grupele de sange

grupele de sange | Autor: arima

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca e cel mai potrivit loc din forum, dar as dori sa aflu ceva.
a cam trecut ceva timp de cand cu genetica in liceu si m-a cam lasat memoria. as dori sa stiu toate combinatiile posibile intre grupele:
B si B
B si AB(AB la tata).
va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://stiri.kappa.ro/social/verificati-va-paternitatea-dupa-combinatia-grupelor-de-sange/stire_110490.html

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arima spune:

multumesc mult pentru raspuns! aveam niste dispute de rezolvat cu o amica pe tema asta si acum ne-am lamurit amandoua! sarumana mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

B cu B iese B (cel mai probabil) dar poate iesi si 0.
B cu AB iese B, AB dar poate iesi si A.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput