Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)
Raspunsuri - Pagina 11
b_irina_c spune:
Ioana peste 2 sambete nu cred ca pot :(.
Tonnia te-am visat azi noapte
. Slaba, inalta si bruneta cu parul lins pana la umeri
. Am nimerit macar una?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
miflore spune:
Ioana,
, mai arata fetele cu codite ca mi-e dor de ele!
Mary, sanatate multa lui Andrei, sa se faca repede bine!
Ia zi, Tonnia, te-a nimerit Irina?![]()
Irina, dar ce facea Tonnia in vis?![]()
Dinu mi se pare extraordinar, da niste replici de te lasa pe spate!
Iar Vladut stie sa citeascaaaaaaaaa!!!!!!
Nici nu stiu ce-as mai putea spune. Ana mea habar n-are nici o litera.
Sa va spun si de Ana; ieri taica-su ii explica ceva, nu mai stiu ce. Si Ana, enervata si suparata ii spune: "Tati, ma innebunesti de cap!"![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Frumoaselor, cine stie cat timp se poate da Lass Baby asta de constipatie? Si cand se poate relua?
Ca nu scrie pe prospect.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
cat de tare e Dinu, ce replici are in el!
Mihaela, habar n-am cat de mult poti sa-i dai. Si Matei i-a zis lui taica-su odata "tati, ma enervezi, pleacaaa".
Ioana, asa voi face. Multumesc 
Eu am o problema, ori cantarul e defect, ori m-am defectat eu. Pai am bagat in ultimul timp in mine ca o sparta si cica nu am luat decat 3 kile de cand am ramas gravida. Dar burta se expandeaza pe zi ce trece. Cred ca s-a busit cantarul.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
miflore spune:
Rux, hai la mine sa te cantaresti. Doar 1 leu costa.
Gratuit ofer cantarire si pentru Matei.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Tonnia spune:
Hahaha, Irina, nu stiu ce sa zic, asa si asa, are Ioana poza cu mine, sa ti-o dea pe e-mail sa ne recunoastem pe la gradinita. Mie mi-e greu s-o caut ca am putine cu mine si innebunesc cautand. Oricum, inalta nu sunt, am cam 1.67. Slaba da. Parul e drept si prost, saten mai degraba sau castaniu. cam insipida as zice, haha.
Am fost sa cumpar tricouri si ceva pantaloni.
Locca, zi mersi cu alea 3 kg, eu cred ca merge bine cantarul! De-acum incepe greul.
locca spune:
Irina, esti buna. Hai ca se pare ca ai nimerit-o pe Tonnia.
Mihaela, poate vin. Daca e asa ieftin... dar daca ma primesti doar cu Matei mai asteptam.
Antonia, compar cu data trecuta, atunci aveam deja vreo 6 in plus la aceeasi varsta.
bb2
Tonnia spune:
Locca, afiseaza si tu nr de saptamani ca nu inteleg nimic de acolo cu cate zile mai sunt.
locca spune:
sunt in saptamana 22. Eu daca vad scrisa saptamana ma apuca panica, asa cu zile par mai multe 
bb2