Bucurii de sept-oct 2006 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

...bun de "rumegat": aici!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

sa vad, mai is moderata sau nu?

Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Hmmmmm, vad ca mai sunt...Oare ce le-am facut?

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am citit subiectul, m-a coplesit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare, dragele mele!

Stiu ca n-am mai trecut sa scriu de-un veac, va rog nu ma trageti de urechi! Noi suntem bine sanatosi, doar ca am avut diverse probleme si preocupari, m-am luat cu acestea si pur si simplu m-am vindecat de dependenta de forum :D. Le multumesc fetelor care au fost atat de dragute si mi-au dat mesaje intrebandu-ma ce e cu noi.

Vladut e foarte bine, creste si e fericit. Inca nu vorbeste mai nimic, tot pe limba lui, cu cate un cuvant care desemneaza 10 notiuni... chestii de astea, stiti si voi. O sa mai pun poze recente zilele ce urmeaza.

N-am citit nimic, dar absolut nimic de o luna. Cine imi face si mie un rezumat?

Cristina, cred ca astepti sa vina Daria de la o zi la alta de acum. Ma gandesc la voi si abia astept sa-ti vad si eu fetita.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Wow, Cristina's baby, 10 days to go! 10, 9, 8, 7.... Pupici si ne antrenam pentru galerie!

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Oare am scapat de moderare?

Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

seara buna fetelor!

Eloiiiise bine ai revenit!!! ca si celelelte fete am ragusit de cate ori te-am strigat la apel ...ma bucur insa ca sunteti bine

Cristina cred ca e ceva in neregula cu forumul...nu cred ca ai facut ceva anume...doar sa nu nasti si sa nu stim...dai repede de veste

Adriana cred ca ai facut alegere buna...Eu de la Sebamed folosesc pt mine deo roll-on fara aluminiu. Calciu nu i-am dat pana acum decat o data ...si acum, marti cand ne-am vaccinat ne-a spus sa-i dau luna asta 10 zile...ii mai dau si Vigantol tot numai luna asta...apoi gata...

Pufy cat adevar in citatele acelea...mi-au placut mult!

Tanima vai cat m-am distrat citind peripetia cu kk...Dar stii ceva? lasa ca e cu noroc...cu muuult noroc adica...si la tine in casa, si pt tine...dar mai ales pt Rrares...sa pui la Loto neaparat...Si Ana-Maria a bagat piciorul odata in pampersul pliiin de ...tocmai o schimbase tati si intr-o fractiune de secunda a fost in picioare si a calcat in el...nu-i bai...

Lexi eu ii dau sandwich-uri cu cascaval, branzica, mozzarella (mai rar), mamaliguta cu branza, paste, piure, ousor...

Lilina te-am sunaaaat azi de n-shpe mii de ori!!

Sandra o fi rau la munte? Ai sters-o asa misheleshte fara sa ne anunti ha? Poate nu vii cu poze

Dragelor eu va pup si va doresc un we placut...ne auzim luni de la scarbici cand voi fi iar "sclav pe plantatie"

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Cafeaua, ceaiul si juice-ul sunt gata! Va asteapta!

Un week-end placut!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Neatza si de la noi! saru'mana de ! Mey ce naspa e sa fii moderat sper ca m-au rezolvat

Eloise - bine ai revenit!

Pufy - mi-au facut ziua postarile tale de ieri!

Felicitari Bucuriilor cu dantura completa! Precum si celor super vorbarete! Adica celor care au insusit limba romana, ca noi tot la stadiul de pasareasca suntem.

Vladic
barza

Mergi la inceput