Aspirante optimiste >20 (287)
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Gaby eu urinam des si mult (nu ca la o receala) cam la aprox 1 sapt dupa ovulatie. Sanii ma deranjau....dureau ar fi prea mult spus. Sfarcurile ma dor mai ales seara de inebunesc. Nici pijamaua nu o suport. Din cand in cand simt intepaturi in abdomen. Cand pe stanga, cand pe dreapta. Sunt vesnic constipata si am zile cand dorm pe mine si zile cand nu dorm deloc. De 2 nopti nu am inchis un ochi. Eu zic ca si la tine s-a prins un bebe mic.
==========
Corina
4s+
Albumul meu
BraveGirl spune:
Ma duc la nani. Poate reusesc sa dorm si eu in noaptea asta. In curand o sa devin zombi.
==========
Corina
4s+
Albumul meu
arinaa spune:
salutare fetelor ,azi am cam chiulit de aici dar promit ca-mi iau de maine revansa.Poop si noilor aspirante si bine ati venit printre noi...dar sincer va uram sedere cat mai scurta ...si voua si noua.
BraveGirl poate in noaptea asta vei reusi sa faci nani...si multam ca ne-ai zis siptomeala ta ....ca eu iar am inceput sa ma contorizez cu simptomele ...sanii ma dor de pe la 3 zile de ovulatie,constipata sunt|(mai tot timpul oricum...deci nu trec pe lista|),am si pofte ...dar de tigari si astea nu se pun,pt.Anidaz ...catelul meu ma linge oricum(se pune?)
Anidaz,te-ai lasat de tutunit?chiar ma intrebam azi...dar acum mi-am adus aminte :))
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
Alexa.1983 spune:
Miruna ce ai facut...ce s-a intamplat....zi-mi te rog...
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
6+
miruna22 spune:
am facut chiuretaj cu anestezie generala!
si fizic si psihic sunt chiar foarte bine....surprinzator, poate pentru ca am depasit cu bine cel mai mare cosmar al vietii mele: acela de a face avort!
am mai trecut pe la odisee, va citesc din umbra.....si ti-am citit temerile, astfel ca imi permit sa-ti dau un sfat: linistste-te!!!!! incearca sa te bucuri de sarcina (stiu ca e usor sa vorbesti din afara, dar eu am trecut prin asta si inteleg perfect acum ce simti)....pentru ca nu poti face nimic, totul se intampla cu voia LUI!
fata, sa treaca teama!
Alexa.1983 spune:
......nu pot sa cred
.....
e horror cand se intampla asa ceva
....
ma apuca
.....deci a fost oprita din evolutie?!?!?!?!
cu toate ecografiile tale?!?!?!??!?!
Ma bucur sa te vad asa curajoasa
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
6+
miruna22 spune:
da...era oprita....am facut 2 echografii in interval de 2 zile, dar nu mi-a trebuit mai mult sa ma conving, unu pentru ca am mare incredere in doctorita mea si doi pentru ca nu sunt pe dinafara problemei (sunt medic rezident radiolog si stiu si eu sa interpretez echo, face parte din specialitatea "radiologie si imagistica medicala"), deci nu avea cum sa ma prosteasca, ca sa zic asa

noname spune:
Fetelor, mie astazi trebuiau sa imi vina rushii, dar vad ca pana la ora asta nu m-au invadat.
Mai astept si maine si dak nu imi vin, marti dimineata fac un test, desi mari sperante nu prea am.
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png