Mamici din Arad (94)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
Periodic dau si eu hainele la verisoare, vecine de la tara, femeia de servici de la scara blocului...dar primavara si toamna fac curatenie "en-gros".![]()
Cele de copii am la cine sa le dau, de la Dragos toate le-am dat prietenei mele de la Cicir, de la Adelina cele mai multe le-am pastrat pentru fina noastra (nu-i gravida inca) sau pentru frate-meu. Si cele de copii tot la maica-mea le-am depozitat.![]()
Gabi, ti-ai mai revenit?![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Flavia, ce scump e Bogdi si ce mutra de smecheras are in masina!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
niko_26 spune:
Am scris si eu un mesaj mai lung si cand sa-l trimit, nu mi-a mai mers forumul.Abia acuma seara si-a revenit.![]()
Si eu ma gandeam Miha ca ar trebui sa uesim la Ighi Buu la dart's sa-ti treaca depresia.Il lasi pe Susu cu tot familionul.![]()

pufymic spune:

Dragos

Alinush sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii alaturi de surioara lui!
www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS 
Sa fi sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai ,alaturi de Ade.
Ildi
si
David (2 mai 2006 )
monica70 spune:
LA MULTI ANI DRAGOS!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006)
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."
Claudelu spune:
Dragos 
Alina, sa va traiasca fecioru si sa va aduca numai si numai bucurii! 

io IAR
sunt bolnava 
Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste

si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
X-ray spune:
la multi ani dragos!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...
adablackcat spune:
La multi ani Dragos!!! Sa cresti mare si sa fii ascultator!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:

Dragos 

Alina, la multi ani lui Dragos, sa va aduca numai bucurii impreuna cu Adelina.
Petrecere frumoasa va doresc.