Cafea cu aroma de femei *79*
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
Hello , hello
Buna
... dar de ce pe pag a 2-a?
Sa aveti o saptamana buna!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
ramyteo spune:
Buna ziua la toate !!!!!!!
Iahim ma intrebai daca nu beau prea multa 
ba da beau si stiu ca nu e bine
ca la stomacul meu numai cafea nu ii trebuie acum iau tratament cu "omez" si nu mai am dureri dimineata dar trebuie sa iau o luna tratamentul. Dar nici fara cafea nu pot ca daca nu beau am dureri groaznice de cap. Multi
baietelului
Aida multi, multi
printesei
Dodo multi
si lui Bodo
Va
pe toate fara exceptie
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:

O fi post si de cafea ...,poate dar de
nu cred.
Va astept sa [:@]![]()
intregul
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
iahim spune:
Mai,mai...tare rele la vorba..Credeam ca va gasesc tot pe pagina a 2a...Nici eu nu sunt prea vorbareata dar...dar....Haideti,mai fetelor ,sunt in pana de idei!!!
ramyteo spune:
Ce faceti fetelor noi acuma plecam ca deh e fain afara si profitam ca cica tati e in forma astazi, cred ca a fost la gagici nu la lucru
VA
pe toate si iau o
la pachet
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
Iahim cred ca toate suntem la faza de zis dar de facut mai greu
.Am vrea sa fim mai mult pe aici dar mereu intervine cate ceva.
Eu am devenit si reprezentant oriflame
si mi-s tarte mandra de mine(laudate gura ca-ti dau prajitura
).
Ramy plimbare placuta
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
maru spune:
buna, fetelor
care-i treaba? voiosi?
noi am fost sambata la Maple Syrup Festival, la Elmira. Ce sa va zic: nebunie! atati de multi oameni! era blocata autostrada.
Am sa pun diseara poze pe webshot, maine o sa le vedeti. In parc, in centru, facusera focul, si fierbeau sirop de artar, si cand se ingrosa, puneau cate un polonic pe gheata si faceau bomboane pe bat, atat de bune, as fi stat toata ziua acolo, mirosul e delicios!
ne-am dus la o ferma de artar, astia asa zic aici ferma la tot ce se cultiva, si am vazut cum colecteaza sap-ul din copaci, am gustat, am umblat de cahui prin padure pe la galeti, am vazut cum il fierb, am gustat produdul final, delicios, astia il pun aici pe oric, pe carne, in dulciuri, in loc de zahar sau in loc de miere.
intorsi in Elmira, n-am scapat de gura plodului pana n-am mai gustat bunatati, i-am luat o namila de funnel cake, nu ma intrebati ce e ca nu pot sa explic, si a infulecat-o de parca nu mancase de luni de zile.
la intoarcere, am mers pe drumuri de tara, ca pe highway era dezastru, si ne-am oprit la St Jacobs la piata, si am luat capsuni si miere, asa ca ieri am facut gem de capsuni (capsuni de California)
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Pentru adultii contemporani, pseudo-intelecto-neuro-hipohondri.... adica noi...
Se spune ca zilnic trebuie sa mancam un mar pentru fier si o banana pentru potasiu.
De asemenea o portocala pentru vitamina C, o jumatate pepene galben pentru a imbunatati digestia si o cana de ceai verde, fara zahar, pentru a preveni diabetul.
In fiecare zi trebuie sa bei doi litri de apa si apoi sa astepti timp dublu decat timpul pe care ti l-a luat ca sa le bei.
Zilnic trebuie sa mananci Activia sau iaurt, pentru a avea "L.Cassei Defensis", care nu stie nimeni ce este, dar se pare ca, daca nu bei un iaurt si jumatate in fiecare zi, incepi sa vezi lumea cam tulbure.
In fiecare zi o aspirina, pentru a preveni infarctul, si un pahar de vin rosu, pentru acelasi lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos. Si unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era.
