Inca un om de valoare a plecat dintre noi...
Raspunsuri - Pagina 3
qsar spune:
Off-topic major: De cateva subiecte ma tot "tin" sa-ti zic chestia asta: am esuat in orice tentativa de a-ti pronunta nick-ul. Pot sa-ti zic Sneewk? Poot?
Inapoi la cestiune:
Pe Balasa l-am dispretuit ca om si l-am adorat ca personaj. Bizar, nu? Ca artist, nu vreau sa ma "esprim" - asta e treaba posteritatii; si nu vad ce plus de valoare ar aduce acestei discutii opinia mea semidocta intr-ale artelor contimporane noua.
tata lu Toma spune:
Bre Q, cam complicat ce zici !
La mine-i mult mai simplu : nu mi-a placut nici artistu' si nici omu'.
ata e,
v
ps.Nu, in cele de mai sus nu e nicio judecata de valoare
pps.La mine personaju' se confunda cu omu' ca io zic ca doar si-a jucat propriul rol.
Natasa spune:
Evident ca gusturile noaste difera si interpretarea artei e una subiectiva. Ca sa-mi dau si eu cu parerea, ca om care a vazut multe picturi (in general murale) ale lui Balasa, eu una le-as cataloga oribile si kitchoase, cam in stilul picturilor de la Neptun sau din fata Pelesului. Altfel, in alta ordinde de idei, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by qsar
Off-topic major: De cateva subiecte ma tot "tin" sa-ti zic chestia asta: am esuat in orice tentativa de a-ti pronunta nick-ul. Pot sa-ti zic Sneewk? Poot?Honi soit qui mal y pense...
Off-topic: Zi, ca doar o limba are omul si nu merita rasucita
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by karligutza
, avea umorul lui, farmecul lui... si daca si celor buni cautam sa le punem coarne, atunci cu cine sa ne mai mandrim si noi in lumea asta? cumva cu monica columbeanu? sau cu cine?
Foarte posibil...parca-mi amintesc de niste comentarii ca ar fi trebuit Balasa sa o cunune pe Monica cu Iri,a consiliat-o in arta pe cealalta pretendenta a lui Iri din Republica Moldova,imi scapa cum ii zice, iar la Caldarusani, la Iri acasa murale la greu de pupaza+Balasa.Adica spune-mi cu cine te imprietenesti,etc,etc ,etc.
Eu nu l-am cunoscut persoal,se prea poate sa fi fost o persoana deosebita si pe acest considerent odihneasca-se in pace,insa un adevarat artist nu pierde vremea si nu-si asociaza persoana cu pseudovalori din la Republique Moldovie.
arinaa spune:
Mi-am petrecut studentia cu picturile lui din SALA PASILOR PIERDUTI,din cadrul Univ Al.I Cuza Iasi....si le pastrez in amintirea mea
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ....
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
Ramona J spune:
[/quote]
Foarte posibil...parca-mi amintesc de niste comentarii ca ar fi trebuit Balasa sa o cunune pe Monica cu Iri,a consiliat-o in arta pe cealalta pretendenta a lui Iri din Republica Moldova,imi scapa cum ii zice, iar la Caldarusani, la Iri acasa murale la greu de pupaza+Balasa.Adica spune-mi cu cine te imprietenesti,etc,etc ,etc.
Eu nu l-am cunoscut persoal,se prea poate sa fi fost o persoana deosebita si pe acest considerent odihneasca-se in pace,insa un adevarat artist nu pierde vremea si nu-si asociaza persoana cu pseudovalori din la Republique Moldovie.
dulcetica
[/quote]
Nu si-a pierdut vremea, a cistigat bani.
Odihneasca-se in pace.
The best thing you can do for your children is to love your wife.