S-a incheiat un vis...(partea a doua)
S-a incheiat un vis...(prima parte)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117926
Deja ma simt ca o telenovela, cu mai multe parti!!!
Sper sa nu fiu ca Tanar si nelinistit, sa ma intind pe vreo douazeci de ani!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
Raspunsuri
pumpkin spune:
Cristina, scumpa, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla dar ma bucur sa vad ca ti-ai pastrat simtul umorului !
Eu am avut candva o relatie lunga, cu cateva despartiri, impacari si tradari... Dupa ce s-a sfarsit cred ca as fi fost in stare sa il iert ca m-a inselat daca si el ar fi fost in stare sa ma convinga ca a fost pentru ultima oara. As fi putut sa iert dar as fi trait cu spaima ca o sa se intample din nou...la fel cum am trait cu spaima ca o sa "ma paraseasca" din nou dupa prima despartire. Hi hi hi...daca ti-as povesti mai mult ai vedea ca am avut si eu telenovela mea...
Poate ne vedem intr-o zi in parc ca mi-e tare dor de tine si Mayei i-ar place sa il pupe pe Andrei.
cristina_ana spune:
Pumpkin, ce mult ma bucur sa te mai "aud"!!!!
Mi-ar place tare mult sa ne mai vedem si sa o cunosc pe Maya. Eu am numarul tau de telefon, poate ne vedem in week-end daca e frumos afara!
Tu erai cu organizarile de intalniri! Nu mai organizezi una cu toate mamicile de piersicute? Week-end-ul asta, prin Herastrau, eventual la o pizza!!!!! Ce zici?
pitzinuca spune:
cristina dupa 21 de pagini, s-a spus cam tot ce era de spus,eu am venit doar sa-ti spun ca noi mergem des cu cortul, asa ca daca la vara vrei sa bagam un week-end la mare-lasoare, da o strigare.
si:
solutia este cea pe care o stii. nu ar trebui sa dai inapoi de la ea. sotul sa va demonstreze ca va merita, si tu sa fii sigura ca el va vrea atat de mult inapoi incat nu ar mai risca a doua oara.
in acelasi timp insa, trebuie sa ii spui si ca daca vreodata se va indragosti de altcineva, va trebui sa iti spuna, inainte de a mai face ceva ireparabil.
voi ati putea avea acum sansa unui inceput al unei iubiri autentice. incercati sa fiti cat mai sinceri cu voi insiva in timpul terapiei, si sa dicutati aceste lucruri cat mai sincer unul cu celalalt.
cristina, poate vei avea surprize asupra felului in care sotul tau te vede pe tine. si viceversa.
eu va urez tot binele din lume, si faceti-va fericiti pe voi si pe micutul vostru!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Pumpkin, ce mult ma bucur sa te mai "aud"!!!!
Mi-ar place tare mult sa ne mai vedem si sa o cunosc pe Maya. Eu am numarul tau de telefon, poate ne vedem in week-end daca e frumos afara!
Tu erai cu organizarile de intalniri! Nu mai organizezi una cu toate mamicile de piersicute? Week-end-ul asta, prin Herastrau, eventual la o pizza!!!!! Ce zici?
Cristina, de cand o am pe Maya n-am mai organizat nimic, dar tare mi-ar place sa ne vedem. Noi sambata nu putem veni in herastrau pentru ca mergem la bazin dar duminica ar fi perfect, sper doar sa nu ploua. Ce zici, ne vedem la roata pe la 11 sau 12 ? Sunt si 2 pizzerii pe acolo...Dam o strigare si pe la piersicutze ?
cristina_ana spune:
Pumpkin, eu o sa vin sigur! Numai sa fie frumos afara, sau chiar si daca e urat ne putem vedea undeva inauntru! Deci poti sa dai strigarea!!!!
Pitzinuca, eu la mers cu cortul ma bag oricand!!!
Si m-am hotarat sa fac asa cum o sa ma sfatuiasca psiholoaga. Mi-a dat o mare incredere in ea, pur si simplu vreau sa merg pe mana ei, pare ca se pricepe tare mult la oameni. Dar deocamdata astept si concluziile de la intalnirea cu sotul. Oricum, statul despartiti o perioada e musai!
cristina_ana spune:
Intr-adevar, in capitolul trecut s-a zis cam tot ce era de zis, dar ma simt datoare fata de toate fetele care m-au sfatuit si si-au rupt din timpul lor ca sa ma asculte si sa vorbeasca cu mine, sa va povestesc si finalul telenovelei!
larissa_79 spune:
ma bucur ca esti bine Cristina! Ca esti bine! Se vede din tonul mesajului!
