Cafea cu aroma de femei *79*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aveti ideea se voteaza cate o singura data sau poti vota ca pe alte forumuri o data pe zi;chiar nu stiu?!

Doamne ajuta!

Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

iahim deci sa inteleg ca ai si tu foto la votat ..? cum se cheama si pagina te rog ..daca ai putea sa pui direct e cel mai simplu economisesc timp...

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

quote:
Originally posted by slimatei

iahim deci sa inteleg ca ai si tu foto la votat ..? cum se cheama si pagina te rog ..daca ai putea sa pui direct e cel mai simplu economisesc timp...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Chiar daca voi fi acuzata de DISCRIMINARE,iti voi spune:lazapada.jpg(pg 28 sau29) si bucuriaverii.jpg(pg.9).
La alt subiect s-a scris ca s-a votat dupa"prietenii" si s-a uitat despree adevaratul subiect al concursului...Poate...Dar fiecare este liber sa voteze cum ii place!!!
Nu stiam ca ai poze in concurs,ma duc sa le vad!

Mergi la inceput

Am inteles ca nu sunt pozele tale..Daca te uiti,le-am votat de mult,nestiind ale cui sunt,insa mi-au placut!
Am sa votez toate fotografiile cand o sa am timp !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Aveti ideea se voteaza cate o singura data sau poti vota ca pe alte forumuri o data pe zi;chiar nu stiu?!

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Dodo,poti vota de cate ori vrei,insa nu aceeasi fotografie!

Mergi la inceput

eu nu inteleg de ce descriminare...

sa stii ca poza "la zapada" pag 28... o aveam salvata in comp. de mai demult nustiu cum dar mi-a placut tare...

daca s fi stiut as fi votat de mai demult..dar sincer nu am timp sa ma uit in album doar daca mi se da pe tava... atunci incerc sa-mi fac timp ca e mai putin de lucru

si bucuriaverii e superba..adika voi sunteti frumosi tare..la pag. asta am vazut si pe altcineva si am mai dat un vot.. noroc de tine
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by iahim

quote:
Originally posted by Dodo-pui

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Dodo,poti vota de cate ori vrei,insa nu aceeasi fotografie!

aha,acum stiu.Pe acele forumri poti vota aceesi poza de mai multe ori dar in zile diferite.Multumesc

Doamne ajuta!

Varsta lui Bogdan

Mergi la inceput

Stefi,multumesc!
A crescut bebelina ta,e o dulce!Nici nu observi cand trece timpul si o vezi mergand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by principe

lalai,
esti in pauza?care cea mica sau cea mare?

Eram in pauza mica...aia mare e de acum pana sambata si duminica viitoare, cand iar ma duc sa !

Fetelor am votat tot ce-am gasit...chiar si pt cine a trimis PM desi nu ne-am "incrucisat tastele" niciodata...Apropo, e vreun premiu minune de se agita lumea asa tare pt voturi???

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

lali numai eu nu ti-am trimis pm...trebuia sa o fac...sau nu?

da e premiu mare... o camere sony...
eu cred ca e doar de placerea de a castiga... si de a se putea lauda ca a avut poza cea mai frumoasa...

iahim multumim de aprecieri...tocmai de asta prefer sa stau cu ea..caci mi se pare atat de frumoasa perioada asta si stiu ce repede creste ..va fi si celelalte perioade frumoase..dar....

si in felul asta nu mai am timp nici pt. mine, dar nu-mi pare rau sunt indragostita de copilasul meu...

i-a priviti aici sau deja stiti probabil... are greutatea fiicei mele la 3 luni si o sapt... www.protv.ro/stiri/eveniment/un-bebelus-gigant-a-venit-pe-lume-la-materintatea-din-galati.html" target="_blank">bebelus- gigant

Mergi la inceput