Clipe de viata 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiacovita spune:
Daaaaa,euuuuu!!!
Is racita de mai bine de 2 saptamani si in loc sa treaca ii mai rau...

Laura, da si niste greturi la mine sa fie tacamul complet.
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...
Alexa.1983 spune:
ALINUSCHOOOO mami
....multa bafta....
Ne vedem diseara pe aici
sa-mi povestesti
ce si cum...si sa-mi arati poze....hai....poate
apari pana plec eu....
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA
7+
kitzy spune:
Si eu sunt pe aici!
N-am nascut inca ![]()
Baby frumoasa burtica ai
si micuta, dar cred ca si din cauza ca esti mai slabuta.
Alexa abia astept sa ne aduci vesti de la eco, tin pumnii sa fie bine, dar sunt sigura ca o sa vii fericita de acolo.
37+ cu
Diana
AMR 3 saptamani!!!
Blanche25 spune:
Alexuto iubita, daca tu esti gretoasa inseamna ca bebe creste. Uite un pupuc mare de la mine, poate mai trece. Te asteptam cu vesti bune!
Alinusca si de la tine vrem vesti bune!
Baby esti mumoasa tareeeeeeeeeeeeee. Ai o burtica super frumoasa, demna de ''Vanity Fair''. 
Kitzy ce emotionant...doar cand ma gandesc eu la cat esti de aproape ma emotionez. Tin pumnii pentru o nastere usoara si o bebelina de nota 10.
baby_r7 spune:
am intrat si eu un pic sa le incurajez pe fetele cu echo.........
alinush te astept cu vesti...cred ca ai iesit de la dr. deja........o sa intru diseara sa vad ce ai facut.............
Alexut-o nu mai fi asa trista.......o sa treaca si starea asta...........ai sa vezi ce fericita vei fi .......ai rabdare....sper ca iei vitamine......daca tot nu poti sa mananci nimic...........
bafta la echo si te astept pe mess cu vesti.............
blanche, kitzy, oana, claudela, claudelele amandoua 

ROXANA
22 + de
Bianca Daniela
poze burtica si nu numai....
claudela spune:
Va pupacesc cu mult drag pe toate...fara exceptie...
Acum cu noul job reusesc sa intru pe internet doar de acasa...Se preconizeaza totusi ca saptamanile urmatoare sa ne doteze si pe noi cu calculatoare...Poate reusesc sa intru mai mult atunci...
Oricum si perioada urmatoare se anunta a fi foarte incarcata...Sunt prinsa si cu alegerile astea...Sper sa fac fata cu succes...
Pupicei multi!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
Alexa.1983 spune:
Ma scuzati...am stat 2 ore fata de programare sa astept.....si dupa am fugit sa pap ca picam de rau...
bebe e bineee...cam uratzel ce-i drept..
cred ca seamana cu ta-su pana la urma
Inima ii pulseaza cu 158 batai pe minut.....
Se pare ca am si un mic hematom...s-a desprins sarcina un pic...dar se rezolva cu utrogestan.....In schimb doctorita ma dezamageste ....nu prea imi explica multe...mi-a zis ca morfo-fetala se face la 21 de sapt...ca atunci se afla si sexul...
dar eu stiu ca info este eronata.......i-am zis ca mi-a fost fffff rau de la Elevit...mi-a zis sa iau in continuare ca asa trebuie...care iar mi s-a parut o aberatie.....daca mi-e rau???...ma ucide????....cel mai normal mi se parea sa schimbe tratamentul...nu sa ma forteze la anemie sigura.........o sa caut s-o schimb...poate cu cineva cu care sunt pe aceeasi lungime de unda.....
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
8+
kitzy spune:
Alexa deci ne-ai adus vesti bune! Felicitari!
De ce nu incerci sa iei Centrum materna? Mie asta mi-a recomandat dr, chiar daca-s un pic mai scumpe, dar sunt mai bune. Am auzit si de altele ca le este rau de la Elevit. Eu de la inceputul sarcinii iau cate un Centrum la 2 zile.
37+ cu
Diana
AMR 3 saptamani!!!
oanaiacovita spune:
Neata gravidutzelor si viitoare gravidutze!!!

Dau o
, vrea cineva?
Oana
Un
pentru noi...
noi2
Speranta moare ultima...