Aspirante optimiste >20 (288)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ooo Corina iubita nu vrem sa iti facem pofta...ia zi ce poftesti pana acuma..tu ce papi de fel?
mhhmmm Ramo bun de tot...parca as face si eu fasolica ,mai rau e ca m-a apucat pofta acuma

Anca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu de fel sunt o mancacioasa. Acum incerc sa mananc cat mai sanatos. Dimineata lapte cu cereale, apoi fructe. La pranz mananc peste sau carne slaba cu legume sau cartofi fierti si salata. La cina supe sau ciorbe pt ca sunt constipata. Peste zi beau lapte si suc facut in casa si rontai tot felul de biscuiti , inghetata, fructe. Din cand in cand bag o pizza sau un fast food. Dar incerc sa ma las de ele.
Cand ajung la mama la Constanta o pun sa-mi faca urzici, spanac, loboda...chestii din astea.

==========
Corina 4s+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Ramo... la mine e cam tot asa cu bolboroseli de burti si o oarescare jena la sani si in partea stanga, pe unde ar trebui sa fie ovarul...
Asa ca abia astept sa vad maine pe unde sun tiglele .. pe casa sau pe gard...

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikimodo spune:

am nevoie de ajutor....nu stiu cum sa calculez ...Sa va explic. Eu am avut ultima oara CM pe 25 feb. (ciclu normal ca flux si zile), de atunci si pana in data de 29 martie (cand am vazut doar o scurgere maronie ) 30 31 martie nimic. Azi din nou o secretie maronie. Mentionez ca m-am "jucat cu 2 teste" ..si nu e +. Acum cum calculez perioada justa pt. o noua tentativa.???

Dureri tipic - menstruale abia azi l-am avut (doar o jena clasica de "burtica")...cum fac ??? cum calculez?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikimodo

am nevoie de ajutor....nu stiu cum sa calculez ...Sa va explic. Eu am avut ultima oara CM pe 25 feb. (ciclu normal ca flux si zile), de atunci si pana in data de 29 martie (cand am vazut doar o scurgere maronie ) 30 31 martie nimic. Azi din nou o secretie maronie. Mentionez ca m-am "jucat cu 2 teste" ..si nu e +. Acum cum calculez perioada justa pt. o noua tentativa.???

Dureri tipic - menstruale abia azi le-am avut (doar o jena clasica de "burtica")...cum fac ??? cum calculez?

Mergi la inceput

eu zic s-o calculez pe ziua de astazi ca fiind prima de cm , fiindca abia acum vad ca secretia asta e ceva mai consistenta si usor cu nuanta rosie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Niki... nu e normal... imi mentin parerea ca trebuie sa mergi la medic.

editez ca sa completez: da astazi, din ultima descriere.

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am reusit sa intru si eu pe forum...abia acum...
Azi a fost prima zi la noul servici...o zi plina de altfel...Si deocamdata nu am acces la internet...poate pe parcurs...
Oricum, am reusit sa citesc cele scrise de voi...ma bucur ca sunteti optimiste in continuare...

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina, scuze pui, nu nu mi-am dat seama ca-ti fac pofta...
M-am uitat pe Prima TV, Prima zi si am plans un picut..era un bebit tare dragalas.
Acum ies, va pup si va doresc o seara placuta si sa auzim maine numai vesti bune

http://tt.lilypie.com/VB4Xp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

anidaz eu zic sa nu te panichezi ....si nu uita testele nu dau gres ....nu 15 teste care le-ai facut tu,mai ales ca nici menstruatie nu ai avut

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput