat vede ca tu esti vindecata total si i-i mai raspunz ca nu te intereseaza nimic legat de el ba mai multa nu intelegi cum de iubirea care ai purtat-o pentru el s-a transormat in ura si scarba.
Sigur i-ti v-a arunca multe dar astea numai sa te inerveze,oricum comportamentul tau i-i va da de gandit,pentru ca nu esti tu cea ce te-a crezut.
SUCCES MULT SI AI GRIJA DE COPII!

Mergi la inceput

Naiuta draga, ce bine le zici.
Da, asa gandesc si eu.
Poate ma considerati rea, dar numai cand am inceput sa transform iubirea in ura am putut sa ma detasez de el, sa-i raspund si sa ma comport cu indiferenta.Acum pot sa stau in fata lui fara sa simt nimic.
Nu s-a sters iubirea, dar acum pot sa o inabus, sa nu o las sa mai iasa la suprafata.
Mi se pare anapoda sa urasc omul pe care l-am iubit pana la desfiintare.Dar, pentru moment alta solutie nu am, altfel as ajunge la nebuni.
Sunt sigura ca peste ceva timp nici ura nu o sa mai fie.
Dar, ce sa va mai spun?
Am ramas surprinsa sa aud de la copii, ca tati vine maine sa le rezolve niste probleme legate de calculator.Eu i-am interzis sa mai vina in casa fara voia mea, stie lucrul asta.Pentru copii am sa accept.
Dar, nu stiu de ce, parca imi miroase ciudat.Am impresia ca incepe sa-si faca drum spre casa.
Greseste, pentru ca, oricat de greu imi este, oricat de mult as vrea, relatia noastra este compromisa de mizeriile pe care le-a facut, de vorbele aruncate, si nu mai putem sa o luam de la capat.
Asa gandesc eu, poate lui nici nu ii trrece prin minte asa ceva.

anna

Mergi la inceput

Si, ca sa fie viata si mai dulce, ca nu era destul, am descoperit 2 noduli la san.Maine ma duc la spital.
Asta m-a dat gata.
Cat poate un om sa duca in spate?

anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Auzi la el "propunere" si tot pe tine te acuza ca ai divortat. Care era varianta ? Sa fii pe post de hotel si menajera. Ce neobrazare din partea lui !

Si eu cred ca-si face drum spre casa. Poate ca cealalta i-a si dat papucii. Daca el arata rau, precis ii merge rau. E normal sa-l urasti acum, dar iti va trece cu timpul.

Nodulii nu inseamna neaparat ceva periculos, am avut si eu si au trecut. Poate sa fie chiar pe baza nervoasa. Fa-ti mamografie.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu te speria se trateaza;
la mine a fost asa: stres enorm/suparare maxima/plans mult (decesul tatalui) -> dezechilibre hormonale -> noduli la ambii sani;

partea buna e ca se trateaza si de cele mai multe ori nu e nevoie de interventie chirurgicala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Anna draga, sper din tot sufletul sa nu fie nimic cu nodulii la sin. Du-te cit mai repede la doctor sa vezi ce este acolo, fa-ti toate analizele in acelasi timp...

Este timpul a te ocupi de tine! Relaxeaza-te, plimba-te, schimba-ti prioritatile in viata. Simplifica cit poti de mult viata ta, te va ajuta sa iti gasesti echilibru.

Cind te enervezi sau stresezi pentru un lucru, opreste-te si intreaba-te in inima ta daca este atit de important acel lucru. Cit de important...

Nu te mai gindi ce o sa se intimple "daca"...sau "atunci"... Traieste clipa prezenta. Vei avea timp sa le rezolvi pe toate, atunci.. si daca... pusa fata in fata cu situatia respectiva. Pina atunci insa, ocupa-te de lucrurile imediate.

Ia-ti un carnetel frumos si feminin, nu prea mare... In el scrie in fiecare zi lista cu ceea ce ai de facut. Te va tine organizata, dar in acelas timp iti va arata cite faci de fapt in fiecare zi... Si te vei simti mindra de realizarile tale cotidiene... Da... si in el, in fiecare zi scrie-ti un mesaj frumos, pentru tine... si o activitate pentru sufletul tau, oricit de mica...

Seara scrie cel putin cinci lucruri pentru care esti recunoscatoare in ziua respectiva... Oricit de grea va fi o zi, vei gasi lucruri sa pui in lista ta... Te va ajuta sa vezi cit de binecuvintata esti...

Inconjoara-te de lucruri frumoase, uita-te la lucruri frumoase...

Viseaza la lucruri frumoase. Ia-ti brosuri cu calatorii exotice, citeste carti despre calatorii... mergi la magazine de decor interior, colecteaza esantioane de materiale care iti fac inima sa tresalte, de culori de vopsele de perete... Da-ti voie sa visezi... Visele devin realitate, ne duc intr-o alta directie... Inaintea oricarui lucru a fost un vis...

Ai grija de TINE!.. Tu esti cea mai importanta fiinta pentru tine si pentru copiii tai!...

Haide, capul sus!... Vei fi invingatoare!...

Alice

Mergi la inceput

Cam asa a fost si la mine.
Un an de plans, nopti nedormite, tratament antidepresiv 6 luni,moartea unui var, moartea bunicii (cand el se distra cu doamna intr-o tara europeana; la mesajul meu privind moartea bunicii, mi-a raspuns simpu "condoleante". la intoarcere am gasit biletele de avion, cu numele ei).
Maine ma duc la spital, sper sa fie bine.Si eu cred ca stresul si viata anormala si-a spus cuvantul.

quote:
Originally posted by Porumbita

nu te speria se trateaza;
la mine a fost asa: stres enorm/suparare maxima/plans mult (decesul tatalui) -> dezechilibre hormonale -> noduli la ambii sani;

partea buna e ca se trateaza si de cele mai multe ori nu e nevoie de interventie chirurgicala...

anna

Mergi la inceput