Da...se poate

Da...se poate | Autor: noi2

Link direct la acest mesaj

cu mult curaj si incredere, se poate.Totul se poate..
Nu prea ma pricep la sfaturi si povete, nici sa povestesc frumos, nici sa folosesc cuvinte alese, dar o sa scriu ce simt. Va voi spune finalul povestii mele.Poate va mai aduceti aminte, cand in urma cu un an, va spuneam ca am cunoscut un baiat, prin intermediul internetului, pe care il plac, insa... si faptul ca sunt casatorita. Lucrurile nu mergeau prea bine cu fostul sot, asa ca nu mi-a fost greu sa intrevad o relatie cu baiatul " de pe net".Atunci , am primit de la voi sfaturi, critici...le-am luat pe toate ca atare, multe dintre ele ma incurajau, altele mai putin,dar pana la urma am ales. Am hotarat sa plec de la sotul meu, locuiam in Spania atunci; imi era teama de reactia lui, nu i-am spus nimic si m-am intors in Romania impreuna cu cel pe care il cunoscusem. La scurt timp am divortat, de comun acord cu fostul.Nu mi-a fost usor chiar daca am fost de acord amandoi; doar pronuntand cuvantul tribunal.. acum, dupa aproape 7 luni, ma inmoi, ma pierd, nu mai sunt eu. Atmosfera sumbra, rece,o sala plina, multime oameni cu capul plecat, altii ..ca la spectacol, nepasatori. Totul a culminat cu prezenta mamei langa mine, martor la proces..e greu, foarte greu. Mi-a fost si imi este rusine de rusinea ei.. dar, ca o mama exemplara, mi-a spus ca nu am de ce sa simt acest lucru, ei nu ii este rusine ca vreau sa-mi fie bine, ca incerc sa-mi fie bine, din contra, ea este mandra de mine, ca am avut puterea sa spun Nu unei casatorii care nu a mers niciodata, si asta a contat cel mai mult. Cum sa nu o iubesc....
Baiatul " de pe net"...nu de mult..cand implineam un an..de la inceputul relatiei noastre virtuale, m-a intrebat .. daca vreau sa-i fiu alaturi, pentru totdeauna..si iata ca sambata, peste 3 zile, ne casatorim.
Dupa ce l-am cunoscut pe EL, pot spune ca sunt fericita..cea mai fericita.Si nu ii voi enumera calitatile, va spun doar ca ma iubeste, mai mult decat mi-as fi putut imagina vreodata ca cineva ma va iubi, si mai presus decat atat, SIMT acest lucru, ne dorim un samburel, o casuca, avem planuri de viitor doar impreuna.
Acum stiu , ca Cineva, acolo sus, ma iubeste, ca a fost langa mine mereu, la bine, dar si la greu. Daca in urma cu un an, nu vedeam scapare din casatoria in care intrasem, acum, am reusit, am trecut peste tot, a fost greu, nopti de plans, de suferinta, de vorbe grele. Insa niciodata nu am incetat sa sper si sa am increderea ca va veni si vremea mea, sa ma simt iubita, apreciata, sa simt ca traiesc.. datorita lui. SI acum.. mi se inatampla.
Ma casatoresc a doua oara, nu-mi este rusine de ce am facut, nu-mi este rusine, sa ma intorc in micul orasel in care am copilarit,nu-mi pasa de gura lumii...Acolo voi fi eu, sa spun "DA"...si stiu ca va fi pentru totdeauna.
Va multumesc ca m-ati ascultat si sa auzim de bine!

..shi te iubesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Da, se poate. Si eu dadeam exemplul vara-mii, care s-a maritat cu un tip cunoscut pe net. Din pacate, acum divorteaza. Si asta din cauza, zic eu, ca nu s-au cunoscut destul de bine cand s-au casatorit.

Nu inseamna ca ti se va intampla si tie, iti doresc sa ramaneti toata viata impreuna. Dar o relatie virtuala e una si spalatul sosetelor e alta.

Eu va doresc casa de piatra.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

noi2,ma bucur f mult pt tine.Si ma regasesc perfect pana la un punct.Mi-as dori sa se termine si la mine asa bine ca la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

se putut, se poate. inca din facultate, cea mai buna prietena a mea a cunoscut pe net un olandez, cu un an sau doi mai mare decat noi. el s-a dovedit a fi foarte de treaba,l-am cunoscut si noi cand a venit in vizita in romania, acum sunt casatoriti si fericiti si ea nu regreta deloc alegerea facuta.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Sa fie intr-un ceas bun! Sa fiti fericiti!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Super noi2 :))
Ma bucur sa aud de tine, si mai ales cu vestile astea :))))
Si eu sunt casatorita ... de pe net

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari si casa de piatra !
Totul e bine, cind se termina cu bine !

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Sa fie intr-un ceas bun si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Casa de piatra,multa fericire si impliniri!!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Sa fie intr-un ceas bun ! Multa, multa fericire va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

asteptam invitatiile la nunta

Mergi la inceput