Fetele din Jud. Hunedoara *4*
Raspunsuri - Pagina 17
ochi_verzi spune:
Cristina, oboseala trece, important ca a fost veselie si distractie...
inca o data sarbatorita si pe mamica si pe sora mai mare.
Ramona, nu te pot ajuta cu un raspuns la intrebarea ta
ca nu stiu prea multe...Mult noroc!
Va doresc un we frumos!
Mihaela si Diana 22.11.2004
marami spune:
Miha, saptamana viitoare va fi ziua lui Oana cu repetitie, eu u am avut timp sa fac poze si cine a facut poze nu a stiut sa le faca

si a avut un tort atat de frumooos 

Pfuui ce suparata sunt..... plec la Sacelu
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ramyteo spune:
Apai Miha daca am noroc....e bine...daca nu...asta este. Strig eu
sa ma auda toata tara ![]()

Cristina imi pare chiar rau ca nu ai reusit cu pozele dar lasa ca daca sapt viitoare se repeta atunci poate reusesti sa faci pozici 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ochi_verzi spune:
Cristina![]()
distractie placuta la Sacele!Am vecina care mai merge pe acolo si zice ca-i frumos...noi n-am fost niciodata.
Ramona, succes!
ochi_verzi spune:
...si-am uitat...multe poze saptamana viitoare la turul 2![]()
danuta36 spune:

Am revenit si noi acasa,de la Sibiu..A fost fain,dar s-a terminat repede..n-am mai ramas ca se stricase vremea,dar in ziua de dinaintea plecarii deja s-a incalzit iar.La plecare,am trecut si pe la Ocna Sibiului,dar n-am mai intrat la lacuri,am stat numai la o cafea,si aia pe fuga,ca fata ramasese dormind in masina si ne era frica sa nu se trezeasca si sa inceapa sa planga..Pe drum a cam plans,asa ca m-am mutat in spate langa ea,a adormit pe cand am ajuns aproape de Hunedoara..
De marti incepe tati serviciul,gata cu rasfaturile..![]()
ochi_verzi spune:
Salutare!
Danuta, bine ai revenit!
pe toate si pe copilasi si sa aveti o duminica frumoasa!
ramyteo spune:
MA intrat sa va zic si eu o duminca placuta la toate!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
rasfatzata spune:
trimis in 20-07-2008 11:30
Buna fetelor, ma bucur ca sunt fete si din HD,mergti in parcul de langa Gambrinus?
e foarte frumos,mai ales ca parcul e plin de copii,spre deosebire de unde stau eu, probabil parintii nu au timp sa-si aduca copiii in parc.
daca vreti sa vedeti cateva din fotogafiile facute, aici :
crisanda
danuta36 spune:
quote:
citat din mesajul lui rasfatzata
trimis in 20-07-2008 11:30
Buna fetelor, ma bucur ca sunt fete si din HD,mergti in parcul de langa Gambrinus?
e foarte frumos,mai ales ca parcul e plin de copii,spre deosebire de unde stau eu, probabil parintii nu au timp sa-si aduca copiii in parc.
daca vreti sa vedeti cateva din fotogafiile facute, aici :
http://community.webshots.com/user/rasfatzata
crisanda
Bine ai venit printre hunedorence!
Ti-am admirat pozele,pe cea mica,e tare dulcica...Noi nu mergem in parcul ala ca e f aglomerat tot timpul si e mai mult pt copii mai marisori,mergem in partea cealalta,care e mai mare sau ne plimbam incolo,spre Artima..
Poate ne intalnim intr-o zi..