Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Periodic dau si eu hainele la verisoare, vecine de la tara, femeia de servici de la scara blocului...dar primavara si toamna fac curatenie "en-gros".
Cele de copii am la cine sa le dau, de la Dragos toate le-am dat prietenei mele de la Cicir, de la Adelina cele mai multe le-am pastrat pentru fina noastra (nu-i gravida inca) sau pentru frate-meu. Si cele de copii tot la maica-mea le-am depozitat.

Gabi, ti-ai mai revenit?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, ce scump e Bogdi si ce mutra de smecheras are in masina!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am scris si eu un mesaj mai lung si cand sa-l trimit, nu mi-a mai mers forumul.Abia acuma seara si-a revenit.
Si eu ma gandeam Miha ca ar trebui sa uesim la Ighi Buu la dart's sa-ti treaca depresia.Il lasi pe Susu cu tot familionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dragos

Alinush sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara lui!

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI DRAGOS

Sa fi sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai ,alaturi de Ade.

Ildi si David (2 mai 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI DRAGOS!

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Dragos
Alina, sa va traiasca fecioru si sa va aduca numai si numai bucurii!

io IAR sunt bolnava

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani dragos!

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Dragos!!! Sa cresti mare si sa fii ascultator!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Dragos
Alina, la multi ani lui Dragos, sa va aduca numai bucurii impreuna cu Adelina.
Petrecere frumoasa va doresc.

Mergi la inceput