caut ORTOPED pentru copii - bun sa fie! va rog

caut ORTOPED pentru copii - bun sa fie! va rog | Autor: karligutza

Link direct la acest mesaj

Am si eu nevoie de o recomandare pentru un ortoped pentru copii BUN si eventual "testat"... e relativ urgent, si daca se poate sa fie din BUCURESTI.

Va multumesc mult pentru recomandari!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Dr. Burnei de la Budimex, cel mai bun, de fapt numele de referinta in domeniu. (si testat)
Si nu ia spaga. Niciodata de la nimeni.

Am mai scris despre el, e un dr. care face minuni, probabil si datorita energiei pozitive pe care atatia oameni si-o indreapta spre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumesc!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

am facut o oarece programare la dr.burnei.... in sensul ca maine de la 7 tb.sa iau bon de la fisier.. bon de ordine.. termenul imi aminteste de policlinica stomatologica pe vremea lui Ceausescu cand tot asa se proceda... ma rog, cica sunt doar 19 bonuri maine, sa fac bine sa nu intarzii, SA PRIND BON...

vedem maine ce se intampla, iar daca nu sa incerc pe la vreun cabinet...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Sa stii ca noi am ajuns la el printr-o relatie, am luat direct nr. dumnealui de tel., dar tot am asteptat fff mult, pt. ca nu se lasa pana nu-i vede pe toti cei care asteapta la usa. Avand copil ff mic, am avut o conventie cu dumnealui si ne duceam noaptea, dupa ora 11, cand era de garda si nu mai era omorul ala de peste zi.
Dar sa stii ca merita sa stai si 2 zile sa astepti la acest dr., decat sa intri direct la orice alt dr. Si ca om este deosebit, ai sa vezi! O sa apara si pe Disovery, face minuni pur si simplu.

Mergi la inceput