Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Totusi pot sa zic si eu ca e destul de ok Alex cu iesitul dintilor,poate ca e mai marait din cauza asta,dar ma bucur ca mananca f bine.Oricum,de acum deja au scos coltii dintisorii si nu mai e asa problema. Deci,de acum,mai asteptam doar maselele din spate,ca pe restul ii avem.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Nici eu nu am avut net ieri dupa masa...
sa va spun de mine ce kamicaze sunt. Altaieri m-am taiat la deget cu cutitul, ieri mi-am spart capul( am o crapatura de aproape 2 cm) iar azi mi-am razalit o unghie pana in carne.
Cred ca ar trebi sa mai iau o pauza de la munca in gospodarie si sa imi vad de Dc, nu? Poate doar sa ma aleg cu niste dioptrii...
Ai mei tot mucosi si tusitori,dar mai mult mucosi decat tusitori...
Carmen, nu stiu ce sa zic la reactia ta la vitamine...
Diana, nu imi vina sa te cred ca te-au luat asa poze mishto la concurs. inca nu au descalificat- adminii. Au facut ceva aluzii la ea in subiectul cu frauda si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi la cate ti s-au intamplat ieri ,tre' sa iei sigur o pauza.Mai lasa din elan pana trece vremea asta nasoala poate si ea e de vina.
Ada zici ca bate vantul prin Ungaria?Moama dar ce pretentii de cadou are Iulia.Care i-a fost inspitaia?Hai spune-ne cateva perlute de-a lui Vlad.
Clau Mel e cam necajita.Acum pe langa muci si burtica o mai doare si o urechiusa de la atata suflat nasul.Asa a patit si data trecuta,asa ca adoarme relativ repede.

Na am o dilema.Multumesc de interesul vostru pt capul meu suferind,dar eu tot nu stiu de la cine am primit SMS de pe mobil .Daca sunteti dragute si-mi trimiteti si un PM aici ca sa nu raman in ceata.Promit ca am sa sun si pe RDS

Carmen(28+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, cu siguranta iti trebuie o pauza de bucatareala
Sanatate multa copilasilor!

Diana, acu 10 minute m-am uitat si eu pe clasament si am ramas ce poze au ajuns inaintea voastra si in ce timp scurt.

Carmen, nu stiu despre ce SMS vorbesti
sanatate multa si Melaniei

Io astept sa mi se trezeasca pruncu sa mergem la mami...cu tramvaiu peste pod A facut al meu copil o adevarata pasiune pentru mersu cu tramvaiu peste pod

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Salut!
sa va spun de mine ce kamicaze sunt. Altaieri m-am taiat la deget cu cutitul, ieri mi-am spart capul( am o crapatura de aproape 2 cm) iar azi mi-am razalit o unghie pana in carne.

Saluti gagici eu n-am nici un chef de nimic Nimic nou la orizont ... astept sa o ia in sus bioritmul fizic si emotional ca acu e la pamant,asa ma si simt dealtfel.Tot va citesc ,dar nici de raspunsuri n-am cheeef .

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, Clau, da-l incolo de concurs ca mi-am luat gandul de la el.

Gabi, ai grija , nu mai umbla cu nimic periculos ca vad ca progresez in daune asupra propriei persoane de la o zi la alta.

Ioana, imi pare rau ca bazdacii tai! No, si Timi a vomitat ieri de vreo 3 ori, nu mult dar na, oricum nurofen pe gura nu i-am putut da, il vomita instant, asa ca i-am pus supozitor. Ca norocul a stat in fundulet vreo ora, ca in rest tot imprastiat s-a kkcit. Iar Vlad azi a reusit performanta sa faca kk pe el, asa lichid i-a venit. Scuzati detaliile, tocmai ce mancaserati? Sa va fie de bine! Eu cred ca e o viroza respiratorie dar si cu ceva tropism intestinal, si pe mine m-o durut burta si am fost tare balonata azi. Aaaa, tocmai ce v-ati asezat la masa? Pofta buna, nu va retin, poftiti!

Carmen, or fi continand si elevitul asta magneziu, poate de asta te doare capul. Bea apa, magneziul asta te usuca la propiu (laxativ si diuretic) poate de asta te si doare capul.

Ada, noroc ca mi-ai spus de Ungaria, m-am linistit, nu-mi mai trebuie sa merg prea curand!

Azi am fost la Timisoara, am fost soferita ca barbata-miu vrea sa fie cat de cat linistit cand incep drumurile de Timisoara. A fost ok, chiar nu mai am nici un stress la condus, nici afara nici in oras.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na merg la culcare dar nu inainte de a va spune ca ,secretara mea Mel,mi-a elucidat misterul SMS-ului.Cand a sunat telefonul fix a repetat de enspe mii de ori:"da cine-i la telefon? Flavia?" de am auzit-o si eu pe biata Flavia cum se conforma si repeta intr-una.
Falvia oricum a retinut si ca esti mama lui Bogdan.Un amanunt fooooooooooaret important de apartenenta.Deocamdata intreaba de copil ,cat de curand face investigatii despre trecutul familiei .Pana una alta l-am auzit si eu pe Bogdi vorbaretul"ciripind" si e un scump tare insistent
Pluteste sigur ceva prin zona da a a reusit si pe exuberanta Moni sa o puna cu "botul pe labe".Sper ca nu te superi de comparatie.Le-am admirat intotdeauna pe cele cu energie debordanta in toate situatiile.Pe mine nu ma caracterizeaza deloc acesta stare.Sunt o "acritura" daca o citez pe maica-mea
Diana felicitari ! si multam de explicatii.

Acum ma retrag la culcare.Maine e o noua zi si sper ca ultima saptamana pt ca mi-a ajuns!

Carmen(28+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MyBaby spune:

Buna seara !!!!
Am ajuns si eu de o saptamana acasa si m-ar interesa un medic pediatru bun pentru puiul meu!!!
Va multumesc anticipat!
Astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, fuga fuguta...in urma descalificarilor din aceasta noapte ai ajuns pe locurile 2 si 3 .....ceea ce era si corect

MyBaby, un pediatru bun?? Marienut!

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
DIANA
CARMEN acritura?
Noroc ca-i luni si am o saptamana incarcata asa ca trebuie sa-mi regasesc de musai exuberanta
Sper ca-s mai bine pitcii bolnaviori

Despre Diana ce sa mai zic,a progresat bine cu pampersul ,adica de cel de zi a scapat,i-l mai pun pana-i frig doar cand iese afara.Problema e cu cel de noapte in sensul ca de cateva nopti s-a trezit pe la ora 1 noaptea sa se ceara la PISHU ... in loc sa-i dea drumul in pampers.Si noi chiar eram invatati sa dormim bine mersi toata noaptea ... Cele cu copii mai maricei ,ziceti-mi si mie cum se scapa de pampersul de noapte ? Se trezesc ei sa se ceara la WC sau au fost doar niste intamplari izolate?
Am mai pus si eu ceva poze si filmulete noi.
Aici povesteste din memorie Scufita Rosie. Cica pe Scufita rosie o cheama Diana
http://www.dropshots.com/DIA2#date/2008-03-31/20:22:34

MONI SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA {01.01.2006}

"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

"Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte."

www.youtube.com/watch?v=p5Pg59N851M&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=Tn1KFW2kcs8&feature=related" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=_XYApregsFI&feature=related" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119327/#350 tii-ce-impact--au-gandurile-tale" target="_blank"> www.jurnalul.ro/articole/119993/fiecare-primavara-e-bucuria-unui-nou-inceput!" target="_blank">

Mergi la inceput