In prag de ..astenie:)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vanessa36 spune:

Asha'i si pe la noi, Mindy...ca doi robotzei suntem...in fiecare seara stam in pat cu laptoapele in poala...
Fie lucram pana dam in balbaiala, fie 'alergam' pe diverse siteuri...
Cartile le-am lasat undeva intr-un colt uitat de lume..ca mai bine tastam..parca ne-a luat internetul mintile...a se avea in vedere ca zilnic am program de lucru serios la laptop de cel putin 8 ore..
Norocul meu este ca am program flexibil si ajung la office doar de 2 ori pe saptamana...in rest, lucrez cateva ore in office-ul personal, mai arunc un morcov in ciorba, mai rezolv o problema de mate, mai citesc un Caillou cu prazlea cel blond...etc...iar serile MUSAI facem o ora de sport...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Mai, se poate si mai rau…. Eu n-am timp nici de lap-top si nici de sport…. Plec la ora 8 de-acasa cu copilul dupa mine…. Si vin pe la ora 19.

Sa te tii in week-end treburi, de nu se mai termina ! Ma credeti ca eu de 5 ani nu am mai vazut un film (acasa, la TV, ca in oras nu ajung ).

Si totusi, reusesc sa citesc ! Pentru ca merg zilnic 40 de minute cu metroul (20 la dus si 20 la intors). Noroc cu metroul, ca altfel chiar as innebuni de tot

Ingrid si Cristi 5 ani

Mergi la inceput