Ciocolata naturala
Raspunsuri - Pagina 2
loryi1974 spune:
Ciocolata din roscove contine doar 5 % pudra de roscove si 4 % alune,in rest,zahar 55% !!!! ,ulei 26 !!! si soia 5%.
Mai bine roscove ca si fructe si un pic de ciocolata adevarata.
delia_alx spune:
Loryi crezi cumva ca "ciocolata adevarata" contine mai mult de 5% pudra de cacao si mai putin zahar? Eu raman la parerea mea ,mai ales pt. copii,prefer roscovele decat cacao. Fiecare are dreptul sa aleaga ce doreste in viata !
qsar spune:
O fi bun produsul asta, nu zic...
Da' de ce nu poate fi vandut sub denumirea ONESTA de "crema de roscove"? Denumirea de ciocolata este o IMPOSTURA!
Ciocolata adevarata se face in principal din cacao. Pudra si unt. Punct! Aaaa, ca exista ciocolata adevarata si tot felul de "ciucalatzi"... da, de acord. Dar pana cand si alea contin cacao intr-un procent rezonabil, care le da voie (conform reglementarilor pe plan mondial) sa se vanda sub aceasta denumire.
In aceste conditii, ce incredere mai pot avea in declaratia producatorului-impostor, cum ca ingeredientele sunt toate-toate din cultura ecologica. Ha! Ce sa mai vorbim despre faptul ca in crema de roscove gasim, printre altele, stearina de palmier? Adica o grasime hidrogenata... o fi de bine?
Natasa spune:
Eu sint amatoare de ciocolata neagra si in compozitie are 70% cacao. DUpa cum se vede, sint mare aparatoare a ciocolatei :) SI vorba lui Qsar, crema aia ar trebui sa se cheme "crema de roscolata", ca nu vad ce legatura are cu ciocolata. Cum, scuzati devierea de la subiect, nu inteleg nici ce are legatura are pateul de soia cu pateul (care conform DEX inseamna Past#259; de ficat, de carne sau de pe#351;te amestecat#259; cu condimente, care se consum#259; (uns#259; pe felii de pâine) proasp#259;t#259; sau conservat#259;; pastet. [Var.: paté s.n.] – Din fr. paté. )
Delia, nu te supara pe mine, eu apreciez ca ai vrut sa ne spui de un produs nou, dar nu e deloc convingator si compozitia nu mi se pare deloc mai sanatoasa decit cea a unei ciocolate obisnuite.
alison spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Eu sint amatoare de ciocolata neagra si in compozitie are 70% cacao. DUpa cum se vede, sint mare aparatoare a ciocolatei :) SI vorba lui Qsar, crema aia ar trebui sa se cheme "crema de roscolata", ca nu vad ce legatura are cu ciocolata. Cum, scuzati devierea de la subiect, nu inteleg nici ce are legatura are pateul de soia cu pateul (care conform DEX inseamna Past#259; de ficat, de carne sau de pe#351;te amestecat#259; cu condimente, care se consum#259; (uns#259; pe felii de pâine) proasp#259;t#259; sau conservat#259;; pastet. [Var.: paté s.n.] – Din fr. paté. )
Delia, nu te supara pe mine, eu apreciez ca ai vrut sa ne spui de un produs nou, dar nu e deloc convingator si compozitia nu mi se pare deloc mai sanatoasa decit cea a unei ciocolate obisnuite.
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21
alison spune:
eu stiu ca cioco adevarata tre'sa aiba in compozitie macar 40%cocoa.si asta nu e rea nici pt. copii in cant. moderate,e chiar benefica.pe cind un continut asa de mare de zahar...e mai putin benefic!
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21