2012 - o fi sau n-o fi?
de vreo 2 zile tot aud si citesc stiri despre 2012, cica de data asta e pe bune, ca alte mii de datzi pana acum... eu sunt mai `atee` la genul asta de stiri... voi ce ziceti?
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/82837/Sfarsitul-lumii-vine-in-2012.html
Raspunsuri
ladyJ spune:
De un lucru sunt sigura: timpul trece mult mai repede.
Nu stiu daca e din cauza ca am imbatranit sau din alte cauze mai stiintifice,insa pur si simplu nu-mi ajunge ziua....
april spune:
moama, si eu mai am rate de platit..musai sa ma grabesc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
kokorina spune:
nu e vorba ca daca esti atee nu crezi si daca esti bisericoasa crezi,in astfel de stiri....adica nu cred ca de asta tine.
se mai spunea ca in 2000 e sfarsitul lumii,ca asa scrie si la carte(biblia),si in plus eclipsa de soare din luna august a anului 2000,ne-a facut sa ne gandim ca intr-adevar asa va fi.multi au asteptat anul 2000 cu sufletul la gura,insa iata ca santem in 2008,viata a avut cursul ei pt fiecare dintre noi,si cu toate astea mai apar ceva stiri cu sfarsitul lumii.
eu cred ca pt multi dintre noi pare atat de indepartat anul 2020,dar incet incet ajungem sa-l prindem si pe asta,de ce nu.mai ales ca timpul trece incredibil de repede,asa cum zicea si LADYJ(aceeasi senzatie o am si eu).....va mai amintiti la scoala cand invatam istoria,cati dintre noi nu ne intrebam:oare cum era atunci?oare cum era in epoca de bronz sau evul mediu?asa se vor intreba si cei care vor trai in anul 3015....oare cum era in 2005 cand lumea mergea cu autovehicule pe sosea?ca noi acum calatorim zburand" si cu viteza luminii.....cel putin asa cred eu.nu cred ca se va sfarsi lumea hiara asa simplu cum se dau stirile astea...
annnna35 spune:
quote:
Originally posted by kokorina
se mai spunea ca in 2000 e sfarsitul lumii,ca asa scrie si la carte(biblia),si in plus eclipsa de soare din luna august a anului 2000,ne-a facut sa ne gandim ca intr-adevar asa va fi.
Eclipsa a fost in '99.
La subiect...s-a "prezis" de atatea ori sfarsitul lumii, incat toti suntem cam sceptici la asemenea stiri. Ne-o face poate credibila pe aceasta faptul ca este amintit un "raport al Pentagonului" sau ca se vorbeste despre schimbarile treptate ale climei, pe care le observam realmente, cu fiecare an care trece. Cred totusi ca un astfel de raport al Pentagonului nu ar fi fost facut public, iar daca se sustine ca asa s-a intamplat, iar el s-a "aflat" pe cai ascunse, iar nu-mi vine sa cred...acei oameni sunt prea profesionisti...
Buun..Si chiar daca ar fi adevarat, nu sunt multe pe care le putem face in "perioada ramasa". Poate sa traim mai frumos...si asta aduce bun aceasta stire... :)
Poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Mindy spune:
Daca ar fi adevarat (referitor la foamete) tre' sa fac ceva sa imi micsorez pina atunci stomacul considerabil ca sint rea de foame. :)
dar de meteoritul ala despre care se vorbea pe Discovery ce se mai aude?
Ziceau ei ca e un meteorit (care a mai cazut acum appx 60 mii de ani, craterul e pe undeva prin Arizona, zic ei) care tot in 2000 si ceva va cadea si va distruge toata planeta.. caldura mare, seceta, foamete etc..
Se mai aude ceva de meteoritul ala? :)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Mindy
Daca ar fi adevarat (referitor la foamete) tre' sa fac ceva sa imi micsorez pina atunci stomacul considerabil ca sint rea de foame. :)
dar de meteoritul ala despre care se vorbea pe Discovery ce se mai aude?
Ziceau ei ca e un meteorit (care a mai cazut acum appx 60 mii de ani, craterul e pe undeva prin Arizona, zic ei) care tot in 2000 si ceva va cadea si va distruge toata planeta.. caldura mare, seceta, foamete etc..
Se mai aude ceva de meteoritul ala? :)
o sa-ti fie foame rau?
ce tare esti!
si cu meteoritul stai calma, o sa cada prin 2035... cam asa ziceau cunoscatorii; dar pana atunci trebuie sa traim cu speranta ca reusesc tot ei, cunoscatorii, sa gaseasca o solutie sa ii devieze mersul sau sa il distruga in spatiul cosmic.... hm....
dar ce ziceti ca s-a ajuns pana acolo cand deja s-au facut inscrieri sa plecam in cosmos! e adevarat "biletul" e vreo 200.000 $$$$ dar te plimbi cu racheta dom'le ce caruta cu cai, caleasca fermecata sau tricicleta lu' fii'tu/ta
deci daca vine iar potopul eu zic sa facem repede rost de banuti ca sa ne luam bilet la racheta (cum suna!!! ) si un sadvish ceva
karligutza
sunt mamica Adelutei
anca_27 spune:
quote:
moama, si eu mai am rate de platit..musai sa ma grabesc
eu ma gandeam cand am citit stirea... `ce bine, n-o sa mai platesc rate`
stefaniya spune:
Deci dupa ce am citit articolul si la cum sunt eu,nu voi mai avea nopti linistite
Si bebele meu are doar un anisor,adica sa fie doar 5 anisori????
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
RAMONELLA spune:
Si extraterestrii nu mai vin????Ca trebuiau sa vina si ei,nu???Sau ne transformam noi in extraterestrii.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Povestea nasterii
Cristina_C spune:
Iaca ce mai face asteroidul vesel: http://neo.jpl.nasa.gov/apophis/
Imi place ca pe amazon.com, cartea d-nului care scrie despre apocalipsa din 2012 se poate vinde la pachet cu o alta, intitulata "How to survive 2012"
Stef, relaxxxxx!
Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil