Strumfi de iulie-august 2007 (71)
Raspunsuri - Pagina 4

nma spune:
quote:
Originally posted by alina.a
o am pe elisa si as vrea sa mai am cel putin un copil si un lucrul fff important pe care vreau sa-l introduc in educatia lor este cum sa se poarte cu necuvantatoarele,sa le respecte ca pe niste egali de-ai nostri,si sa invete sa le ingrijeasca.
alina noi nu avem animalute caci stam la bloc dar sunt mandra ca am reusit sa-l fac pe alex sa le iubeasca, sa le ingrijeasca. saptamana trecut pe alex l-a muscat un caine comunitar. problema lui nu a fost injectia primita sau durerea ci cainele. stia ca o sa fie pedepsit si ne tot explica ca l-a muscat din gresala asa ca trebuie sa-l iertam si sa nu mai chemam hingherii. un vecin a luat cainele si l-a dus la el la tara. acum alex e suparat ca lesi (celalalt caine) e sufera ca nu mai are partener. ma bucur tare ca nu ii e frica de caini.
mi-a placut mult cum ne-ai povestit de elisa.
sunflower cum mai stati cu alergia? la noi a apartut iarasi pe picioruse. cred ca am mancat eu ceva ce nu trebuia. andra inca suge.
brazuca am reusit sa vad si eu filmuletul. e dulce tare cum rade. si andra are o pasiune pt reviste.
vivela m-am indragostit de ochii pustiului tau. e o frumusete de copil. eu cand simt ca nu mia pot si imi pierd rabdarea ies din camera pt cateva minute. ma calmez si o iau de la capat.
oaana si eu am observat ca daca il cert pe alex plange si andra. iar daca el e trist ea incearca sa il faca sa zambeasca si reuseste mereu. pe ea nu se supara niciodata. iar eu profit si ma folosesc de ea atunci cand trebuie trezit.
ioana stiu ca tu ai bona tanara. cum este? azi ma intalnesc cu o fata de varsta mea. ea nu are copii asa ca nu stiu cum se va descurca.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003

karligutza spune:
buna dimineata auzi! va dati seama cand am inceput si cand am terminat, da? asa foileton... si tot n-am zis tot!
unde esti Valen?
karligutza
sunt mamica Adelutei

cafera spune:
Pentru ca avem 8 luni trecute, am inceput sa mancam si noi carnita. De curcan in prima faza. Ilinca se arata destul de circumspecta, dar dupa ce a vorbit cu lingurita, a priceput mesajul si a acceptat.
In rest, mananca foarte bine fructele, legumele, cerealele si iaurtul. Cand ma uit ce de multe alimente am introdus, nu imi vine sa cred ca e vorba de copilul meu nemancacios de acum 3 luni.
E foarte iubitoare si vesela si se joaca cu sora ei mai mare cum nu se poate mai frumos.
De doua zile, Alexia are in camera ei un cort. E o incantare sa le vezi pe amandoua cum chicotesc acolo. Parca le vad peste ani, depanandu-si povesti...

X-ray spune:
quote:
Originally posted by karligutza
buna dimineata auzi!va dati seama cand am inceput si cand am terminat, da? asa foileton... si tot n-am zis tot!
unde esti Valen?
karligutza
sunt mamica Adelutei
da' frumos ai mai scris nu gluma....am vazut-o si eu pe adeluta e inaltuta tare seamana cu tati ca doua picaturi de apa

e greu fara mama,nu as fi lasat-o pe ea sa stea cu eli daca ar fi aici dar asa o ora pe zi cand doarme tare bine mi-ar pica sa stiu ca e cineva de incredere cu ea sa ma mai "flendur" si eu prin oras....
nico m-a impresionat ce ai povestit de alex,felicitari pt educatie asta vreau sa-i inspir si eu elisei.
vivela eu nu reusesc sa vad pozele incerc mai incolo.
corina e totala denisa!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

cafera spune:
Si daca v-am tot bombardat cu mesajele, inainte de a lua o pauza pentru dezintoxicarea voastra de cafera, vreau sa va spun ca...
-mi-e dor sa mai aud saturi de la Anya;
-as vrea sa mai apara luna;
-as mai viziona un film cu Ingrid de Cristina;
-as mai vrea o provocare de-a Dianei;
-as vrea s-o mai aud pe Valen incepandu-si pledoariile cu : "mai, ...";
-mi-ar fi drag sa o vad pe Alexia_2007...
si multe altele.
Ele chiar nu au mai scris de ceva vreme si le dau intaietate.
O sa va citesc si sper sa le citesc si pe ele cat de curand.
Va pupic!

X-ray spune:
si mie mi-e dor de albastrel al lui nikole de micutii samurasi,de ingrid a cristinei,.....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...

brazuca25 spune:
Si mie mi-e dor si mie! Fetelor unde sunteti?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
M-am facut fata mare

X-ray spune:
daca ma uit pe listuta noastra nu-mi vine sa cred cate fete nu mai scriu....
ce ziceti ne mobilizam la strigat catalogul?
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...

diane_dun spune:
tuturor!
Am intrat si eu sa zic ca am admirat azi intr-un parc din Dr Taberei (nu spui care ) doua fete superbe: Oana si Ilinca! Nu stiam la care sa ma uit mai intai...
Oana era cu pletele in vant, iar Ilinca are niste obrajori numai buni de pupacit. Asta ca sa o pun in garda pe Oana ca data viitoare cand o mai zaresc nu scapa netrasa de maneca!
Pe mine va rog sa ma scuzati, nu am lectiile facute, trebuie sa citesc din urma si sa vad daca ma lasa Dani sa si raspund.
Mami de Dani (1 august 2007)

valen spune:
quote:Sunt acasa
Originally posted by karligutzat si cand abia asteptam sa ne trezim sa vedem "ce mai fac fetele noastre de pe forum". Am invatat mult unele de la altele si, acum, pt. ca ai nostri copii sunt mari, probabil multe recunoastem ca la urmatorul copil am proceda diferit. Cel mai mult regret ca nu mai putem discut
unde esti Valen?karligutzasunt mamica Adelutei