Fetele din Jud. Hunedoara *4*
Raspunsuri - Pagina 9
danuta36 spune:
Seara buna!
Am aparut si eu...veneam si daca nu striga Marami,ca asa m-am obisnuit...cand mai am un timp liber si e tati acasa.
Azi am fost la plimbari pe afara si la teatru sa ne pozam cu iepurasul urias postat acolo...Dupa masa am dormit toti trei,ne-am odihnit bine...acum fata cam maraie,iar o necajesc gingiutele,inca n-au aparut dintisorii...
Va pupam si va uram petrecere frumoasa in continuare!

danuta36 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Adevarat Ca A Iviat!!!
Mei adusaila toate ca numai acum am ajuns acasa
noi umblam lela toata ziulica
Auziti, Miha draga de ea ma facut sa rad ca sa pot trezi fata, cica primesc PM "te-am vazut.." no iaca nu mai avusai scapare
Mariami, hm...dupa ce ca lipsesti cu lunilevrei sa dai bici la mine?
VApe toate.
Ia uitati ce facuram ieri http://good-times.webshots.com/photo/2034396460102657667tlyzZl de aci in colo avem pozici de la Strei
Pa paTeo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Faine pozele,vad ca v-ati distrat fain...facurati si sport
marami spune:
Hai salut!
Noi am bantuit toata ziulica, nu va imaginati ca m-am trezit cu noaptea in cap... v-am citit, v-am scris si am fugit la culcare. SI ce as mai fi dormit pana la amiaza daca nu suna telefonul pe la 10 jumate sa sar din pat si sa plec fuguta la finii nostri la Lupeni. SI cum fina-mea vru sa mancam peste am dat o fuga pana la Tismana. Amu am gatat pestele am fost sa-i arunc pe fini la Lupeni, si am venit sa-mi fac temele.
Si iaca vad ca toata lumea a iesit la raport, sau ma rog, aproape toata lumea, fetelor care nu s-au inscris la raport RUSINICAA.
Va pup si va doresc o noapte pufoasa.
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ramyteo spune:
Trezeala, hai hai comentati?
Mai fete voi stiti ca nu am vazut ca avem o fata noua ? Gabi bine ai venit!
Iuhuuu fetele iaca avem si un baietel printre noi
Lena noastra nu are net acasa de asta nu ne scrie dar....o sa si-l bage netul doar din cate am inteles dupa pasti.
Ia uitati cum a fost imbracata ficamea ieri![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Nici cum nu a vrut sa stea la poze ficamea asa ca am prinso cum am putut
http://good-times.webshots.com/photo/2589438490102657667rHbBEw
Teo
Perlute
danuta36 spune:
Salut!
Ce mai fac hunedorencele? Noi pe acasa,vrem sa iesim un pic afara,dar cand e soare,cand nori..mai inainte picura...
Am admirat pozele voastre,pe frumusica de Oana la baita,dar si pe dulcica de Teo in rochita..nu in ultimul rand pe okioasa de Diana
ramyteo spune:
Si eu as vrea sa merg astazi pana la cimitir si nu stiu daca tine vremea cu noi, offff
Danuta
tie si galuscutei .
Va
pe toate,
prichindeii
Teo
Perlute
marami spune:
`neata fetelor!
S-a aveti un 1 MAI MUNCITORESC linistit!
Imi beau cafeaua si plec la munca

ca no, daca am fost duminica musai trebuie sa merg si azi sa-i fac fericiti pe jucatorii de noroc.... si daca mai e vreme frumoasa dupa ce inchid jocurile fugim la baraj la Hateg.
Va las si voua o cafeluta
pe cand faceti ochi si pupici la nazdravane si nazdravan.
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze