Fetele din Jud. Hunedoara *4*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Mersi Danuta alea mici parca sunt doi ingerasi , asa de dragi mi-au fost...si cea mare da noah...astia mici sunt dulci ca sunt mici si Andrada e o printesuca mica , azi am povestit cu ea...si mi-a povestit de numa...ioi ioi ioi...zice ceva de genul "a bu" si "aaaa" tiai dat seama ca e mititica de 3 luni jumate .
VA pe toate si noapte buna

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Danuta, mersi... raman datoare.
Ramona, faine si pozele voastre, ca si ale Dianei dar nu stiu mi-a scapat mie oare ceva? Danuta tu nu ai ramas in urma cu soferita ta oare?
Maine la 10 jumate merg la Hateg si sper din tot sufletul maine seara cu dureri sau fara sa fiu in fata calculatorului.
Pana una alta am pus pozele de la "zilele" Oanei, am bagat ambele tururi ca nu m-a lasat inima sa le ignor primele in ciuda faptului ca sunt rosii si in ceata.

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
frumoasele, Oana si Teo.
Cristina, super tort a avut Oana si-s convinsa ca si gustul era la fel.
Eu pe langa citit, m-am apucat si de intors casa cu susu-n jos si invers...am tras o curatenie generala, mai am maine un pic si am gatat.
Printre altele am gasit topicul asta (a se citi la pag 2) si mi-am facut si eu niste schimbari virtualeasa
Va si numai bine!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hahaha.... m-am molipsit.

Ma simt ca naiba dar nu ma pot abtine sa nu rad.
Intra Oana la ea in camera si dintr-o data incepe sa planga, ma duc repede sa vad ce s-a intamplat de racneste in halul asta, chiar ma speriasem ca ea nu prea plange din orice, o gasesc cocotata pe canapea sa aprind becul, am crezut ca s-a curentat, ca televizorul a proiectat cine stie ce umbra pe pereti si s-a speriat....... da` de unde!
"Maaaaami, mi s-a luat culentuuul"
"Maaaaaamiiii, pune culentul la loc"
...... si plangea cu o jale ca s-a ars becul, de numa`, incerc sa-i explic ca la ora asta nu avem de unde sa cumparam alt bec blablabla, ce sa inteleaga, se duce la tacso poate poate il convinge pe el
cum ajunge in bucatarie iar incepe cu plansu
" Taaaati, te looog pune culentu la loc"

M-am spart de ras

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetelor vi-am vazut printesele super printesele
VA multumesc pentru urari.
Dar...acum imi votati catelusul?
http://www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am facut capitolnou

Mergi la inceput