Daca le bei pe toate impreuna, chiar si daca faci o congestie, nu te mai preocupa si probabil nici nu te mai intereseaza.
In fiecare zi trebuie sa mananci fibre. Multe, foarte multe fibre. Trebuie sa mananci intre 4-6 feluri zilnic, usoare, fara sa uiti sa mesteci de 100 de ori fiecare inghititura.
Facand un mic calcul, doar pentru a manca, iti ia cam 5 ore.
Ah, dupa fiecare mancare trebuie sa te speli pe dinti, adica: dupa Activia si fibre, dintii, dupa banana, dintii, dupa mar, dintii...si asa, daca ai dinti, fara sa uiti sa folosesti firul dentar, masajul gingiilor, o sorbitura de Plax.
Mai bine umple cada si pune muzica, pentru ca intre apa, fibra si dinti, iti vei petrece cateva ore aici, inauntru.
Daca dormi 8 ore si lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosim pentru mancare, fac 21.
Iti raman 3, in care intotdeauna se poate intampla ceva imprevizibil. Dupa statistici, vedem 3 ore zilnic televizor.
Ei bine, deja nu se poate, pentruca in fiecare zi trebuie sa mergi cel putin o jumatate de ora adica sa te intorci dupa 15 minute, ca altfel dupa o jumatate de ora se face o ora de mers.
Si trebuie sa-ti pastrezi prieteniile, pentru ca sunt ca plantele: trebuie udate zilnic. Si cand pleci in vacanta de asemenea.
Pe langa asta trebuie sa fii bine informat, asa ca trebuie sa citesti cel putin doua ziare si anumite articole de revista, pentru a compara informatia.
Ah!, trebuie sa faci sex zilnic, dar fara sa ajungi sa fie ca o rutina: trebuie sa fii inventator, creator, sa renovezi seductia.
Asta ia timp; si nici nu mai vorbim daca este sex tantric!!! (cu respect iti amintesc: dupa fiecare mancare , trebuie sa-ti perii dintii).
De asemenea trebuie sa-ti faci timp pentru curatenie, pentru spalat rufe, vase, si nu mai zic daca ai caine, sau alt animal... copiii.
In fine, dupa socoteala mea, imi ies cam 29 de ore zilnic.
Singura posibilitate care-mi trece prin minte este sa faci mai multe lucruri deodata, de exemplu: iti faci dus cu apa rece si cu gura deschisa, asa bei cei 2 litri de apa.
In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in gura, te duci sa faci amor (tantric) in picioare, cu perechea ta, care in treacat se uita la TV si comenteaza, in timp ce tu maturi. Ti-a ramas o mana libera? Cheama-ti prietenii si parintii!!!
Bea vinul (dupa ce iti chemi parintii va fi nevoie).
Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, in timp ce isi mananca banana cu Activia si maine schimbati. Cel putin ca deja am crescut, nu mai trebuie sa luam obligatoriul Danonino Extra Calcio in fiecare zi.
Uuuf!!! Dar daca iti raman 2 minute, retrimite asta prietenilor (pe care trebuie sa-i uzi ca pe plante), in timp ce iei o lingurita de All Bran, care face foarte bine.
Si acuma te las pentru ca intre iaurt, jumatatea de pepene, berea, primul litru de apa si a treia mancare de fibra din zi, deja nu stiu ce sa mai fac, dar am nevoie la closet urgent.
Ah, o sa profit si imi voi lua periuta de dinti...
DACA DEJA L-AM MAI TRIMIS ALTADATA, SCUZE....ESTE DIN CAUZA BOLII ALZHEIMER, PE CARE, IN CIUDA ATATOR INGRIJIRI, NU AM PUTUT SA O COMBAT. ![]()
wonderful spune:
Cum ne privim pe noi insine la diferite varste?
"Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina ..
Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot
merge la scoala aratind in halul asta!!)
Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede"prea grasa/ prea slaba, prea
inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa
oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea
inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu
are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai
pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese
si se bucura de viata.
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet
si iese sa se bucure de lume.
Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet!