A murit George Pruteanu, lingvistul
Raspunsuri - Pagina 2
mariussimiuc spune:
Dumnezeu sa-l ierte!
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Iubika spune:
Fie`i tzarana usoara...
Secret monologues
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Criss75 spune:
Chiar am vazut aseara pe toate posturile tv. Imi pare rau, e o mare pierdere pentru Romania.
Criss si Alex (11.05.2003)
mephala30 spune:
imi pare rau, Dumnezeu sa-l odihneasca, .
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
M&M spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
alinamuller spune:
Foarte trist! Acum esti si te lupti si te zbati si te dai cu capul de toti si de toate sa reusesti sa faci ceva...si intr-o secunda s-a terminat totul...e incredibil!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Alina
nemo spune:
Pacat ! Avea el si pacate, dar cred ca meritele le depaseau cu mult.
Sper sa nu i se inchida situl, are carti electronice acolo si discutii de limba.
Printre carti e si una de gramatica de Mioara Avram, mie mi s-a parut foarte interesanta, dar as prefera-o in varianta tiparita, e mai usor de folosit.