DONEZ PREGNYL 5000UI

DONEZ PREGNYL 5000UI | Autor: Cicicuta

Link direct la acest mesaj

Buna,
mai am 8 fiole de Pregnyl de 5000ui,cumparate de cateva saptamani si care au termen de valabilitate pana in aprilie 2010. Asa ca cine are nevoie le donez cu cea mai mare placere fiindca eu, din pacate nu mai am nevoie de ele si vreau sa ajut pe cineva care are nevoie de ele.
Va pupicesc pe toate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

CICICUTA, am eu nevoie de 2 fiole, numai ca eu sint din Constanta si doar prin posta mi le-ai putea trimite. Daca mi le poti trimite, eu iti platesc si fiolele si costul prin posta. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mari_Lolutza!!! sunt de frigider- nici posta / nici curierii rapizi nu au masini care tina produsele la rece.
Poate cunosti pe cineva in Buc si ti le poate aduce - eu te sfatuiesc sa nu le iei prin posta - mai ales ca este vorba de sanatatea ta si nu cred ca va mai avea vreun efect daca nu este depozitat conform prospectului.

Elly

http://tt.lilypie.com/tppRp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Cicicuta, de ce donezi pregnylul? Stiu de pierderea ta dar nu se stie niciodata ce se poate intampla! Daca ramai insarcinata peste 2 luni si ai nevoie de pregnyl pentru sustinere? Sau daca te apuci de stimulare si inseminare si iti trebuie atunci pregnylul?

Sunt doar pareri,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by mari_lolutza

CICICUTA, am eu nevoie de 2 fiole, numai ca eu sint din Constanta si doar prin posta mi le-ai putea trimite. Daca mi le poti trimite, eu iti platesc si fiolele si costul prin posta. Multumesc.

mari_lolutza

Te pot ajuta eu, mie nu-mi mai trebuie si am mai mult de doua fiole (cred ca mai am vreo 10 doze, cu termen de valabilitate pana in luna a11-a 2009)! Numai ca trebuie sa vii sa le iei, eu nu ma pot deplasa din casa saptamana asta (am baietelul in convalescenta dupa varicela).... Daca te intereseaza, da-mi PM cu un nr de tel si te sun eu, sa-ti explic cum sa ajungi... la mama... ca le am la ea la frigider....

9+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Cicicuta, am citit despre durerea ta la "pacientele dr Tutunaru", imi pare tare rau... dar ca sa te incurajez, asa am patit si eu, am avut o sarcina dupa muuuulti ani, am pierdut-o, iar apoi la al 2-lea ciclu am ramas iar gravi. Felix 76 are dreptate, pastreaza pregnylul ( mai ales ca nu e deloc ieftin! ), daca ramai la Tutu cu siguranta iti va da sa faci si la sarcina urmatoare. Iar pana in apr 2010 cu siguranta ramai iar gravi.

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

mari_lolutza, are dreptate elly_me si din cauza asta am intarziat cu raspunsul fiindca am fost la farmacie sa ma interesez daca au ei recipiente speciale, dar din pacate nu exista deci nu am cum sa trimit in provincie, doar ptr. fetele din Buc.
Va multumesc celorlalte fete pentru incurajari dar eu nu mai am mari sperante ca raman asa repede si oricum, l-am luat compensat, nu am dat bani pe el...si chiar daca dadeam tot il donam fara sa cer in schimb nimic, ca daca pe mine nu m-a ajutat poate ajuta pe altcineva si asta m-ar bucura imens, nu am nevoie de nici un ban.
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

CICICUTA, multumesc mult, dar am luat de la MAV astazi 3 fiole de pregnil. Ea este tot din Constanta. Sper sa-mi rezolv problema luna asta si sa donez si eu la rindul meu ce ramine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kopanel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cicicuta

mari_lolutza, are dreptate elly_me si din cauza asta am intarziat cu raspunsul fiindca am fost la farmacie sa ma interesez daca au ei recipiente speciale, dar din pacate nu exista deci nu am cum sa trimit in provincie, doar ptr. fetele din Buc.
Va multumesc celorlalte fete pentru incurajari dar eu nu mai am mari sperante ca raman asa repede si oricum, l-am luat compensat, nu am dat bani pe el...si chiar daca dadeam tot il donam fara sa cer in schimb nimic, ca daca pe mine nu m-a ajutat poate ajuta pe altcineva si asta m-ar bucura imens, nu am nevoie de nici un ban.
pupici la toate

Banuiesc ca e prea tarziu sa-ti scriu despre pregnyl , dar incerc , il mai ai sau l-ai dat?Sunt interesata de pregnyl , eu sunt din dr tr severin , dar saptamanal e cineva de la mine de la serviciu care vine in bucuresti.imi pare rau pentru pierderea suferita , si eu am pierdut anul trecut o sarcina fiind sub supravegherea dr .tutunaru , iar acum 2 ani copilul meu a murit la 12 ore dupa nastere , desi se nascuse sanatos, am aflat ca l-au scapat , l-au lovit ,a facut hemoragie cerebrala si a murit.Capul sus , trebuie sa poti din nou!Doar iti doresti.Te pup , bafta multa si ai incredere in tine si in Dzeu.

Kopanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krika spune:

Mai are cineva? Si eu am nevoie de pregnyl 2 fiole pana cel tarziu vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cicicuta

pupici la toate

buna
sunt din buc si am nevoie de pregnyl pt sf lui august
te rog sa imi spui daca mai ai
am nevoie de 3 fiole
astept raspuns mersi

Mergi la inceput