Si stai linistita, fiecare are telenovela lui in viata, in suflet, in minte. Si daca nu are motive sa o aiba si-o construieste, nici o problema.
Fiecare cu neputintele, durerile si chinul sau interior.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
ileanna spune:
cristina ... niciodata nu se va spune tot
te urmaresc cu sufletul la gura si povestea ta m-a impresionat mult de tot.
te consider puternica, indiferent cate momente de slabiciune si umilinta ai avut. si slaba ... pt ca trebuie sa-ti dai voie sa fii si asa. pentru ca ai sufletul frant si ai dreptul la momentele cand esti la pamant. numai sa nu stai mult acolo.
eu nu sunt de acord cu pisicoloaga ta si nu il apreciez pe sotul tau pt ca ... hm ... nu a fost dual. putea sa fie porcul! trebuia sa fie. chiar daca creierul ii era in pantaloni trebuia sa faca tot posibilul sa te mai protejeze o perioada. ok ... nu-i venea sa te rastoarne in pat cum intra pe usa. dar putea sa-si aduca aminte ca mai sunt si alte sentimente de care sa faca uz. ex atasament ... respect ... etc. cei 11 ani. si astia s-au dus fix in chiloti??
stii ... oamenii se pot schimba si se poate ca el sa nu mai fie cel pe care il stiai tu. si atunci ... nu ai ce pretentii sa mai ai de la el. are cine stie ce conflicte interioare ... intrebari legate de masculinitatea lui ... criza varstei etc etc. sunt conflictele lui si victima cade oricine este in relatie apropiata cu el. poate ar trebui sa iti uiti suferinta cateva ore si sa incerci o discutie logica in care sa le afli.
altfel ... in majoritatea cazurilor cand se intampla chestii din astea peste noapte ... si ei si ele sunt niste fraieri. se indragostesc ... innebunesc de la instinctele alea care te fac sa te simti mai viu decat ai fost vreodata. nu realizeaza ca astea sunt iluzia. dupa ce se sting ... ramane ... ce??? roaga-l sa se imagineze langa femeia aia peste 2 ani dupa ce trec fluturii ... sau peste ... 11. daca crede ca va manca tot din hormonii de azi ... se inseala amarnic.
o relatie inseamna mult mai mult decat fluturii astia care l-au facut sa-si piarda capul (cu atat mai mult cu cat l-au facut sa-si piarda capul cu nevasta lauza acasa). o relatie este ceea ce ramane ... adevarul dintre 2 oameni. ceea ce ati avut voi. dar deh ... fluturii sunt ca o doza de extasy. creeaza instant ideea de fericire si comuniune cu universul.
kko ...
Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png
Vanessa36 spune:
Cristina, nu mai e nevoie sa-ti spun ca te-am citit de la inceputuri si ca am trait cu inima cat puricele drama ta...si am plans cu tine si chiar am visat ca-ti strangeam de gat consortul..pacatele mele!!!
Tu esti puternica, frumoasa, inteligenta si luptatoare..si ai langa tine aliatu' si liantul principal: puiul tau.
Barbatul asta al tau a facut ce au facut atatia altii inaintea lui...si-a aruncat mucii in fasole..sa am pardon!..Cand ajunsese sa aiba EXACT ceea ce va implinea ca familie, a clacat..in bratele alteia...EL va fi cel care va regreta amarnic 'hormoneala' ce i-a luat mintile...ca starea de beatitudine trece REPEDE, si ramane fix realitatea....care eu stiu sigur ca nu-l incanta f tare..din moment ce voi aveati o casnicie frumoasa, un copil absolut superb si mult dorit...si 11 ani de amintiri frumoase...
Cu ce a ramas el? Cu incertitudine, cu nesiguranta, cu un gust amar ca s-a dus pe apa sambetei o viata frumoasa...
Capul sus, FRUMOASA, acest om nu te merita..ti-a demonstrat cu varf si indesat...ashtept sa ne spui ca te bucuri de pomii infloriti de acasa (ca acolo sunt infloriti!), de pupicii mozolitzi ai mogaldetzei tale (Ador perioada aia!), de mirosul lui 'de laptic',de mireasma serilor de primavara..si ar mai fi atateaaaa...